Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Dora mou tha pao se autin kai tha pao kai se ena allo stis 18 thelo na rotiso polla kai tin gnomi tis kai gia ton thilasmo.vasika ta nixia ton podion mou girizoun mesa kai mou ta kovi giati ponoun.prepoi na valoume tis doulies mas se taxi mia mia.thelo na kathariso kai apo gonias to spiti an kai ine kenourgio alla theloun kai i kourtines alla tha fero mia xeni pou ferni i mama mou na mou ta kani apo gonias prin gennithi to moro:Doraia pou psonises kai tis pitsames sou kai ego thelo;)o keros akoma ine zestos 3o vathmi

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Dora mou tha pao se autin kai tha pao kai se ena allo stis 18 thelo na rotiso polla kai tin gnomi tis kai gia ton thilasmo.vasika ta nixia ton podion mou girizoun mesa kai mou ta kovi giati ponoun.prepoi na valoume tis doulies mas se taxi mia mia.thelo na kathariso kai apo gonias to spiti an kai ine kenourgio alla theloun kai i kourtines alla tha fero mia xeni pou ferni i mama mou na mou ta kani apo gonias prin gennithi to moro:Doraia pou psonises kai tis pitsames sou kai ego thelo;)o keros akoma ine zestos 3o vathmi

Οκ έχουμε 10 βαθμούς διαφορά στην θερμοκρασία!!

όσο για το ότι πρέπει να μπουν οι δουλειές σε τάξη δεν θέλω να το σκέφτομαι... Η μαμά μου είπε θα τελειώσει το δικό της το σπίτι γενική καθαριότητα και μετά θα έρθει και απο το δικό μου!!Τις κουρτίνες ευτυχώς τις είχα πλύνει πριν 1 μήνα και δεν θα τις κάνω πάλι..δεν καπνίζουμε κιόλας οπότε οκ!Επιπλάκια παρείγγειλες τελικά?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια ποιές είναι οι άμεσες αγορές σε ρουχάκια μωρού και σε ποιά ποσότητα?Τι πρέπει δηλ να έχω έτοιμα εκει στα τέλη του 7ου?

Θα χρειαστείς ρουχαλάκια για το μαιευτήριο ή δεν του βάζουν δικά σου ρούχα?Αν χρειαστείς πρέπει να κανονίσειςέστω 2αλλαξιές την ημέρα όσο θα είστε μέσα και 2-3εσωρουχάκια κάθε μέρα, κουβερτάκι, πάνες, σεντονάκια ίσως. Αυτά θα μπουν στην βαλίτσα για το μαιευτήριο. Αν το ντύνουν με δικά τους ρούχα θα χρειαστείς μόνο ρούχα εξόδου από το μαιευτήριο.

Γενικότερα τώρα και επειδή είναι χειμώνας που σημαίνει πως τα ρούχα δύσκολα στεγνώνουν, καλό θα είναι να έχεις 10 αλλαξιές εσωρουχάκια-ζιπουνάκια για 1μηνών και άλλα 10 για 3 μηνών. Ρουχαλάκια βρεφικά για τις πρώτες 40 μέρες δύσκολο να βγει το μωρό από το σπίτι. Οπότε υπολόγισε 2-3 αλλαξιές την ημέρα, μετά τις 40 μέρες θα θέλεις μεγαλύτερο νούμερο. Χρειάζεσαι κάτι άλλο?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Exo kani liges aspres ragades kato apo to stithos ragades omos ixa apo prin merikes sto stithos

και εγω αννιτα μου εχω κανει στο στηθος τωρα στη περιοδο της εγκυμοσύνης έχω κανει στα πλαγια,.,,

στη κοιλιά δεν εχω και ελπίζω να μην κανω καθόλου εκει...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Θα χρειαστείς ρουχαλάκια για το μαιευτήριο ή δεν του βάζουν δικά σου ρούχα?Αν χρειαστείς πρέπει να κανονίσειςέστω 2αλλαξιές την ημέρα όσο θα είστε μέσα και 2-3εσωρουχάκια κάθε μέρα, κουβερτάκι, πάνες, σεντονάκια ίσως. Αυτά θα μπουν στην βαλίτσα για το μαιευτήριο. Αν το ντύνουν με δικά τους ρούχα θα χρειαστείς μόνο ρούχα εξόδου από το μαιευτήριο.

Γενικότερα τώρα και επειδή είναι χειμώνας που σημαίνει πως τα ρούχα δύσκολα στεγνώνουν, καλό θα είναι να έχεις 10 αλλαξιές εσωρουχάκια-ζιπουνάκια για 1μηνών και άλλα 10 για 3 μηνών. Ρουχαλάκια βρεφικά για τις πρώτες 40 μέρες δύσκολο να βγει το μωρό από το σπίτι. Οπότε υπολόγισε 2-3 αλλαξιές την ημέρα, μετά τις 40 μέρες θα θέλεις μεγαλύτερο νούμερο. Χρειάζεσαι κάτι άλλο?

Ευχαριστώ Ελευθερία!!! Θα πρέπει σε κανένα μήνα να αρχίσω να ψωνίζω...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Dora mou tis kourtines mou tis exo vali prin 2 xronia ine roma kai o anthropos pou mou tis evale ipe na tis stello katharistirio kathe 5 xronia den kapnizoume apla tha tis kanoume me tin ilektriki skoupa gia tis skones.i valitsa gia to mieutirio prepi na ine etimi ston 7:Depiplakia paraggila apo prenatal

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Dora mou tis kourtines mou tis exo vali prin 2 xronia ine roma kai o anthropos pou mou tis evale ipe na tis stello katharistirio kathe 5 xronia den kapnizoume apla tha tis kanoume me tin ilektriki skoupa gia tis skones.i valitsa gia to mieutirio prepi na ine etimi ston 7:Depiplakia paraggila apo prenatal

Ρε συ βλέπω το τικεράκι σου και με πιάνει αγωνία! Εισαι σε μονό αριθμό ημερών που απομένουν για την γέννα..και μου φαίνεται οτι σου έμεινε λιγο ακομα..

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Σορρυ όχι μονό απλά σε διψήφιο αριθμό και σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες φαντάσου μονός μου φάνηκε!! χα χα

KALHMERA!!!!!!!!!!!!!

δώρα μου το πολύ σε 3 εβδομάδες και εμας διπλός θα είναι αρα πλησιάζουμε και εμείς, αντε να τελειώνουμε χεχεχεχε!!!! να χαρουμε τα μωραάκια μας.....:P:p:p:p................. το αγχος θα το αφησω όταν γίνει μονός χεχεχεχεχε:D:D:D:D:D

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γυρίσαμε κι εγω και το κοριτσάκι μου!!!!Όλα καλά είπα να σας τα πω πάω στο γιό μου!!Φιλιά

Γεωργία μου συγχαρητήρια!! είδες βρε ολα καλα πηγανε, μπραβο μπραβο! και ειναι και κοριτσάκι που τόσο ήθελες!!!!!!!!!:tongue::tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...