Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

χαχαχαχααχαχαχααα ναι το εχω χασει τελειως λεμεεεεε...

αλλα οχι και τοσο οσο νομιζετε κυρια μου!! απλα εχω διαβασει πολυ στο δικτυο και ισως δεν κανει καλο...

Τι είναι το τεστ PAPP-a;

Είναι ο προσδιορισμός στο αίμα της πρωτεϊνης PAPP-a και της ελεύθερης β χοριακής γοναδοτροπίνης. Γυναίκες που κυοφορούν έμβρυα με σύνδρομο Down έχουν χαμηλή πρωτεϊνη PAPP-a και υψηλή β-χοριακή γοναδοτροπίνη. Αν η συγκεκριμένη μέτρηση συνδυαστεί με το υπερηχογράφημα αυχενικής διαφάνειας, τότε η ευαισθησία ανίχνευσης του συνδρόμου Down αυξάνεται κατά πολύ (πάνω από 90%).

Ομολογω οτι με βρισκεις αδιαβαστη.Πρωτη φορα το διαβαζω αυτο και μαλιστα δεν μπορω να το κατανοησω........Καμια πιο μορφωμενη κοριτσια??????????????

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε βρε!!! δεν ξερω ποιος θα μου την κανει! εχω ραντεβου το απογευμα παντως. εμενα ο γιατρος μου τον συστησε. μου ειπε οτι τους εχει απολυτη εμπιστοσυνη. κ τον εμπιστευομαι απολυτα!!!!

Βασικά και οι δύο είναι πολύ καλοί. Για τη Σούκα λένε πολύ καλά λόγια τα κορίτσια στο parents. Ο Πιλάλης έκανε β' επιπέδου και doppler στην αδερφή μου και ξέρω από πρώτο χέρι.

Jfnqp3.png

γεια σας!! ολο το απογευμα ψαχναμε με τον αντρα μου δωματιο για διακοπες κ μετα πηγαμε βολτιτσα στον κουμπαρο. τελικα ο πονος που ενιωθα ηταν τυμπανισμος. το παθαινα κ πιο παλια, εχω λιγο ευαισθητο εντερο.μολις ξαπλωσα κ ηρεμησα το καταλαβα αμεσως. ημουν υπερβολικη το μεσημερι αλλα ξερετε γιατι? γιατι το πρωι στη δουλεια δεν ειχα τι να κανω κ διαβαζα ιστοριες στο παρεντς κ μολις ενιωσα τον πονο φρικαρα!! δεν ξαναδιαβαζω τιποτα!! ευχαριστω παντως για τις αμεσες απαντησεις !!:-)

διακοπες τελικα θα παμε Παρασκευη στον Αη Γιαννη στο Πηλιο γιατι βγηκε η πεθερα απο το νοσοκομειο αλλα θελουμε να ειμαστε κοντα για παν ενδεχομενο.

καλα αποτελεσματα σε οσες εχουν αυριο υπερηχο+αυχενικη!

καληνυχτα!!!

BJVqp3.png

Καλημερααααααααααα!!

Πολυυ καλη επιτυχια στα κοριτσακια που θα δουν σημερα τα ζουζουνια τους!!!

Πηγα χθες για την αυχενικη..Ειχε μια τερααστια τηλεοραση για να βλεπω, ειχα και την μαμα μου μαζι η οποια δεν σταματησε να κλαει..Γενικα ηταν τελεια!!

Το αυχενικο υγρο ηταν 1,7...Πολυ καλα μας ειπε.Εχουμε 1/5000 πιθανοτητες να πασχουμε απο το συνδρομο down βαση του υπερηχου.Πηγα εδωσα και το αιμα για να αποκλεισουμε και αλλο τις πιθανοτητες!Και εκει που νομιζω οτι τελειωσε ο υπερηχος, μου λεει..Να δουμε και το φυλλο???Ουυυυ φυσικα και να το δουμε..

Μου ειπε οτι δεν ειμαστε και 100% σιγουροι..Κανουμε μια προβλεψη..Αλλα ενα 70-80%, ειναι κοριτσακι..!!!Ναιι ετσι μου ειπε!!!Αχχχ, αλλα αμα σας πω οτι ουτε ζεστη μου εκανε, ουτε κρυο..Στην αρχη ηθελα κοριτσι, μετα ομως οοοοτι και να ηταν, δεν με πειραζε καθολου!Οποτε για αυτο χρωματισα και το τικερακι μου, εκτος και αν "φυτρωσει" κατι στα ξαφνηκα!Τωρα περιμενω το επομενο ραντεβου για 5/9..ουφφφ,πως θα περασει ο καιρος?

Αντε περιμενω και δικα σας νεα!!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημερααααααααααα!!

Πηγα χθες για την αυχενικη..Ειχε μια τερααστια τηλεοραση για να βλεπω, ειχα και την μαμα μου μαζι η οποια δεν σταματησε να κλαει..Γενικα ηταν τελεια!!

Το αυχενικο υγρο ηταν 1,7...Πολυ καλα μας ειπε.Εχουμε 1/5000 πιθανοτητες να πασχουμε απο το συνδρομο down βαση του υπερηχου.Πηγα εδωσα και το αιμα για να αποκλεισουμε και αλλο τις πιθανοτητες!Και εκει που νομιζω οτι τελειωσε ο υπερηχος, μου λεει..Να δουμε και το φυλλο???Ουυυυ φυσικα και να το δουμε..

Μου ειπε οτι δεν ειμαστε και 100% σιγουροι..Κανουμε μια προβλεψη..Αλλα ενα 70-80%, ειναι κοριτσακι..!!!Ναιι ετσι μου ειπε!!!Αχχχ, αλλα αμα σας πω οτι ουτε ζεστη μου εκανε, ουτε κρυο..Στην αρχη ηθελα κοριτσι, μετα ομως οοοοτι και να ηταν, δεν με πειραζε καθολου!Οποτε για αυτο χρωματισα και το τικερακι μου, εκτος και αν "φυτρωσει" κατι στα ξαφνηκα!Τωρα περιμενω το επομενο ραντεβου για 5/9..ουφφφ,πως θα περασει ο καιρος?

Μπραβο κοριτσακι μου! Παρα πολυ καλα τα ποσοστα σου! δυσκολο να βγει τοσο κακη η εξεταση του αιματος ωρτε να ανησυχησετε. πρεπει να εισαι παρα πολυ χαρουμενη! τι ωραια ολα καλα και συνεχιζουμε δυναμικα!!!..

09/05 τι θα κανετε? απλο υπερηχο?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααα!!

Μπράβο taspaa

Πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Τώρα που ηρέμησες σίγουρα θα περάσουν πιο εύκολα οι μέρες μέχρι τις 5/9.

Jfnqp3.png

Βασικά και οι δύο είναι πολύ καλοί. Για τη Σούκα λένε πολύ καλά λόγια τα κορίτσια στο parents. Ο Πιλάλης έκανε β' επιπέδου και doppler στην αδερφή μου και ξέρω από πρώτο χέρι.

εχεις αγωνια???? εγω πολυυυυ ειμαι και 35...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εχεις αγωνια???? εγω πολυυυυ ειμαι και 35...

Εμείς οι υποψήφιες μανούλες έχουμε για όλα αγωνία. Αλλά μην ανησυχείς από αυτά που έχω διαβάσει είσαι μέσα στο όριο ηλικιακά. :D

Jfnqp3.png

Margo ειχες 60.000 χοριακη? στις ποσες μερες καθυστερηση?Μην ανησυχεις βρε, απο οτι καταλαβα λογω ηλικιας φοβασαι για τα ποσοστα. παντως τα ποσοστα ανεβαινουν αναλογικα με την ηλικια κ 35 δεν εισαι μεγαλη, μα καθολου λεμε. Σκεψου οτι 60% των γυναικων κανουν το 2ο παιδακι τους σε αυτην την ηλικια, γιατι να τυχει σε σενα η αναποδια.

Gwgw εκει που περιγραφεις δεν ειναι τα εντερα αλλα το σποράκι, τα εντερα μας πλεον ειναι καπου γυρω απο τον αφαλο. Τα πονακια κ τα τραβηγματακια ειναι νορμαλ αφου μεγαλωνει η μητρα. Οποτε νιωθεις ετσι...βαλε κ@λο μεσα, που λεει κ η November ......καλο...χαχαχαχα!

Ξεκινησα παλι μαθηματα κ ζεσταινομαι λεμεεεεεεεε!!!!!!!!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Διαφημίσεις

Gwgw εκει που περιγραφεις δεν ειναι τα εντερα αλλα το σποράκι, τα εντερα μας πλεον ειναι καπου γυρω απο τον αφαλο. Τα πονακια κ τα τραβηγματακια ειναι νορμαλ αφου μεγαλωνει η μητρα. Οποτε νιωθεις ετσι...βαλε κ@λο μεσα, που λεει κ η November ......καλο...χαχαχαχα!

απο οτι φαινεται θα βαλω κ@λο μεσα αναγκαστικα γιατι η πεθερα ξαναμπηκε νοσοκομειο. ακυρωσαμε διακοπες κ εγω παλι σπιτι κ ο αντρας νοσοκομειο. τι γκαντεμια, δεν γινεται να μας πανε ολα καλα εμας, παντα κατι παει στραβα! αν ξερατε ποσα καλοκαιρια εχω χασει λογω πεθερας! τελος παντων, ο πονος οτι κ αν ηταν περασε ευτυχως!

margo μια γνωστη μου γεννησε πρωτο στα 38 και δευτερο στα 40 χωρις προβληματα , καλε εσυ 35 εισαι μια χαρα ηλικια!

BJVqp3.png

Γεια σας κοριτσια!Μολις εκανα και εγω την αυχενικη και ειναι ολα καλα!!Ευτυχως παει και αυτο το αγχος!Τωρα βεβαια περιμενω τα αποτελεσματα απο το αιμα αλλα θελω να πιστευω πως θα ειναι ολα καλα!Το νινι μου ηταν μπρουμητα και δεν ηθελε να μας δειξει τιποτε!:tongue:Τι να κανουμε, υπομονη για τον επομενο υπερυχο.Margo μου αν εχεις αγχος εσυ που εισαι 35, τοτε τι να πω εγω που ειμαι 38 και παω για αμνιοπαρακεντηση και 3η καισαρικη?Ειπαμε πανω απ'ολα αισιοδοξια!Αν εχεις θετικη σκεψη ολα καλα σου πανε:-P Παντως ευχομαι σε ολες μας, να μας πανε ολα καλα μεχρι το τελος και καθε φορα να εχουμε ευχαριστα νεα, οπως αρχισαμε ετσι να τελειωσουμε με τα μωρακια μας αγκαλια!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σου Φουσκίτσα

Πως τα περνάς; Και εγώ του Κορρέ έχω με 50 δείκτη αλλά το παιδικό. Εγώ για ραγάδες θα πάρω μία που λέγεται Version και έχει λίγο τσιμπημένη τιμή. Πάντως στο parents πολλά κορίτσια χρησιμοποιούσαν αμυγδαλέλαιο που είναι και οικονομικό.

Αλήθεια που είστε διακοπές;

Eίμαστε στην Εύβοια στην Αιδηψό.

Τελικά για ραγάδες πήρα μια της Frezyderm δεν θυμαμαι το όνομα,αλλά είναι στα 27? και μυρίζει πολύ ωραία και δεν είναι λιπαρή!

Καλά περνάμε αν και αυτη την στιγμή έχει λιγα συννεφάκια!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερααααααααααα!!

Μια χαρά τέλεια τα αποτελέσματα της χοριακής σου ε?? Μπράβο!!!

Σου έδωσε και πιθανότητες για το μωρό ε?? Μου φαίνεται μόνο εγώ δεν ξέρω καν... Θα έρθει όμως η 22α Αυγούστου που θα πάει??Τότε θα μάθω...

Άντε καλά αποτελέσματα και απο τις αιματολογικές...Φιλιά!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας κοριτσια!Μολις εκανα και εγω την αυχενικη και ειναι ολα καλα!!Ευτυχως παει και αυτο το αγχος!Τωρα βεβαια περιμενω τα αποτελεσματα απο το αιμα αλλα θελω να πιστευω πως θα ειναι ολα καλα!Το νινι μου ηταν μπρουμητα και δεν ηθελε να μας δειξει τιποτε!:tongue:Τι να κανουμε, υπομονη για τον επομενο υπερυχο.Margo μου αν εχεις αγχος εσυ που εισαι 35, τοτε τι να πω εγω που ειμαι 38 και παω για αμνιοπαρακεντηση και 3η καισαρικη?Ειπαμε πανω απ'ολα αισιοδοξια!Αν εχεις θετικη σκεψη ολα καλα σου πανε:-P Παντως ευχομαι σε ολες μας, να μας πανε ολα καλα μεχρι το τελος και καθε φορα να εχουμε ευχαριστα νεα, οπως αρχισαμε ετσι να τελειωσουμε με τα μωρακια μας αγκαλια!!!

Αχ ωραία όλες έχετε ευχάριστα νέα!!Μπράβο δελφινάκι,σίγουρα δεν θα υπάρχει προβλημα και στις αιματολογικές!Τι κι αν είσαι 38 καλε?Εγώ να σας πώ πιστεύω οτι αυτές οι επιπλέον εξετάσεις και καλά αναγκαστικά λόγω ηλικίας είναι λίγο αλυσίδα με το χρηματικό των ιατρικών... Δηλ για να μπορούν να βγάζουν περισσότερα χρήματα απο αυτές.. Όχι πάντα οκ αλλα το συστημά της χώρας μας μόνο έτσι λειτουργεί!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...