Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ηρθα και εγω!!!!

Kαλως ορισες Αννιτα!! Καλως να δεχτεις την κορούλα σου!! ποσα ειναι τα αγόρια σου; περιμένω και εγω τον 2ο μου γιο μεχρι 11/2! ο πρώτος μου κλείνει τον Νιοβρη τα 2!!

Λοιπον κοπελες πήγα!! Ολα καλα! δεν μου είπε κατι τραγικο απλα μου είπε ότι ακοουγονται διαφορα.. και του απαντησα ότι απο την στιγμή που ρωταω τον προισταμενο για κατι και ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τι να μου απαντησει τι θελετε να κανω;; εμεινε:shock::shock::shock:ο άνθρωπος..και μου είπε απο σημερα να πηγαινω κοντα του οχι στον προισταμενο..

Συζητήσαμε για κάποια θέματα εξτρα που θέλουν λογιστικού περιεχομένου και του λέω "καλα αφού δεν είστε ευχαρισημένοι γιατι έχετε κιαλλες απαιτήσεις;" και μου λέει Αντωνία η γραμματεία ξέρει..ασε τον προιστάμενο...απο εκει καταλαβα ότι ο προισταμενος έχει το πρόβλημα και όχι εγω! Αχ ξαλαφρωσα!! και αγχωνομουν και άδικα...

μπραβο αντωνια μου ολα καλα πηγαν!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειμαι 30εβδομαδων ναι εχω κανει β'επιπεδου και καμπυλη ζαχαρου!!!!

Αννιτα, καλως ηρθες και με το καλο η μπεμπα σου!! Εχω και εγω 2 αγορια και περιμενω και εγω μπεμπα!

Φαντασου πως θα μεγαλωσουν τα κοριτσια μας με τοσους αντρες τριγυρω, στα ωπα ωπα θα τις εχουν!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

τι λες ρε παιδι μου.... και εγω που νομιζα ότι στην 1η εγκυμοσύνη παίρνεις τα πιο πολλα.....26 κιλα μεχρι τώρα είναι πολλα ρε συ....πως τα καταφερες:tongue:

εγω τωρα που μιλαμε εκατσα και εφαγα 2 σοκολατες galaxy μαζί με το νεσ μου!! μεχρι αποψε εχει ο Θεος:D

τι σοκολατες ειναι αυτες????? εγω σημερα ζυγιστηκα 69 κιλα!!! βοηθειαααα!!! πειναω συνεχειααααααα!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τι σοκολατες ειναι αυτες????? εγω σημερα ζυγιστηκα 69 κιλα!!! βοηθειαααα!!! πειναω συνεχειααααααα!!!

μαργαριτα μου δεν εχετε τετοιες εκει??ειναι σοκολατες γαλακτος πολυ ωραιες

galaxy-chocolate-73320.jpg?1182301291

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σου Μαργαριτα , τι κανεις?

Ναι, πες μου τη συνταγη, δε με πειραζει το κρασι το βαζω μεσα στα φαγητα.Αφου το αλκοολ φευγει με το μαγειρεμα, μαγειρεμενο τους το δινω, ωμο δεν τους δινω ακομη!!!!Χι, χι, χι:tongue::tongue:

ειναι απιστευτα απλη κ νοστιμη! ενα φλυτζανι κρασι λευκο ενα φλυτζανι λιωμενο βουτυρο (η μαμα μου εβαζε φυτινη) κ οσο αλευρι παρει! ειναι απλα τελεια!

εγω εκανα σπανακοπιτακια με φετα κ πρασσο ανιθο κλπ.. τελεια....

και απο πανω τα αλλειψα με ενα κροκο για το χρωμα.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

μαργαριτα μου δεν εχετε τετοιες εκει??ειναι σοκολατες γαλακτος πολυ ωραιες

galaxy-chocolate-73320.jpg?1182301291

δεν εχουμε δεν εχουμε!!!!!! κοριτσια εφαγα αγγιναρες κ παλι πειναω τι εχω παθει????

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ειναι απιστευτα απλη κ νοστιμη! ενα φλυτζανι κρασι λευκο ενα φλυτζανι λιωμενο βουτυρο (η μαμα μου εβαζε φυτινη) κ οσο αλευρι παρει! ειναι απλα τελεια!

εγω εκανα σπανακοπιτακια με φετα κ πρασσο ανιθο κλπ.. τελεια....

και απο πανω τα αλλειψα με ενα κροκο για το χρωμα.

Αχ! μου ανοιξες την ορεξη!!

Εχω μια συνταγη για σκαλτσουνακια που η ζυμη ειναι :1 ποτηρι κρασι λευκο, 1 ποτηρι καλαμποκελαιο, αλευρι οσο παρει.Φτιαχνεις τη ζυμη , ανοιγεις δισκακια, βαζεις μαρμελαδα, τα κλεινεις τα ψηνεις και υστερα πασπαλιζεις με αχνη μπολικη οπως τους κουραμπιεδες.

Σου θυμιζει κατι η ζυμη?? :D:D

Παντως ειδες οταν μπει κρασι μεσα στη ζυμη πως την κανει ωραια και τριφτη?? Εγω βαζω και οταν φτιαχνω φυλλο για πιτα.

Αχ! μου ανοιξες την ορεξη!!

Εχω μια συνταγη για σκαλτσουνακια που η ζυμη ειναι :1 ποτηρι κρασι λευκο, 1 ποτηρι καλαμποκελαιο, αλευρι οσο παρει.Φτιαχνεις τη ζυμη , ανοιγεις δισκακια, βαζεις μαρμελαδα, τα κλεινεις τα ψηνεις και υστερα πασπαλιζεις με αχνη μπολικη οπως τους κουραμπιεδες.

Σου θυμιζει κατι η ζυμη?? :D:D

Παντως ειδες οταν μπει κρασι μεσα στη ζυμη πως την κανει ωραια και τριφτη?? Εγω βαζω και οταν φτιαχνω φυλλο για πιτα.

αχ δεν ειμαι καλα!!!! θελω να φαω τα παντα!!!! να παω να παρω μια σοκολατα να ηρεμησω? ποσο θα ηθελα μια σοκολατινα τωρα...............:rolleyes:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

αχ δεν ειμαι καλα!!!! θελω να φαω τα παντα!!!! να παω να παρω μια σοκολατα να ηρεμησω? ποσο θα ηθελα μια σοκολατινα τωρα...............:rolleyes:

Και εγω θα ηθελα ενα γλυκο τωρα!! Τι ωραια θα ηταν η σοκολατινα που λες! Και δεν εχω και ζαχαροπλαστειο κοντα μου .... ειμαι στην εξοχη βλεπεις εγω πρεπει να εχω προγραμματισει τα ψωνια μου...

Κοριτσάκια μου σας αφήνω έρχεται να με πάρει ο αντρούλης μου να κάνουμε την εξέταση,άγχος πάλι ουουφφφφ, και ελπίζω να καταφέρω το βραδάκι να σας ενημερώσω αλλιώς αύριο πρωί πρωί.Φιλιά σε όλες

zxG9p3.png

owokp3.png

Ας βολευτω τωρα με το αχλαδι μου και βλεπουμε!!

Καλη επιτυχια Γεωργια!!

τι να μας κανει το αχλαδι Αννουλα????........... εγω εκανα μια σοκολατα ροφημα εδω στη δουλεια να παρηγορηθω...αλλα σοκολατινα δεν ειναι...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Κοριτσάκια μου σας αφήνω έρχεται να με πάρει ο αντρούλης μου να κάνουμε την εξέταση,άγχος πάλι ουουφφφφ, και ελπίζω να καταφέρω το βραδάκι να σας ενημερώσω αλλιώς αύριο πρωί πρωί.Φιλιά σε όλες

καλη επιτυχια κοριτσακι μου!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...