Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

τι να μας κανει το αχλαδι Αννουλα????........... εγω εκανα μια σοκολατα ροφημα εδω στη δουλεια να παρηγορηθω...αλλα σοκολατινα δεν ειναι...

Ε, λοιπον αν θες πιστεψε 'το, ηπια και εγω σοκολατα ροφημα στις 4.30 που ξυπνησα!!Εχω την tassimo και φτιαχνω καθε απογευμα!

Τωρα πριν λιγο εφτιαξα ζυμη για τσουρεκι και περιμενω να φουσκωσει για να το πλασω.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εγω μολις ξυπνησα ηπια σοκολατα με βουτυξα μεσα τσουρεκακι γεμιστο με καραμελα εφτιαξα ζυμαρι για πιτσα περιμενω να φουσκωσει θα κρατησω να φτιαξω στα γρηγορα μια για το βραδυ και το αλλο θα το χωρισω και θα το βαλω καταψυξη για να εχω εφοδια

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Ρε Μαργαριτα κολλητικο είναι μου φένεται!! Σήμερα ούτε εγω κλεινω το στόμα μου...συνεχως πινάω και εγω!!! αγχωνωμαι πολυ για τα κιλα ρε γμτ.. την πρωτη φορα δεν με ένοιαζε αλλα βλέπω ότι και να χασεις τα κιλα το σώμα διαφέρει αν δεν κάνεις σκληρη προσπάθεια (χαλαρωση κυτταριτιδα ραγαδες κτλ κτλ..)

Γεωργια τελειωσε το ραντεβού;;; περιμένουμε νέα σου!!!!!

Μου έστειλε η πεθερα φαγητό πάλι!!! Γιουβαρλακια απο χτες για μενα χαχαχαχαχαχαχαχαχα και βοδινο στιφαδο για τον γιο της... της ζητησα εγω φυσικα τα γιουβαρλακια αφου το βοδινο δεν μου αρέσει καθόλου...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Μονη μου μιλαω.... ήρθα εγω και φυγατε; εεεεε που είστε;;; ο αντρας μου παλι προπονηση πήγε και είμαι σπιτακι με το αγορακι μου που πεζει με τα παιχνιδακια του και κάνει τα ναζακια του.. δεν εχω ούτε μαγείρεμα για σήμερα.....

Πρέπει να βγαλω όλα τα ρούχα του μικρού να δω τι θα κρατησω και τι όχι...έκανα μια εκκαθαριση φυσικα πριν μεινω έγκυος αλλά τώρα πρεπει να τα ξαναδω να δω τι θα κάνω... δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα ρούχα έχει κορίτσια... παρα πολλα ρούχα....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Μονη μου μιλαω.... ήρθα εγω και φυγατε; εεεεε που είστε;;; ο αντρας μου παλι προπονηση πήγε και είμαι σπιτακι με το αγορακι μου που πεζει με τα παιχνιδακια του και κάνει τα ναζακια του.. δεν εχω ούτε μαγείρεμα για σήμερα.....

Πρέπει να βγαλω όλα τα ρούχα του μικρού να δω τι θα κρατησω και τι όχι...έκανα μια εκκαθαριση φυσικα πριν μεινω έγκυος αλλά τώρα πρεπει να τα ξαναδω να δω τι θα κάνω... δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα ρούχα έχει κορίτσια... παρα πολλα ρούχα....

Ειμαι και εγω εδω!

Να δεις ο 2ος μου ρουχα που εχει! απειρα, οταν σου λεω απειρα...

Τα κατεβασε ο αντρας μου προχθες (τα χειμωνιατικα του) και εχει τουλαχιστον 30 φορμες, καμμια 35αρια παντελονια, καμμια 20αρια ζευγαρια παπουτσια... χαμος! Και μιλαμε μονο για αυτον το χειμωνα, να δω ποτε θα τα βαλει! Αυτος εχει ρουχα απο τον μεγαλο και παπουτσια συν τα καινουρια του που ηταν απο δωρα και απο τη βαπτιση του ακομη.Τα δωρα που μας ειχαν φερει τοτε τα αλλαζα και επαιρνα μεγαλυτερα νουμερα και τωρα τα βρηκαμε μπροστα μας! Εχει πιο πολλα ρουχα ακομη και απο εμενα!!:tongue::tongue:

Ο μεγαλος μου θελει ομως, αυτος χρειαζεται οπωσδηποτε γιατι ψηλωνει κιολας....

Διαφημίσεις

Ειμαι και εγω εδω!

Να δεις ο 2ος μου ρουχα που εχει! απειρα, οταν σου λεω απειρα...

Τα κατεβασε ο αντρας μου προχθες (τα χειμωνιατικα του) και εχει τουλαχιστον 30 φορμες, καμμια 35αρια παντελονια, καμμια 20αρια ζευγαρια παπουτσια... χαμος! Και μιλαμε μονο για αυτον το χειμωνα, να δω ποτε θα τα βαλει! Αυτος εχει ρουχα απο τον μεγαλο και παπουτσια συν τα καινουρια του που ηταν απο δωρα και απο τη βαπτιση του ακομη.Τα δωρα που μας ειχαν φερει τοτε τα αλλαζα και επαιρνα μεγαλυτερα νουμερα και τωρα τα βρηκαμε μπροστα μας! Εχει πιο πολλα ρουχα ακομη και απο εμενα!!:tongue::tongue:

Ο μεγαλος μου θελει ομως, αυτος χρειαζεται οπωσδηποτε γιατι ψηλωνει κιολας....

Το ξέρω Άννα.. και εγω πρεπει να ψωνισω του μεγαλου....δεν έχει τιποτε να φορεσει φέτος.. όλα αυτά είναι μικρα του και τα περισσότερα θα τα φορέσει ο μικρος... φυσικα θα ψωνίσω και κατι του μικρού αλλα ο μεγαλος δεν έχει τίποτα!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

κι εγω μολις ξυπνησα ηπια σοκολατα με βουτυξα μεσα τσουρεκακι γεμιστο με καραμελα εφτιαξα ζυμαρι για πιτσα περιμενω να φουσκωσει θα κρατησω να φτιαξω στα γρηγορα μια για το βραδυ και το αλλο θα το χωρισω και θα το βαλω καταψυξη για να εχω εφοδια

Oσες φορες εχω φυλαξει ζυμη για πιτσα στην καταψυξη δικη μου, μετα δεν φουσκωνει στο ψησιμο.

Πριν τη φυλαξεις δεν την αφηνεις να φουσκωσει, ετσι δεν ειναι??

Μετα πως τη φιλας μπαλα η στρωμενη σε ταψακι?? Την ξεπαγωνεις τελειως πριν την ψησεις? Για πες μας λοιπον τα μυστικα σου!!:D:D

Εγω μολις επλασα τα τσουρεκακια και περιμενω να φουσκωσουν για να τα ψησω.Εβαλα μεσα και chocolate chips.Τωρα που θα βγουν ζεστα δε θα δοκιμασω?? Θα δοκιμασω βεβαια τοσο κοπο εκανα, μετα μιλαμε για κιλα!!

Θα τους δωσω και στο σχολειο αυριο...

Ουυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι κι εγώ εδώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

έχω ρίξει περπάτημα 2 μερες τωρα στο πανηγύρι!!!Πήρα 2 ζευγάρια πιζάμες αλλά έκανα βλακεια και πήρα m ενώ μάλλον έπρεπε να πάρω L...δεν πειράζει με χωράει αλλά οχι μέχρι και τον 9ο!! χα χα

Εγώ τώρα θα μπώ για μπάνιο και μετά θα κάνω ένα σαντουιτσάκι να φάω με λουκάνικο,κασέρι και γαλοπούλα!Μουστάρδα,κέτσαπ και ρίγανη... Αν δεν το έχετε φάει κάντε το και θα με θυμηθείτε!!!!!

Αννα,Αντωνία εδώ είστε???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Δεν θα πιστεύετε τι έπαθα μολις τώρα.. Πηγα να κανω μπανιο τον μικρο. και ως συνηθως του γεμιζω την μπανιερα και τον αφηνω να παιξει λιγο μεχρι να του κανω το γαλα του και να του βρω τις πυτζαμες του...σε καποια φάση τον ακούω και κανει ¨"ααααα αμααααν" σιγα να μην τον ακούσω...παω κρυφα και με ειδε αυτός και μου δείχνει το πόδι του "κοίτα" μου λέει.. εγω στην αρχη δεν καταλαβα τι μου έδειχνε γιατι έχει ένα χτυπημα στο πόδι απο το προχθεσινη πτώση του.. "εκανα κακα το μπανιο" μου λέει και βλέπω το νερο σιγα σιγα να γίνεται καφε και στο πόδι του είχε κακακια....δεν μπορειτε να φανταστείτε τι μυρωδια είχαν μαζι με το νερο... πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό....δεν του θύμωσα επειδη ακόμα να κόψουμε το πανι του εξηγησα οτι αλλη φορα πρεπει να φωναζει τη μαμα για να τον βαζει στην τουαλετα..... σορυ αν σας αηδιασα νυχτιατικα αλλά ήθελα καπου να το πω και μιας και είμαι μονη μου το είπα σε εσας:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Το ξέρω Άννα.. και εγω πρεπει να ψωνισω του μεγαλου....δεν έχει τιποτε να φορεσει φέτος.. όλα αυτά είναι μικρα του και τα περισσότερα θα τα φορέσει ο μικρος... φυσικα θα ψωνίσω και κατι του μικρού αλλα ο μεγαλος δεν έχει τίποτα!

Να δεις τωρα υστερα απο 2 παιδια ποσα μωρουδιακα εχω!

Θα ψωνιζω μονο για τις εξοδους μας, μιας και ειναι κοριτσακι! Τα παλια για μεσα στο σπιτι, και εσωρουχα δε χρειαζομαι.Βεβαια αν δω κατι και μου αρεσει θα το παρω, δε θα μπορω να αντισταθω!!

Γυρίσαμε κι εγω και το κοριτσάκι μου!!!!Όλα καλά είπα να σας τα πω πάω στο γιό μου!!Φιλιά

γεια σου γειτόνισσααααα!!κοριτσάκι κ συ??τέλειααααααα!!!!

Τον γιατρό μου τον λένε Δεδούλη...οταν ερθει η ωρα μας να συνεννοηθούμε να ειμαστε στο ιδιο δωματιο!χιχι!!πλακα θα εχει!!:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Δεν θα πιστεύετε τι έπαθα μολις τώρα.. Πηγα να κανω μπανιο τον μικρο. και ως συνηθως του γεμιζω την μπανιερα και τον αφηνω να παιξει λιγο μεχρι να του κανω το γαλα του και να του βρω τις πυτζαμες του...σε καποια φάση τον ακούω και κανει ¨"ααααα αμααααν" σιγα να μην τον ακούσω...παω κρυφα και με ειδε αυτός και μου δείχνει το πόδι του "κοίτα" μου λέει.. εγω στην αρχη δεν καταλαβα τι μου έδειχνε γιατι έχει ένα χτυπημα στο πόδι απο το προχθεσινη πτώση του.. "εκανα κακα το μπανιο" μου λέει και βλέπω το νερο σιγα σιγα να γίνεται καφε και στο πόδι του είχε κακακια....δεν μπορειτε να φανταστείτε τι μυρωδια είχαν μαζι με το νερο... πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό....δεν του θύμωσα επειδη ακόμα να κόψουμε το πανι του εξηγησα οτι αλλη φορα πρεπει να φωναζει τη μαμα για να τον βαζει στην τουαλετα..... σορυ αν σας αηδιασα νυχτιατικα αλλά ήθελα καπου να το πω και μιας και είμαι μονη μου το είπα σε εσας:tongue:

Xα, χα ,χα!! και το χειροτερο απο'λα ειναι πως καθαριζεις την μπανιερα!!

Καλα τι συνανταμε εμεις οι μαμαδες!:tongue::tongue:

Ουυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι κι εγώ εδώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

έχω ρίξει περπάτημα 2 μερες τωρα στο πανηγύρι!!!Πήρα 2 ζευγάρια πιζάμες αλλά έκανα βλακεια και πήρα m ενώ μάλλον έπρεπε να πάρω L...δεν πειράζει με χωράει αλλά οχι μέχρι και τον 9ο!! χα χα

Εγώ τώρα θα μπώ για μπάνιο και μετά θα κάνω ένα σαντουιτσάκι να φάω με λουκάνικο,κασέρι και γαλοπούλα!Μουστάρδα,κέτσαπ και ρίγανη... Αν δεν το έχετε φάει κάντε το και θα με θυμηθείτε!!!!!

Αννα,Αντωνία εδώ είστε???

Α!! στο πανηγυρι γυριζεις καθε απογευμα Δωρα μου! Γι'αυτο χανεσαι απο το φορουμ.Τι εκανες τελικα με την κουβερτουλα??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...