Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια! επιτελους περασε ο πονοκεφαλος αλλα εχω αλλο προβλημα σημερα.ποναει η κοιλια μου πολυ χαμηλα, εκει που ξεκιναει το τριγωνο ! ειναι κατι σαν ελαφρυς πονος, σαν τραβηγμα.να ανησυχησω? η γιατρος μου ξερω οτι λειπει διακοπες. πηρα τηλ κ αλλους γιατρους μπας κ παω για μια εξεταση αλλα ολοι λειπουν! τι να κανω λετε?

Τι εγινε με τον πονο πες μας κανενα νεο? Παντως κατσε και λιγο σπιτι σου και ξεκουρασου γιατι ολο εξω μας λες οτι εισαι, κ@λο δεν εχεις βαλει !!!

Εγκυος εισαι θελει και λιγη - εως πολυ προσοχη το πραγμα.

Ευχομαστε να ητανε περαστικο...........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Τι εγινε με τον πονο πες μας κανενα νεο? Παντως κατσε και λιγο σπιτι σου και ξεκουρασου γιατι ολο εξω μας λες οτι εισαι, κ@λο δεν εχεις βαλει !!!

χαχχχαχαχαχααα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Σημερα παω και για αυχενικη..μου ειπε ο γιατρος οτι θα μου δωσουν πιθανοτητες για το φυλλο.Αλλα με σιγουρια θα μου πουν αρχες Σεπτεμβρη που θα παω..(15εβδ.)!

τι εγινε κοριτσακι με την αυχενικη?????? περιμενω ολη μερα τα νεα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Οχι δεν ειναι αργα,αυχενικη κανουνε 11-13η εβδομαδα κυησεως.Εγω θα κανω αυχενικη 3/9 αλλα με περνας 6 μερες αν δεις απο τα τικερακια μας!

Μεσα στον χρονο εισαι!

Πως πας εσυ απο ανχος? εγω ανα φασεις τρεμω..πιστευω αν βγει καλη η αυχενικη κ τα ποσοστα θα ηρεμησω αρκετα...

α! εχω μια τρελλη απορια.. το οτι ειχα τοσο υψηλη χωριακη 60.545 λετε να εχει σχεση με ψηλα αποτελεσματα του papp-a? β-χωριακη δεν μετραει και αυτο???

ξερει καμια τιποτα?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Eίναι καμία εδώ?????????? Μόλις ξύπνησα...Τελικά για να ξέρετε πήρα ενα αντηλιακό του κορρε με δείκτη 50!!!

Στην κοιλιά παο οτι ξέρω απαγορεύεται η βαζελίνη γιατι είναι παράγωγο του πετρελαίου!!

Ρε σκατούλες γράφετε πολλα και δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω και να σχολιάσω!!! χα χα

Μου είπαν οτι μια καλή κρέμα για ραγάδες στην κοιλιά είναι μια παλιά η salba mamma...Δεν ξέρω...

Αρχίσατε όλες να πηγαίνετε για αυχενικές ε??Καλά αποτελέσματα σε όλες!!!

Margo μου είδες το μωράκι ε???Τέλεια!!!!!!

Όλες οι άλλες αγάπες μου πως είστε??? Να προσέχετε ε? Καλά εδώ που είμαι και μπαίνω σπάνια στο φορουμ κ βλέπω οτι είμαι 15+ εβδομάδες λέω πως πέρασε έτσι ο καιρός???

Πείτε κανένα νέο??Θα είμαι για λίγο on line!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Eίναι καμία εδώ?????????? Μόλις ξύπνησα...Τελικά για να ξέρετε πήρα ενα αντηλιακό του κορρε με δείκτη 50!!!

Στην κοιλιά παο οτι ξέρω απαγορεύεται η βαζελίνη γιατι είναι παράγωγο του πετρελαίου!!

Ρε σκατούλες γράφετε πολλα και δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω και να σχολιάσω!!! χα χα

Μου είπαν οτι μια καλή κρέμα για ραγάδες στην κοιλιά είναι μια παλιά η salba mamma...Δεν ξέρω...

Όλες οι άλλες αγάπες μου πως είστε??? Να προσέχετε ε? Καλά εδώ που είμαι και μπαίνω σπάνια στο φορουμ κ βλέπω οτι είμαι 15+ εβδομάδες λέω πως πέρασε έτσι ο καιρός???

Είπα να πεταχτώ πάλι..αν δν σας πειράζει!

Η κρέμα που λες είναι όντως καλή, αλλά το κακό είναι ότι δν έχει ωραία μυρωδιά..Ο άντρας μ δν μπορούσε με τπτ να την μυρίσει. Κ μένα μ ενοχλούσε λίγο.

Οπότε..μετά, όταν τέλειωσε αυτή, πήγα κ πήρα της frezyderm.. Αν θες μπορώ να σου στείλω πμ το link. Εξίσου πολύ καλή, αν κ πιο ακριβή..

Πήρα 13,6 κιλά κ είχα μια κοιλιά μέχρι απέναντι, αλλά από ραγάδες ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!! Αυτάαα!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Είπα να πεταχτώ πάλι..αν δν σας πειράζει!

Η κρέμα που λες είναι όντως καλή, αλλά το κακό είναι ότι δν έχει ωραία μυρωδιά..Ο άντρας μ δν μπορούσε με τπτ να την μυρίσει. Κ μένα μ ενοχλούσε λίγο.

Οπότε..μετά, όταν τέλειωσε αυτή, πήγα κ πήρα της frezyderm.. Αν θες μπορώ να σου στείλω πμ το link. Εξίσου πολύ καλή, αν κ πιο ακριβή..

Πήρα 13,6 κιλά κ είχα μια κοιλιά μέχρι απέναντι, αλλά από ραγάδες ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!! Αυτάαα!

Επίσης λένε οτι είναι καλή και η Simulcium g3. Ναι στείλε αν θες το λινκ!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

θα την κανω σε αυτο το κεντρο http://www.fetus.gr/index.php?pathID=1_1697_1915

ο γιατρος μου του εχει απολυτη εμπιστοσυνη οποτε θα παω εκει.. ποσο σου ειπαν κοστιζει? εμενα 130 ευρω

Και εγώ νομίζω εκεί γύρω 120-130. Και μένα αυτός θα μου την κάνει ο Πιλάλης! Όταν έκλεισα το ραντεβού δεν ήξερα ότι έχουν αυτό το κέντρο. Συνεργάζεται και με Λητώ. Μου τον σύστησε η αδερφή μου. Εσένα;

Η Σούκα ή ο Πιλάλης;

Jfnqp3.png

Πως πας εσυ απο ανχος? εγω ανα φασεις τρεμω..πιστευω αν βγει καλη η αυχενικη κ τα ποσοστα θα ηρεμησω αρκετα...

α! εχω μια τρελλη απορια.. το οτι ειχα τοσο υψηλη χωριακη 60.545 λετε να εχει σχεση με ψηλα αποτελεσματα του papp-a? β-χωριακη δεν μετραει και αυτο???

ξερει καμια τιποτα?

Πότε έκανες χοριακή; Νομίζω ότι papp-a και χοριακή δεν έχουν σχέση. Η χοριακή είναι ορμόνη της εγκυμοσύνης το papp-a να πω την αλήθεια δεν ξέρω τι μετράει.

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Φουσκίτσα

Πως τα περνάς; Και εγώ του Κορρέ έχω με 50 δείκτη αλλά το παιδικό. Εγώ για ραγάδες θα πάρω μία που λέγεται Version και έχει λίγο τσιμπημένη τιμή. Πάντως στο parents πολλά κορίτσια χρησιμοποιούσαν αμυγδαλέλαιο που είναι και οικονομικό.

Αλήθεια που είστε διακοπές;

Jfnqp3.png

ξερει καμια τιποτα?

Aπο αγχος αστα να πανε,ολη μερα καθε μερα!

Βρε Margo μου εχω ακουσει και εχω ακουσει,αλλα τετοιον σηνυρμο πρωτη φορα ακουω!!!:shock:

Τι σχεση εχει η χοριακη με το Papp-a οεο?????????????

Και για ποια β-χοριακη μιλας, ξανα οεο????????????????

Εσυ μου φαινεται εχεις πιο πολυ αγχος απο μενα!!!!!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Και εγώ νομίζω εκεί γύρω 120-130. Και μένα αυτός θα μου την κάνει ο Πιλάλης! Όταν έκλεισα το ραντεβού δεν ήξερα ότι έχουν αυτό το κέντρο. Συνεργάζεται και με Λητώ. Μου τον σύστησε η αδερφή μου. Εσένα;

Η Σούκα ή ο Πιλάλης;

Αντε βρε!!! δεν ξερω ποιος θα μου την κανει! εχω ραντεβου το απογευμα παντως. εμενα ο γιατρος μου τον συστησε. μου ειπε οτι τους εχει απολυτη εμπιστοσυνη. κ τον εμπιστευομαι απολυτα!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Aπο αγχος αστα να πανε,ολη μερα καθε μερα!

Βρε Margo μου εχω ακουσει και εχω ακουσει,αλλα τετοιον σηνυρμο πρωτη φορα ακουω!!!:shock:

Τι σχεση εχει η χοριακη με το Papp-a οεο?????????????

Και για ποια β-χοριακη μιλας, ξανα οεο????????????????

Εσυ μου φαινεται εχεις πιο πολυ αγχος απο μενα!!!!!!!!!!!

χαχαχαχααχαχαχααα ναι το εχω χασει τελειως λεμεεεεε...

αλλα οχι και τοσο οσο νομιζετε κυρια μου!! απλα εχω διαβασει πολυ στο δικτυο και ισως δεν κανει καλο...

Τι είναι το τεστ PAPP-a;

Είναι ο προσδιορισμός στο αίμα της πρωτεϊνης PAPP-a και της ελεύθερης β χοριακής γοναδοτροπίνης. Γυναίκες που κυοφορούν έμβρυα με σύνδρομο Down έχουν χαμηλή πρωτεϊνη PAPP-a και υψηλή β-χοριακή γοναδοτροπίνη. Αν η συγκεκριμένη μέτρηση συνδυαστεί με το υπερηχογράφημα αυχενικής διαφάνειας, τότε η ευαισθησία ανίχνευσης του συνδρόμου Down αυξάνεται κατά πολύ (πάνω από 90%).

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...