Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ego Nia mou eiha kanei ragades sth deuteri egkimosini kati mikres giro apo ton afalo.Alla se ekini tin egkimosini eiha paramelisei tin krema, den evaza. Tora vazo sinehia proi kai bradi, den eho dei akomi kati kenourio.

Τώρα που το λες έκανα μια μικρούλα πάνω ακριβως απο την τρύπα που είχα το σκουλαρίκι!!! και εγω ελαιολαδο κάθε βράδυ βαζω..

Δε θυμάμαι πόσο ήταν ο γιός μου για να συγκρίνω πρέπει να βρω το δικό του Β αλλά θυμάμαι ότι και για αυτόν μου έλεγαν μεγάλο παιδάκι και για το σωματότυπό μου ακόμα μεγαλύτερο (53 κιλά πριν εγκυμοσύνης και 162) και γεννήθηκε 3,300 και 53 πόντους τώρα δε ξέρω φυσιολογικά γέννησα αλλά με επισκληρίδιο οπότε δε μπορώ να πω ότι ταλαιπωρήθηκα.Εσένα ο δικός σου πως ήταν στις μετρήσεις?

Ούτε εγω θυμάμαι ποσο ήταν ο μεγάλος αλλά αποτι μου είπε δεν έχει σημασία ποσο μας βγαίνει τώρα. στην πορεία θα δείξει..εμένα παντως στον 1ο μου μου έλεγαν ότι θα είναι μικρούλης αλλά τελικά βγήκε 3400!

Όσο για το 3ο μωράκι που λές Γεωργία μου εγω θα το ήθελα.. ίσως μετά απο 2-3 χρόνια κάνω ακόμη 1. τώρα μόλις γρννήσω τον Φεβράρη θα αρχίσω κάτι χαπια για το πρόσωπο μου που έχω πολλα μαυρα στίγματα και δεν φεύγουν με τίποτε. η θεραπεία είναι 6μηνη και η γιατρος μου μου ειπε ότι πρέπει να προσέχω και επιπλέον 1,5 χρόνο μετά γιατί είναι τερατογόνα.. μόλις τελειώσει η περίοδος προσοχής θα ήθελα να κάνω ακομα 1.. τώρα που είμαι μικρή να τα χαρώ:Dφυσικά ο άντρας μου είναι λιγο αρνητικός για 3ο αλλά αμα θέλω εγω θα τον πείσω;)

Θέλω να κάνω πολλά παιδάκια αλλά το οικονομικό είναι ένα θέμά..οπότε μέχρι τα 3 είναι καλα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Auto akrivos skeftomai kai ego!! Sto kommotirio mazi mou, sta nihia mazi mou, gia kafe mazi mou, vlepo files mou kai mou aresei me tis kores tous!

Oi antres mou kai oi treis olo mazi einai, sto podosfairo, sthn tv, sto kafe, ego olo moni sto spiti.Auto leo kai ego oti tha einai h dikh mou parea h mpempa prota o Theos!

Έτσι καλά τα αγοράκια αλλά όσο να'ναι το κοριτσάκι θα έχουμε παρέα αλλιώς θα πέσουμε στην ανάγκη της νύφης;).Δόξα το Θεό να είναι όλα γερά και καλότυχα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Έτσι καλά τα αγοράκια αλλά όσο να'ναι το κοριτσάκι θα έχουμε παρέα αλλιώς θα πέσουμε στην ανάγκη της νύφης;).Δόξα το Θεό να είναι όλα γερά και καλότυχα.

Auto ehi simasia pano apola na einai gera kai auta kai emis na ta megalosoume!

Tora ola ta alla pou leme erhontai deutera! Kai ta antrakia ehoun kai ayta ti hari tous!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Τώρα που το λες έκανα μια μικρούλα πάνω ακριβως απο την τρύπα που είχα το σκουλαρίκι!!! και εγω ελαιολαδο κάθε βράδυ βαζω..

Ούτε εγω θυμάμαι ποσο ήταν ο μεγάλος αλλά αποτι μου είπε δεν έχει σημασία ποσο μας βγαίνει τώρα. στην πορεία θα δείξει..εμένα παντως στον 1ο μου μου έλεγαν ότι θα είναι μικρούλης αλλά τελικά βγήκε 3400!

Όσο για το 3ο μωράκι που λές Γεωργία μου εγω θα το ήθελα.. ίσως μετά απο 2-3 χρόνια κάνω ακόμη 1. τώρα μόλις γρννήσω τον Φεβράρη θα αρχίσω κάτι χαπια για το πρόσωπο μου που έχω πολλα μαυρα στίγματα και δεν φεύγουν με τίποτε. η θεραπεία είναι 6μηνη και η γιατρος μου μου ειπε ότι πρέπει να προσέχω και επιπλέον 1,5 χρόνο μετά γιατί είναι τερατογόνα.. μόλις τελειώσει η περίοδος προσοχής θα ήθελα να κάνω ακομα 1.. τώρα που είμαι μικρή να τα χαρώ:Dφυσικά ο άντρας μου είναι λιγο αρνητικός για 3ο αλλά αμα θέλω εγω θα τον πείσω;)

Θέλω να κάνω πολλά παιδάκια αλλά το οικονομικό είναι ένα θέμά..οπότε μέχρι τα 3 είναι καλα...

Να κάνεις Αντωνία μου τα παιδιά είναι ευτυχία αυτό το οικονομικό είναι το θέμα και για μένα και ο παράγοντας ηλικία όχι ότι είμαι και σα την Πελλοπόνησο!!!Αλλά τώρα είμαι 31 μέχρι να κάνω τη μικρή 32 πες αν περάσουν και 3 χρόνια για το 3ο 35 και γέννα στα 36 ξέρω εγώ μεγάλη μου φαίνομαι θα έχω αντοχές φτου κι από την αρχή ξενύχτια βουνό μου φαίνεται!Θαυμάζω τις γυναίκες που το κάνουν αλλά εμένα δε με βλέπω.

zxG9p3.png

owokp3.png

Α και για τις ραγάδες εγω βάζω αμυγδαλέλαιο στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα καμία ούτε και τώρα έχω κάνει μέχρι στιγμής μία έχω μόνο στο στήθος από το θηλασμό γιατι φοβόμουν να βάλω τελικά βλακεία μου.Α το αμυγδαλέλαιο από κατάστημα με φυτικά γιατι στο φαρμακείο κάνει 10 apivita και στα φυτικά χύμα 1,5Lt 2,5€:shock:Το ίδιο πράγμα!!!!Ο γιατρός μου μόνο αυτό με αφήνει να βάζω τα άλλα λέει είναι σκευάσματα και ειδικά η βαζελίνη παράγωγο πετρελαίου μόνο που δε με σκότωσε όταν τον ρώτησα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Auti ti therapia pou les tin eihe kani mia koumpara mou, kai ontos mou eihe pei kai ekeini oti eprepe na prosehi gia megalo diastima na mh mini egkios.

Να κάνεις Αντωνία μου τα παιδιά είναι ευτυχία αυτό το οικονομικό είναι το θέμα και για μένα και ο παράγοντας ηλικία όχι ότι είμαι και σα την Πελλοπόνησο!!!Αλλά τώρα είμαι 31 μέχρι να κάνω τη μικρή 32 πες αν περάσουν και 3 χρόνια για το 3ο 35 και γέννα στα 36 ξέρω εγώ μεγάλη μου φαίνομαι θα έχω αντοχές φτου κι από την αρχή ξενύχτια βουνό μου φαίνεται!Θαυμάζω τις γυναίκες που το κάνουν αλλά εμένα δε με βλέπω.

Νομίζω ότι όσο μεγαλώνεις έχεις παραπάνω αντοχες σε αυτό το θέμα.. Απλα θα σου πω ότι τον γιο μου και τον γιο της αδελφης μου μας τα προσέχει η γιαγια μου που είναι 70 τώρα και τους έχει στα οπα όπα.. και ο δικός μου είναι πολύ ζωηρός και όταν την ρωτάω "γιαγια κουράζεσε;" μου λέει όχι αγαπη μου μια χαρα είναι τα μωρά μας...όσο αφορα τα ξενύχτια νομίζω είναι απλά θέμα συνήθειας. σε ότι ηλικία και να είσε οι πρώτες 2-3 νύχτες είναι οι δύσκολες μετά συνηθίζεις πιστεύω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Otan ekana to 2 paidi elega oti me tipota de xanampeno sti diadikasia auti.Pernontas omos o kairos kai mias pou to ithele kai o antras mou anatheorisa, alloste the douleuo mesa sto spiti eimai, tora to perimeno pos kai pos!

Auti ti therapia pou les tin eihe kani mia koumpara mou, kai ontos mou eihe pei kai ekeini oti eprepe na prosehi gia megalo diastima na mh mini egkios.

Ναι Άννα μου είναι πολύ επικύνδυνα τα requtane..είναι ομως και πολύ αποτελεσματικά. Τα πήρε εξάδελφος του άντρα μου που είχε τεραστιο πρόβλημα, μιλαμε για τρύπες στο πρόσωπο, και τώρα έγινε ένας κούκλος... Είχα σκοπό να τα πάρω πιο νωρίς αλλά δεν με άφηνε ο άντρας μου λόγω του ότι θέλαμε 2ο μωράκι..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρααα τσούπρες κι απο εμένα!!!georgia το αμυγδαλέλαιο χύμα απο ποιο μαγαζί το παίρνεις?Έχει στη ν.ιωνία??για στειλε καμια πληροφορία:)

Λαμπρινή μου μου το φέρνει μια συνάδελφος από την Χαλκίδα επειδή όμως δε θέλω να υποχρεώνομαι θα ψάξω στην Ν.Ιωνία και θα σε ενημερώσω παλιά είχαμε τόσα μαγαζιά με φυτικά ρε γμτ τώρα τίποτα:(

zxG9p3.png

owokp3.png

Otan ekana to 2 paidi elega oti me tipota de xanampeno sti diadikasia auti.Pernontas omos o kairos kai mias pou to ithele kai o antras mou anatheorisa, alloste the douleuo mesa sto spiti eimai, tora to perimeno pos kai pos!

Μάλλον είμαι κι εγω στη φάση που ήσουν, λες όταν περάσει ο καιρός να θέλω εγω και να μη θέλει ο δικός μου και να κυνηγιόμαστε μέσα στο σπίτι σαν καρτούν για το 3ο????:-P:razz::-P

zxG9p3.png

owokp3.png

Νομίζω ότι όσο μεγαλώνεις έχεις παραπάνω αντοχες σε αυτό το θέμα.. Απλα θα σου πω ότι τον γιο μου και τον γιο της αδελφης μου μας τα προσέχει η γιαγια μου που είναι 70 τώρα και τους έχει στα οπα όπα.. και ο δικός μου είναι πολύ ζωηρός και όταν την ρωτάω "γιαγια κουράζεσε;" μου λέει όχι αγαπη μου μια χαρα είναι τα μωρά μας...όσο αφορα τα ξενύχτια νομίζω είναι απλά θέμα συνήθειας. σε ότι ηλικία και να είσε οι πρώτες 2-3 νύχτες είναι οι δύσκολες μετά συνηθίζεις πιστεύω...

Μάλλον έχεις δίκιο εγω απλά αισθάνομαι κουρασμένη και για τρίτο ίσως στην πορεία αναθεωρήσω όταν θα αρχίσουν να μου λείπουν τα πατουσάκια;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Μάλλον είμαι κι εγω στη φάση που ήσουν, λες όταν περάσει ο καιρός να θέλω εγω και να μη θέλει ο δικός μου και να κυνηγιόμαστε μέσα στο σπίτι σαν καρτούν για το 3ο????:-P:razz::-P

χεχε Γεωγία φαντάζομαι... κοιταξε εμένα αν δεν θέλει θα τον ξεγελάσω.. τι σοι γυναικα είμαι αν δεν είμαι λίγο πονηρη;; και στο κάτω κατω όταν έρθει η εγκυμοσύνη μετα δεν θα μπορεί να κάνει κάτι.. θα το εμπεδώσει:D

αν και δεν πιστεύω να μου αρνηθεί.. θα δούμε.. πρώτα να γεννήσουμε αυτά που κουβαλούμε και βλέπουμε:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα!!!!

Γεωργία μου συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα!!!! Με το καλό το κοριτσάκι σου!!!!

Οι υπόλοιπες κοιλίτσες τι μου κάνουν σήμερα????

Αννα,να μην τα πάρεις αυτά τα χάπια για το πρόσωπο!Τα εχω πάρει κι εγώ και τι κατάλαβα?Εχω ξανά πρόβλημα....Αν θες σε ενημερώνω αναλυτικά.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...