Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μάλλον έχεις δίκιο εγω απλά αισθάνομαι κουρασμένη και για τρίτο ίσως στην πορεία αναθεωρήσω όταν θα αρχίσουν να μου λείπουν τα πατουσάκια;)

κοιτα λογικό είναι να αισθάνεσε κουρασμένη.. μα θήλαζες και τόσους μήνες..και η 2η σου εγκυμοσύνη είναι πολυ κοντά στην 1η.. εγω μολις γέννησα τον γιο μου έλεγα μετα απο 3-4 χρόνια βλέπουμε.. μετά απο 1 χρόνο όμως άλλαξα γνώμη. έβλεπα έγκυες και ήθελα και εγώ.. ε και το αποφασισαμε 2 χρόνια νωρίτερα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!

Δωρακι να τρως κρεας πιο συχνα το χρειαζομαστε τωρα κ ειδικα το μοσχαρισιο για το σιδηρο.

Νικη δεν καταλαβα αν παιρνεις μαγνησιο. αν οχι μηπως να ξεκιναγες ειναι ειδικο για τις συσπασεις.

Αντωνια με το ελειολαδο δεν λαδωνονται τα ρουχα? καλη λυση δεν λεω αλλα αν ειναι να λερωνω το συμπαν δυσκολο...

Γεωργια μου μπραβο! ολοκληρος κοριτσαρος μισο κιλο ε? και τι ωραια ονειρα ειναι αυτα για καφεδακια κ κομμωτηρια... με τρελανες πρωι πρωι μια και εγω κοριτσακι μαλλον περιμενω..αν και μου ειπαν 99%..φανταζεστε να βγει αγορι τελικα????? καλα δεν θα χαλαστω κιολας εννοειται!

Αννιτα καλη επιτυχια για σημερα!

κοριτσια αλλαξα το τικερακι γιατι ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι σιγουρο κ δεν ειμαι 18 εβδ αλλα 19. οποτε για να μην μπερδευομαι το αλλαξα και εδω..

σημερα βαριεμαι να μαγειρεψω...θα φαω κανενα σαντουιτς στη δουλεια. βρε κοριτσια ζυγιστηκα και εχω παρει ενα κιλο σε μια εβδομαδα! ειμαι στα +6 τωρα! αυτο ηταν που μοπυ ελεγαν οτι μετα απο καποια φαση μπαινουν σαν νερακι τα κιλα μαλλον...ωχ με βλεπω να παιρνω καμια εικοσαρια...τελος παντων ολο για τα κιλα θα λεω? ας γινει οτι θελει! οταν πεινας δηλαδη τι θα κανεις? δεν θα φας?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα κοριτσια ειμαι απο χτες σπιτι με πυρετο μπουκωμα και πονο στα κοκκαλα...Δεν μπορω ουτε να κουνηθω,ευτυχως σημερα εχω μεχρι στιγμης μονο δεκατα,αυτο που με πειραζει πιο πολυ ειναι οτι πηρε η μαμα μου τον αγγελουκο σπιτι της για να μην τον κολλησω.

Καλημέρα!!!!

Γεωργία μου συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα!!!! Με το καλό το κοριτσάκι σου!!!!

Οι υπόλοιπες κοιλίτσες τι μου κάνουν σήμερα????

Αννα,να μην τα πάρεις αυτά τα χάπια για το πρόσωπο!Τα εχω πάρει κι εγώ και τι κατάλαβα?Εχω ξανά πρόβλημα....Αν θες σε ενημερώνω αναλυτικά.

Δωρα μου καλημέρα. εγω θα τα παρω όχι η Άννα. κοιτα δεν εχω άλλη επιλογή. δοκίμασα τα πάντα και δεν βλέπω αποτελεσμα. είναι η τελευταία μου ελπίδα.. θα το δοκιμάσω δεν έχω να χασω κάτι...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα Μαργαριτάκι μου!!!

Καλημέρα Ηλιάννα και περαστικα!!! Να προσέχεις μωρέ τωρα αυτός ο καιρός είναι ο πιο ύπουλος... Σε αφησε να πάρεις κανένα φαρμακο ο γιατρός???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Δωρα μου καλημέρα. εγω θα τα παρω όχι η Άννα. κοιτα δεν εχω άλλη επιλογή. δοκίμασα τα πάντα και δεν βλέπω αποτελεσμα. είναι η τελευταία μου ελπίδα.. θα το δοκιμάσω δεν έχω να χασω κάτι...

Κι εγώ έτσι πίστευα Νία μου ότι είχα δοκιμάσει τα πάντα και τελικά συνειδητοποίησα οτι απλά δεν άντεχα άλλο να προσπαθω και γι'αυτό κατέφυγα σε αυτα τα χάπια...Εγω έχω 2χρονια που τα σταμάτησα και δεν ολοκλήρωσα την θεραπεία γιατί είχε αρχίσει να με πονάει απίστευτα η πλάτη μου σε σημείο να μην μπορώ να ξαπλώσω ανάσκελα... Τωρα πάλι έχω πρόβλημα ακμής αλλά εμένα είναι θέμα πολυκιστικών τελικά και ευελπιστώ μετά την γέννα να καθαρίσω... Δυσκολα να τα ξαναπάρω πάντως αυτά!! Ειναι πολύ επικύνδυνα ρε Αντωνία και στο λέω εγώ που τα πήρα... Ασε που πρέπει να ελέγχεις κάθε τρεις και λίγο το συκώτι σου..

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κοιτα λογικό είναι να αισθάνεσε κουρασμένη.. μα θήλαζες και τόσους μήνες..και η 2η σου εγκυμοσύνη είναι πολυ κοντά στην 1η.. εγω μολις γέννησα τον γιο μου έλεγα μετα απο 3-4 χρόνια βλέπουμε.. μετά απο 1 χρόνο όμως άλλαξα γνώμη. έβλεπα έγκυες και ήθελα και εγώ.. ε και το αποφασισαμε 2 χρόνια νωρίτερα..

Βασικά και η δεύτερη ήρθε ουρονοκατέβατη αν το έχεις διαβάσει με σπυράλ και δυο μέρες πριν αδιαθετήσω:shock:αλλά εγω τα ρίχνω όλα στον άντρα μου που θέλει πολλά παιδιά και έχει γίνει ασυγκράτητος:Dαλλά τα θέλει και κοντά ηλικιακά για να μη φύγουμε από το πρόγραμμα γιατι αν περάσουν χρόνια λέει δύσκολα το ξαναβάζεις μπροστά.Τι να πω από ότι έδειξε η ιστορία αν θέλει ο άντρας μου και το βάλει σκοπό δε τον σταματάει τίποτα με βλέπω με τσίγκινο βρακάκι;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα!!!!

Δωρακι να τρως κρεας πιο συχνα το χρειαζομαστε τωρα κ ειδικα το μοσχαρισιο για το σιδηρο.

Νικη δεν καταλαβα αν παιρνεις μαγνησιο. αν οχι μηπως να ξεκιναγες ειναι ειδικο για τις συσπασεις.

Αντωνια με το ελειολαδο δεν λαδωνονται τα ρουχα? καλη λυση δεν λεω αλλα αν ειναι να λερωνω το συμπαν δυσκολο...

Γεωργια μου μπραβο! ολοκληρος κοριτσαρος μισο κιλο ε? και τι ωραια ονειρα ειναι αυτα για καφεδακια κ κομμωτηρια... με τρελανες πρωι πρωι μια και εγω κοριτσακι μαλλον περιμενω..αν και μου ειπαν 99%..φανταζεστε να βγει αγορι τελικα????? καλα δεν θα χαλαστω κιολας εννοειται!

κοριτσια αλλαξα το τικερακι γιατι ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι σιγουρο κ δεν ειμαι 18 εβδ αλλα 19. οποτε για να μην μπερδευομαι το αλλαξα και εδω..

σημερα βαριεμαι να μαγειρεψω...θα φαω κανενα σαντουιτς στη δουλεια. βρε κοριτσια ζυγιστηκα και εχω παρει ενα κιλο σε μια εβδομαδα! ειμαι στα +6 τωρα! αυτο ηταν που μοπυ ελεγαν οτι μετα απο καποια φαση μπαινουν σαν νερακι τα κιλα μαλλον...ωχ με βλεπω να παιρνω καμια εικοσαρια...τελος παντων ολο για τα κιλα θα λεω? ας γινει οτι θελει! οταν πεινας δηλαδη τι θα κανεις? δεν θα φας?

Καλημέρα Μαργαρίτα.. Ούτε εγω έχω διάθεση να λαδώσω όλα τα ρούχα μου. Το ελεόλαδο το βάζω την νύχτα μετα το μπάνιο και έχω 3 φανελίτσες τις οποιες φοραγα και την πρώτη φορα και τις φοράω εναλλαξ για τον ύπνο. την μέρα βάζω mustella όχι όμως καθε μερα γιατι βαριέμαι:D

Άσε με τα κιλα απορησα και εγώ τελικα.. εγω ξέρω ότι σαν νερακι μπένουν μετά τον 7ο που μεγαλώνει και το μωρό πιο γρήγορα...θα δίξει.. παντως δεν νομιζω να ξεπερασεις τα 20. υπολογισε ότι έμειναν 4 μηνες Χ 3 κιλα να βάλουμε; σύνολο 12+6 που πήρες συνολο 18... έίναι δυνατόν να πάρεις παραπάνω απο 3 τον μηνα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Βασικά και η δεύτερη ήρθε ουρονοκατέβατη αν το έχεις διαβάσει με σπυράλ και δυο μέρες πριν αδιαθετήσω:shock:αλλά εγω τα ρίχνω όλα στον άντρα μου που θέλει πολλά παιδιά και έχει γίνει ασυγκράτητος:Dαλλά τα θέλει και κοντά ηλικιακά για να μη φύγουμε από το πρόγραμμα γιατι αν περάσουν χρόνια λέει δύσκολα το ξαναβάζεις μπροστά.Τι να πω από ότι έδειξε η ιστορία αν θέλει ο άντρας μου και το βάλει σκοπό δε τον σταματάει τίποτα με βλέπω με τσίγκινο βρακάκι;)

Τσίγκινο βρακάκι ε?????:D:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα Μαργαρίτα.. Ούτε εγω έχω διάθεση να λαδώσω όλα τα ρούχα μου. Το ελεόλαδο το βάζω την νύχτα μετα το μπάνιο και έχω 3 φανελίτσες τις οποιες φοραγα και την πρώτη φορα και τις φοράω εναλλαξ για τον ύπνο. την μέρα βάζω mustella όχι όμως καθε μερα γιατι βαριέμαι:D

Άσε με τα κιλα απορησα και εγώ τελικα.. εγω ξέρω ότι σαν νερακι μπένουν μετά τον 7ο που μεγαλώνει και το μωρό πιο γρήγορα...θα δίξει.. παντως δεν νομιζω να ξεπερασεις τα 20. υπολογισε ότι έμειναν 4 μηνες Χ 3 κιλα να βάλουμε; σύνολο 12+6 που πήρες συνολο 18... έίναι δυνατόν να πάρεις παραπάνω απο 3 τον μηνα..

Μακαρι Αντωνια μου! να φανταστεις με επιασε παλι τρελλη πεινα και εφτιαξα μια τεραστια σαλατα γιατι δεν ειχα ορεξη για ψωμια τυρια κλπ..

πρωι πρωι σαλατα!!!! χαχαχαχαχα

και εγω δεν ειμαι καλη με τις κρεμες οποτε το θυμαμαι βαζω...:(

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ όποτε θυμάμαι βάζω αυτήν την κρέμα που είχα πάρει της frezyderm... Ευτυχώς μου την αφήνει ο αντρας μου στον καθρέφτη μπροστά στο μπάνιο για να μου το θυμίζει και έτσι ειναι το πρώτο πράγμα που βλέπω πηγαίνοντας στο μπάνιο!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια έβγαλα κιμά και μάλλον θα κάνω μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο... Ο αντρούλης μου αυτό ήθελε.. Ευτυχώς προτείνει κ αυτός κάτι γιατί εγώ στέρεψα απο ιδέες πια!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα!!!!

Καλημέρα Μαργαρίτα ευχαριστώ πολύ σε δυο βδομάδες θα πάρουν κι εσένα χρώμα τα όνειρά σου και αγοράκι να είναι θα γίνουν όλα μπλε και θα βλέπεις μπουφαν μηχανής και θα λιγώνεσαι;)Αν και λένε ότι το 2012 είναι χρονιά για τα κορίτσια πολυ κορίτσι ρε παιδάκι μου εγω το 2010 που γέννησα όλα μπλε στο Μητέρα πήγαινα να αγοράσω φορμάκια και μου έλεγαν τα μπλε μας τελειώσαν!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Αννίτα καλημέρα και σε σένα!!! Αντε θα δείς πάλι το μπεμπάκι σου!!!

Εγώ έχω ραντεβού την Δευτέρα στο γιατρό μου και έχω κι εγώ αγωνία να δω πόσα γραμμάρια είναι η μικρούλα μας,γιατί έχω το άγχος που είναι το πιο μικρό εμβρυάκι προς το παρόν εδώ μέσα!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...