Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Gia sou dora mou molis teliosa tis fakoules kourastika ligaki kai ekatsa ligo pira kai tis vitamines mou tora;)tora teleutea kourazome pio eukola na pao kai avrio giatro na do posa kila evala .

Μια χαρά στυλάτη εγώ σε βλέπω στο φεις... Σιγά έγκυος εισαι καλέ θα τα χασουμε!!! Με το καλο η επισκεψη αυριο!

Εμένα οι φακουλες έγιναν λίιιιιγο αλμυρες... χα χα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δωρα, στην Κοζανη εκτος απο την τυροπιτα και τη σπανακοπιτα, τις οποιες μας τις ειχε δειξει η γιαγια μου με το φυλλο το λεπτο , τι αλλες πιτες εχουν?? Εχω να ερθω εκει απο το 1990! Πεθανε και η γιαγια και δεν ξαναηρθαμε! Το χωριο του πατερα μου ειναι ο πενταλοφος.Τον αυγουστο ηθελες μπουφαν το βραδυ!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Δωρα, στην Κοζανη εκτος απο την τυροπιτα και τη σπανακοπιτα, τις οποιες μας τις ειχε δειξει η γιαγια μου με το φυλλο το λεπτο , τι αλλες πιτες εχουν?? Εχω να ερθω εκει απο το 1990! Πεθανε και η γιαγια και δεν ξαναηρθαμε! Το χωριο του πατερα μου ειναι ο πενταλοφος.Τον αυγουστο ηθελες μπουφαν το βραδυ!

Καλέ μου είχες ξαναπεί οτι είσαι απο τα μέρη μας??? Δεν θυμάμαι...!!!!!Πολύ χαίρομαι που το ακούω!!!

Εμείς εδώ έχουμε τα λεγόμενα κιχιά,που δεν είναι κάτι άλλο απο την τυρόπιτα απλά στριφτή! Επίσης πολλές εδω κάνουν πίτα με κιμά... και κάνουμε και αρκετά πρασόπιτα... Αλλά τα κιχιά είναι εδώ της Κοζάνης!!! Η εταιρία alfa με τα κατεψυγμένα είναι απο εδώ,εδώ εχει εργοστάσιο..Εκεί θα βρείς και τα κιχιά να πάρεις κατεψυγμένα αν θες!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλέ μου είχες ξαναπεί οτι είσαι απο τα μέρη μας??? Δεν θυμάμαι...!!!!!Πολύ χαίρομαι που το ακούω!!!

Εμείς εδώ έχουμε τα λεγόμενα κιχιά,που δεν είναι κάτι άλλο απο την τυρόπιτα απλά στριφτή! Επίσης πολλές εδω κάνουν πίτα με κιμά... και κάνουμε και αρκετά πρασόπιτα... Αλλά τα κιχιά είναι εδώ της Κοζάνης!!! Η εταιρία alfa με τα κατεψυγμένα είναι απο εδώ,εδώ εχει εργοστάσιο..Εκεί θα βρείς και τα κιχιά να πάρεις κατεψυγμένα αν θες!

Στριφτη τυροπιτα ειχε δειξει η γιαγια μου στη μαμα μου!

Και η πιτα με κιμα ειναι ωραια, εχω φτιαξει απο τα βιβλια μου!

Θα δοκιμασω της alfa για κανενα βραδυ να παρω τιποτα! Σηνυθως παιρνω χρυση ζυμη.

Παω να αβγοκοψω το φαι μου γιατι ειναι στο δρομο και ερχονται, τα λεμε το απογευμα!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια! πολυ δουλεια παλι σημερα!

μονο εγω εμεινα τελικα που δεν το καταλαβα το μωρο!ουτε καν μια περιεργη κινηση, τιποτα! αντε να παω αυριο γιατρο να το δω!

Νικη μην αγχωνεσαι για δικο σου σπιτι , εφοσον τα πας καλα με την πεθερα σου μικρο το κακο! εμενα ουτε να με δει δεν θελει, τελευταια φορα πηγα επισκεψη τον Μαιο κ με διωξε. δεν ειναι στα καλα της,πνευματικα κ σωματικα.

μπραβο Αντωνια για το β', αντε με το καλο κ υπολοιπες που δεν καναμε ακομα!

εμεις ψαρια θα φαμε σημερα κ το βραδυ λεω να κανω παστιτσιο για αυριο!

αυτα!

BJVqp3.png

μονο εγω εμεινα τελικα που δεν το καταλαβα το μωρο!ουτε καν μια περιεργη κινηση, τιποτα! αντε να παω αυριο γιατρο να το δω!

Νικη μην αγχωνεσαι για δικο σου σπιτι , εφοσον τα πας καλα με την πεθερα σου μικρο το κακο! εμενα ουτε να με δει δεν θελει, τελευταια φορα πηγα επισκεψη τον Μαιο κ με διωξε. δεν ειναι στα καλα της,πνευματικα κ σωματικα.

αυτα!

Γεια σου Γωγω...παστιτσιο θα κανεις ε??Στειλε και σε μας εδω περα..ειναι το αγαπημενο μου φαγητο!!

Οσο για την πεθερα δεν σχολιαζω ειναι μαλλον ακραια περιπτωση ε?

Ξεχασα να σας πω πηρα τηλεφωνικως τα αποτελεσματα κ μου ειπαν σακχαρο, ουρια, κρεατινινη τελεια αλλα αιματοκριτης 30!!!Και που ειμαι ακομα??Που θα φτασει αραγε?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

αυτα!

Γεια σου Γωγω!! Σε έδιωξε;; τι λες;; καλυτερα να μην πηγαινεις και να μην έχεις σχέσεις.. μακρυα απο τέτοια.. τι νόμισες εγω που την έχω συνεχεια μεστα ποδια μου καλυτερα είναι νομιζεις:confused: συνέχεια τους φωνάζω και δημιουργείτε μια σχεση γεμάτη εντασεις, βαζει λογια στον αντρα μου και τσακωνωμαι και μ' αυτόν... καλυτερα μακρυα κι'αγαπημένα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Γεια σου Γωγω...παστιτσιο θα κανεις ε??Στειλε και σε μας εδω περα..ειναι το αγαπημενο μου φαγητο!!

Οσο για την πεθερα δεν σχολιαζω ειναι μαλλον ακραια περιπτωση ε?

κατα τις 9 θα ειναι ετοιμο κ θα στειλω!!:D κ εμενα μου αρεσει πολυ!!

αστα η πεθερα μου ειναι περιπτωσαρα, στον γαμο εκλαιγε κ ελεγε εχασα το παιδι μου!!!:rolleyes:

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Γωγω!! Σε έδιωξε;; τι λες;; καλυτερα να μην πηγαινεις και να μην έχεις σχέσεις.. μακρυα απο τέτοια.. τι νόμισες εγω που την έχω συνεχεια μεστα ποδια μου καλυτερα είναι νομιζεις:confused: συνέχεια τους φωνάζω και δημιουργείτε μια σχεση γεμάτη εντασεις, βαζει λογια στον αντρα μου και τσακωνωμαι και μ' αυτόν... καλυτερα μακρυα κι'αγαπημένα..

πλεον δεν με αφηνει κ ο αντρας μου να ξαναπαω. αυτος παει καθε μερα να τους δει(μενουμε παρα πολυ κοντα) κ ο πεθερος μου με παιρνει καπου καπου τηλ αλλα μεχρι εκει. κ στο νοσοκομειο που ηταν ολο το καλοκαιρι η πεθερα δεν πατησα το ποδι μου!

το καλο ειναι οτι δεν εχουν αποψη για τιποτα στη ζωη μας, για σπιτι, γαμο κτλ δεν ανακατευτηκαν ποτε!σαν να μην υπαρχουν ειναι για μενα

BJVqp3.png

κατα τις 9 θα ειναι ετοιμο κ θα στειλω!!:D κ εμενα μου αρεσει πολυ!!

αστα η πεθερα μου ειναι περιπτωσαρα, στον γαμο εκλαιγε κ ελεγε εχασα το παιδι μου!!!:rolleyes:

χαχαχα με εκανες κ γελασα!!Εχασε το παιδι της λεει.....

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

χαχαχα με εκανες κ γελασα!!Εχασε το παιδι της λεει.....

καλε ναι, την κοιτουσε ο κοσμος!οι δικοι μας συγγενεις δηλαδη, γιατι οι δικοι της την ξερουν τι αναποδος ανθρωπος ειναι! σε κανεναν δεν μιλαει!

ευτυχως ο αντρας μου ειναι το αντιθετο, κακη κουβεντα δεν λεει για ανθρωπο, κ αν με ακουσει να κουτσομπολευω καποιον με φωναζει!

BJVqp3.png

Αυτό σημαίνει κακιά πεθερα ε????

Καλά κάνεις Γωγώ και δεν ασχολείσαι!!!

Κορίτσια θα σας αφήσω κι εγώ γιατί πρεπει να ετοιμάσω τραπέζι θα έρθει το μωρό μου σε λίγο να φάμε.

Φιλια σε όλες!!!!! Τα λέμε απόγευμα!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αυτό σημαίνει κακιά πεθερα ε????

Καλά κάνεις Γωγώ και δεν ασχολείσαι!!!

Κορίτσια θα σας αφήσω κι εγώ γιατί πρεπει να ετοιμάσω τραπέζι θα έρθει το μωρό μου σε λίγο να φάμε.

Φιλια σε όλες!!!!! Τα λέμε απόγευμα!

καλη ορεξη! σχολαω κ εγω παω να φαω μπακαλιαρακια που τηγανισε ο αντρας!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...