Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σου Γωγω...παστιτσιο θα κανεις ε??Στειλε και σε μας εδω περα..ειναι το αγαπημενο μου φαγητο!!

Οσο για την πεθερα δεν σχολιαζω ειναι μαλλον ακραια περιπτωση ε?

Ξεχασα να σας πω πηρα τηλεφωνικως τα αποτελεσματα κ μου ειπαν σακχαρο, ουρια, κρεατινινη τελεια αλλα αιματοκριτης 30!!!Και που ειμαι ακομα??Που θα φτασει αραγε?

Σοφία μου καλησπερα, εγω έχω 39 με συμπλήρωμ που παίρνω και legofer και φολλικό χάπια σου έχει δώσει μια συνάδελφος επειδή είναι κι αυτή στο 30 παίρνει 2 χάπια 2 φολλικά.Καλή διατροφή θέλει πολύ μοσχάρι τι άλλο να σου πω πρέπει να το συζητήσεις και με το γιατρό σου.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλη ορεξη! σχολαω κ εγω παω να φαω μπακαλιαρακια που τηγανισε ο αντρας!

Γειά σου Γωγώ τουλάχιστον εσένα είναι από τις φανερές περιπτώσεις (τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι!!!) και ξέρεις πως να την κουμαντάρεις τον αντρούλη σου σκέφτομαι που θα αισθάνεται άβολα με το θέμα.Για το γάμο το αφήνω ασχολιάστο!!!Καλή σου όρεξη.;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια σου Γωγω!! Σε έδιωξε;; τι λες;; καλυτερα να μην πηγαινεις και να μην έχεις σχέσεις.. μακρυα απο τέτοια.. τι νόμισες εγω που την έχω συνεχεια μεστα ποδια μου καλυτερα είναι νομιζεις:confused: συνέχεια τους φωνάζω και δημιουργείτε μια σχεση γεμάτη εντασεις, βαζει λογια στον αντρα μου και τσακωνωμαι και μ' αυτόν... καλυτερα μακρυα κι'αγαπημένα..

Αχ Αντωνία μου άμα θέλει να στην κάνει τη ζημιά εμένα η δικιά μου είναι μακριά 500χλμ τουλάχιστον αλλά από τότε που έκανα το παιδί μεταμορφώθηκε ενω τα πηγαίναμε super (φαντάσου ψώνιζα για μένα και έπαιρνα κάτι για αυτή γιατι έχουμε το ίδιο γούστο είναι και μικρή) ξαφνικά όοολα τα κάνω λάθος και δε τα λέει σε μένα αλλά στο γιο της και όχι ευθέως αλλά σαν συμβουλή της έμπειρης μανούλας:mad:Άπό τον 6ο μήνα για αν καταλάβεις είχε φαγωθεί να κόψω το θηλασμό:shock:και δε το έλεγε έτσι έλεγε δε θα είστε κλεισμένοι σε ένα σπίτι θα μπορείτε να φύγετε κανένα διήμερο θα γίνει μαμόθρεφτο θα έχει πολύ αδυναμία στην μάνα του κτλ και αυτά όλα μου τα έλεγε ο καλός μου σαν δικές του ιδέες:mad::mad::mad:Αλλά κι εγω την έγραψα κανονικά 14 μηνών τον έφτασα και θα συνέχιζα αν δεν είχα μείνει έγκυος.Μακριά και χωρίς τηλέφωνα γίνεται?:D;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχ Αντωνία μου άμα θέλει να στην κάνει τη ζημιά εμένα η δικιά μου είναι μακριά 500χλμ τουλάχιστον αλλά από τότε που έκανα το παιδί μεταμορφώθηκε ενω τα πηγαίναμε super (φαντάσου ψώνιζα για μένα και έπαιρνα κάτι για αυτή γιατι έχουμε το ίδιο γούστο είναι και μικρή) ξαφνικά όοολα τα κάνω λάθος και δε τα λέει σε μένα αλλά στο γιο της και όχι ευθέως αλλά σαν συμβουλή της έμπειρης μανούλας:mad:Άπό τον 6ο μήνα για αν καταλάβεις είχε φαγωθεί να κόψω το θηλασμό:shock:και δε το έλεγε έτσι έλεγε δε θα είστε κλεισμένοι σε ένα σπίτι θα μπορείτε να φύγετε κανένα διήμερο θα γίνει μαμόθρεφτο θα έχει πολύ αδυναμία στην μάνα του κτλ και αυτά όλα μου τα έλεγε ο καλός μου σαν δικές του ιδέες:mad::mad::mad:Αλλά κι εγω την έγραψα κανονικά 14 μηνών τον έφτασα και θα συνέχιζα αν δεν είχα μείνει έγκυος.Μακριά και χωρίς τηλέφωνα γίνεται?:D;)

Και ο δικός μου έτσι κάνει ρε... του λέει κάτι αυτή και ερχετε και τα λέει σαν δικά του! ακριβώς όπως τα λες εσύ.. εγω εχτες ειπα ότι δεν θα θηλάσω και γυρισε και με ειδε με ένα ύφος λες και θα κάνω έγκλημα..και γυρίζω και της λέω "τι με κοιτας;" μου λέει τιποτε Αντωνια μου:mad: σαμπος και δεν ξέρει τι πέρασα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Dora mou nai lepti ime mono kilia ekana;)i kozani konta stin thesaloniki ine ?ime asxeti prepi na ine oraia.tha ithela na ertho kapote.kalo mesimeraki na exis kai ego tha fao kai meta thelo na mou kani i mama mou petikur giati ta nixia mou girizoun kai kanena xromataki kai na mou kani kai ta xeria xromataki

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

Και ο δικός μου έτσι κάνει ρε... του λέει κάτι αυτή και ερχετε και τα λέει σαν δικά του! ακριβώς όπως τα λες εσύ.. εγω εχτες ειπα ότι δεν θα θηλάσω και γυρισε και με ειδε με ένα ύφος λες και θα κάνω έγκλημα..και γυρίζω και της λέω "τι με κοιτας;" μου λέει τιποτε Αντωνια μου:mad: σαμπος και δεν ξέρει τι πέρασα...

Εμένα η δικιά μου δε θήλασε γιατι ήθελε να ξαναρχίσει το κάπνισμα σεβαστό αλλά εγω η κακομοίρα που το έκοψα μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος με σκοπό να θηλάσω τι σου φταίω να μου δημιουργείς καυγάδες από εκεί που δεν υπάρχουν?Και χτυπάει εκεί που ξέρει ότι πονάμε στο έξω γιατι αν θηλάζεις πόσο να μείνεις έξω θα γυρίσεις σπίτι.:mad::mad::mad:Αχ και αυτοί οι άντρες μας παιδάκια ακόμα δε καταλαβαίνουν πως τους χειρίζονται.Εμένα απλά μου έκανε εντύπωση που μέχρι το παιδί δεν ανακατευόταν πουθενά.Λες να κάνουμε και εμείς τα ίδια??:confused:

zxG9p3.png

owokp3.png

Εμένα η δικιά μου δε θήλασε γιατι ήθελε να ξαναρχίσει το κάπνισμα σεβαστό αλλά εγω η κακομοίρα που το έκοψα μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος με σκοπό να θηλάσω τι σου φταίω να μου δημιουργείς καυγάδες από εκεί που δεν υπάρχουν?Και χτυπάει εκεί που ξέρει ότι πονάμε στο έξω γιατι αν θηλάζεις πόσο να μείνεις έξω θα γυρίσεις σπίτι.:mad::mad::mad:Αχ και αυτοί οι άντρες μας παιδάκια ακόμα δε καταλαβαίνουν πως τους χειρίζονται.Εμένα απλά μου έκανε εντύπωση που μέχρι το παιδί δεν ανακατευόταν πουθενά.Λες να κάνουμε και εμείς τα ίδια??:confused:

Δεν θελω να σκέφτομαι ότι θα γίνω έτσι... τι φταίνε οι καημένες οι κοπέλλες να συμπεριφερόμαστε έτσι.. καλα... εχτος και αν είναι καμια παρακατιανη...καταλαβες...

Η δικια μου θηλασε 1-2 μήνες αλλά τι σημασια έχει;; ότι κανουνε αυτες πρεπει να κανουμε και εμείς;; μολις με πηρε ο άντρας μου να με γνωρίσουν έλεγε συνεχώ "η νύφη άμα γεννηθεί της πεθεράς θα μοιαζει" πτου πτου πτου σκορδα:shock::shock:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Μακαρι κοριτσακι μου!!! σημερα δεν μου εκανε τη χαρη ακομα!!!

Μαργαριτα σιγα σιγα.. στις αρχες δεν α το νιώθεις καθε μερα..μπορει να το νιωσεις λιγο την νυχτα που θα ξαπλωσεις και θα χαλαρωσεις...υπομονη ακομα λιγες μερες;)

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Δωρα, στην Κοζανη εκτος απο την τυροπιτα και τη σπανακοπιτα, τις οποιες μας τις ειχε δειξει η γιαγια μου με το φυλλο το λεπτο , τι αλλες πιτες εχουν?? Εχω να ερθω εκει απο το 1990! Πεθανε και η γιαγια και δεν ξαναηρθαμε! Το χωριο του πατερα μου ειναι ο πενταλοφος.Τον αυγουστο ηθελες μπουφαν το βραδυ!

Τι κανεις Αννουλα μου? εισαι καλα? να σου πω τη ζυμη για τα σπανακοπιτακια που εκανα? ειναι της μανας μου συνταγη αλλα εχει κρασι μεσα μηπως δεν κανει για τα αγορια?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Κοριτσια κοντεύει η ώρα που θα παω πάνω στον Γραμματεα!!

Θα επανελθω να σας πω νεοτερα.....

Καλη επιτυχια πειτε μου:confused:

Με έκανες και γέλασα με τα σκόρδα:PΚαλη επιτυχία όλα θα γίνουν!

zxG9p3.png

owokp3.png

Κοριτσια κοντεύει η ώρα που θα παω πάνω στον Γραμματεα!!

Θα επανελθω να σας πω νεοτερα.....

Καλη επιτυχια πειτε μου:confused:

καλη επιτυχια κοριτσακι μου!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Γεια σας και απο μενα ειμαι η Αννιτα ειμαι 34χρ.και εχω 3αγορακια και περιμενω με το καλο το κοριτσακι μου μεχρι 15/12

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...