Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ειμαι απο τρικαλα,τα αγορια μου ειναι ο μεγαλος8 ο μεσαιος 6,5 και ο μικρος σε λιγες μερες κλεινει τα 4

Να σου ζήσουνε καλώς μας ήρθες και με το καλό η κόρη (το λές και γεμίζει το στόμα σου ρε παιδί μου-θα κατλάβεις έχω κόλλημα με τα κορίτσια)Α! με λένε Γεωργία και έτσι όπως σε βλέπω θα κόψεις το νήμα πρώτη στα γεννητούρια!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον ειμαι 1,74 και ξεκινησα την πρωτη εγκυμοσυνη με 56κιλα(θα σας τα πω με την σειρα να τα καταλαβετε)πηρα 13κιλα..στην δευτερη ξεκινησα παλι απο 56 και εβαλα 25και γεννησα και 2βδομαδες νωριτερα απο την πητ!!Στον 3γιο απο 55κιλα πηρα 23 τα οποια τα εχασα ολα και τωρα εχω σπασει ολα τα ρεκοε πηρα 26κιλα και συνεχιζω!!!(Να σημειωσω οτι και τα 3μου αγορια βγηκαν 4κιλα και ο μεγαλος βγηκε 4150)και δεν εχω κανενα προβλημα με διαβητη απλα ειμαι φαγανη

Για να καταλάβω... Μέχρι τώρα που μιλαμε,στις 30 εβδομάδες δηλ έχεις πάρει 23 κιλά??????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

να σε διορθοσω φουσκιτσα 26κιλα εχω παρει ειμαι αισιως 81κιλα!!!

Ναι σωστά!!! :shock:

Βασικα κι εμείς αγχωνομαστε που μέχρι τώρα έχουμε πάρει το πολύ 6 κάποιες! Εσυ πόσα είχες πάρει στην εβδομάδα μου?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα,θα βγω ομως γιατι με την κοιλαρα πιανομαι αμα καθομαι πολυ ωρα,φιλια σε ολες

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

Διαφημίσεις

Ναι σωστά!!! :shock:

Βασικα κι εμείς αγχωνομαστε που μέχρι τώρα έχουμε πάρει το πολύ 6 κάποιες! Εσυ πόσα είχες πάρει στην εβδομάδα μου?

Γυρω στα 20πρεπει να ειχα παρει...Κοιτα δεν μου φαινονται ομως(Ευτυχως)απλα εχω μεγαλη κοιλια,στον υπερηχο που εκανα προχτες η μπεμπα ηταν ηδη 1900γραμμαρια

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

τι λες ρε παιδι μου.... και εγω που νομιζα ότι στην 1η εγκυμοσύνη παίρνεις τα πιο πολλα.....26 κιλα μεχρι τώρα είναι πολλα ρε συ....πως τα καταφερες:tongue:

εγω τωρα που μιλαμε εκατσα και εφαγα 2 σοκολατες galaxy μαζί με το νεσ μου!! μεχρι αποψε εχει ο Θεος:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Γυρω στα 20πρεπει να ειχα παρει...Κοιτα δεν μου φαινονται ομως(Ευτυχως)απλα εχω μεγαλη κοιλια,στον υπερηχο που εκανα προχτες η μπεμπα ηταν ηδη 1900γραμμαρια

Αννίτα εσυ πως γεννησες τους μεγαλους σου;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αφού καταφέρνεις και τα χάνεις τι να σου πω από μένα τα σέβη μου :Dείμαι κι εγω πολύ λιχούδα σε junk food βέβαια όχι γλυκά αλλά σουβλάκια πίτσες κτλ τρελαίνομαι αλλά προσπαθώ να συγκρατούμαι είμαι στα +2 ή +3 κάπου εκεί στην πρώτη έβαλα κι εγω 12 από 53 πήγα 65 αλλά τα έχασα στις πρώτες 40 ημέρες.

zxG9p3.png

owokp3.png

Μιλαμε παλι για τα κιλακια ε?? Εγω εχω παρει 3 περιπου..

Αννιτα πως τα καταφερες βρε παιδακι μου?26 κιλα? Παντως το καλο της υποθεσης ειναι οτι εχεις μεγαλο παιδακι ...

Τουλαχιστον ευχαριστιεσαι κ το φαι αφου μπορεις!!

Βεβαια 1,74 υψος με 56 κιλα , ησουν και εσυ πολυ αδυνατη...Τωρα πρεπει να εισαι σε πιο φυσιολογικα επιπεδα..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Αφού καταφέρνεις και τα χάνεις τι να σου πω από μένα τα σέβη μου :Dείμαι κι εγω πολύ λιχούδα σε junk food βέβαια όχι γλυκά αλλά σουβλάκια πίτσες κτλ τρελαίνομαι αλλά προσπαθώ να συγκρατούμαι είμαι στα +2 ή +3 κάπου εκεί στην πρώτη έβαλα κι εγω 12 από 53 πήγα 65 αλλά τα έχασα στις πρώτες 40 ημέρες.

και εγω 52 άρχισα (με ύψος 1.69 ομως) την πρωτη και εγαλα 16... πως καταφερνετε και τα χανετε στις 40 ρε παιδια; εγω στις 40 είχα +5 δηλαδη όσα είχα όταν εφυγα απο την κλινικη και κολλησαν εκει..μετά εχανα 1 κιλο καθε 3 μήνες.. στον 1 χρόνο είχαν φύγει όλα..τωρα θα δίξει.. προς το παρον είμαι +5.. ε δεν θα παρω ακομα καμια 10ρια;;:shock::shock::shock::shock:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ειμαι απο τρικαλα,τα αγορια μου ειναι ο μεγαλος8 ο μεσαιος 6,5 και ο μικρος σε λιγες μερες κλεινει τα 4

Γεια σου κ απο μενα! αγορομανα με τα ολα σου ε? μπραβο βρε κοριτσακι! καλως να δεχτεις κ το κοριτσακι σου!

πως τα προλαβαινετε ολα κ με τοσα παιδια? εγω με ενα που περιμενω και δεν ξερω πως θα τα φερω βολτα με δουλεια κ τετοια... θα δουμε!

εσυ δουλευεις?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Λοιπον ειμαι 1,74 και ξεκινησα την πρωτη εγκυμοσυνη με 56κιλα(θα σας τα πω με την σειρα να τα καταλαβετε)πηρα 13κιλα..στην δευτερη ξεκινησα παλι απο 56 και εβαλα 25και γεννησα και 2βδομαδες νωριτερα απο την πητ!!Στον 3γιο απο 55κιλα πηρα 23 τα οποια τα εχασα ολα και τωρα εχω σπασει ολα τα ρεκοε πηρα 26κιλα και συνεχιζω!!!(Να σημειωσω οτι και τα 3μου αγορια βγηκαν 4κιλα και ο μεγαλος βγηκε 4150)και δεν εχω κανενα προβλημα με διαβητη απλα ειμαι φαγανη

αχχαχαχα! τι λες βρε κοριτσι! το φοβερο ειναι οτι τα χανεις ολα! μα πως τα καταφερνεις? πες μας το μυστικο σου!!!:P:p

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

και εγω 52 άρχισα (με ύψος 1.69 ομως) την πρωτη και εγαλα 16... πως καταφερνετε και τα χανετε στις 40 ρε παιδια; εγω στις 40 είχα +5 δηλαδη όσα είχα όταν εφυγα απο την κλινικη και κολλησαν εκει..μετά εχανα 1 κιλο καθε 3 μήνες.. στον 1 χρόνο είχαν φύγει όλα..τωρα θα δίξει.. προς το παρον είμαι +5.. ε δεν θα παρω ακομα καμια 10ρια;;:shock::shock::shock::shock:

Κι εγω κάπου εκεί με υπολογίζω γύρω στα 12-15 όσο για τα κιλά μου έχουν πει ότι ο θηλασμός παίζει πολυ σημαντικό ρόλο αλλά για μένα ήταν και η κούραση γιατι τους πρώτους 3 μήνες δεν είχα βοήθεια από τη μαμά μου ήταν άρρωστη ο άντρας μου ότι έκανε και το φαγητό μου ήταν μετρημένο και ότι έπρεπε για το θηλασμό βραστά σούπες κτλ άσε που προτιμούσα να κοιμηθώ παρά να φάω με κυνηγούσαν με το ζόρι να φάω:shock:τώρα όμως;););)

zxG9p3.png

owokp3.png

Τι κανεις Αννουλα μου? εισαι καλα? να σου πω τη ζυμη για τα σπανακοπιτακια που εκανα? ειναι της μανας μου συνταγη αλλα εχει κρασι μεσα μηπως δεν κανει για τα αγορια?

Γεια σου Μαργαριτα , τι κανεις?

Ναι, πες μου τη συνταγη, δε με πειραζει το κρασι το βαζω μεσα στα φαγητα.Αφου το αλκοολ φευγει με το μαγειρεμα, μαγειρεμενο τους το δινω, ωμο δεν τους δινω ακομη!!!!Χι, χι, χι:tongue::tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...