Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ εδώ Αννίτα!

Να καλωσορίσω και εγώ την Αννίτα, να χαίρεσαι τα αγόρια σου και με το καλό να υποδεχτείς την κορούλα σου. 26 κιλά ρε συ???Πώς τα κατάφερες καλέ? Εγώ είμαι στα +5, με λένε Ελευθερία, είμαι από Κρήτη, έχω έναν γιο 25 μηνών και τώρα περιμένω κοριτσάκι!Δεν σε άφησα με απορίες ε???:)

Γεωργία μπράβο και σε σένα, με το καλό να δεχτείς την κορούλα σου. Τώρα όλα σου φαίνονται ροζ ε???

Νίκη συσπάσεις θα είναι, φυσιολογικό να υπάρχουν στις εβδομάδες μας, το σώμα μας προετοιμάζεται για τον τοκετό. Πονάς όταν πετρώνει η κοιλιά?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Gia sou dora mou:):):)ti kanis?mou ekane petiqure i mama mou kai perimeno na stegnosi to xromataki na kano mpanaki.oraia pou piges panigiri ego simera piga me tin mama mou sto spiti tou xaderfou mou gia kafe :)avrio echo giatro kai meta tha pao na sinantiso mia pediatro

Αντε σιγά σιγά να βάζουμε τις δουλειές που πρέπει να γίνουν σε σειρά ε?? Να μας πεις τι θα σου πει η παιδιατρος!!!

Αχ θέλω κι εγω μακικιουρ και πεντικιούρ!!Πες την μαμα σου να ερθει κ απο εδω!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Και εγώ εδώ Αννίτα!

Να καλωσορίσω και εγώ την Αννίτα, να χαίρεσαι τα αγόρια σου και με το καλό να υποδεχτείς την κορούλα σου. 26 κιλά ρε συ???Πώς τα κατάφερες καλέ? Εγώ είμαι στα +5, με λένε Ελευθερία, είμαι από Κρήτη, έχω έναν γιο 25 μηνών και τώρα περιμένω κοριτσάκι!Δεν σε άφησα με απορίες ε???:)

Γεωργία μπράβο και σε σένα, με το καλό να δεχτείς την κορούλα σου. Τώρα όλα σου φαίνονται ροζ ε???

Νίκη συσπάσεις θα είναι, φυσιολογικό να υπάρχουν στις εβδομάδες μας, το σώμα μας προετοιμάζεται για τον τοκετό. Πονάς όταν πετρώνει η κοιλιά?

όχι καθουλου απλα το νώθω οτι σκλυραινει, και εκτός οτι σκλυραινει συμαζευαιται η κυλια μου....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Νίκη διάβασε εδώ

http://www.123baby.me/braxton_hicks.html

σε ευχαριστώ ελευθερια μου το διαβασα,,,

όταν θα παω στη γιατό μου θα της το πω. η γιατρός στη β επιπεδου μου ειπε να ξεκουράζομαι, βασικα με ρωτησε αν εργαζομαι και της ειπα οτι ειμαι φοιτητρια και μου είπε να ξεκουραζομαι

yiORT7o.jpgwYStp3.png

όχι καθουλου απλα το νώθω οτι σκλυραινει, και εκτός οτι σκλυραινει συμαζευαιται η κυλια μου....

Νικάκη μου μην αγχώνεσαι και γνώμη μου είναι να παρεις αυριο το γιατρό σου και να του πεις οτι συνεχιζεια να το εχεις αυτο το πράγμα... Θα σου πει τι να κάνεις,μπορεί να σου δώσει μαγνήσιο για πρόληψη συσπάσεων...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Νικάκη μου μην αγχώνεσαι και γνώμη μου είναι να παρεις αυριο το γιατρό σου και να του πεις οτι συνεχιζεια να το εχεις αυτο το πράγμα... Θα σου πει τι να κάνεις,μπορεί να σου δώσει μαγνήσιο για πρόληψη συσπάσεων...

ναι αυριο θα την παρω τηλ....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...