Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ok περιμένω... Κι εγω στην "αγία" χύτρα έβαλα την φακή!!!:tongue:

Τα εβαλα και εγω τα γιουβαρλακια! Ευτυχως αυτα δεν αργουν.Εγω τη χυτρα μου δεν τη χρισημοποιω, γιατι ειναι τεραστια! Ειναι της φισλερ και μου την ειχαν κανει δωρο στο γαμο αλλα ειναι αβολη γιατι ειναι μεγαλο μεγεθος! Σα σκεφτομαι το πλυσιμο της, ειναι και βαρια! Και αφου ειμαι που ειμαι στο σπιτι με την κατσαρολα βολευομαι μια χαρα, βαζω το φαι αργα αργα χωρις να βιαζομαι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια. Στα βιαστικά σας διαβάζω, δεν έχω πολύ χρόνο για πισί πια. Ξεκινήσαμε παιδικό σήμερα και έχουμε μια ανακατάταξη, αλλαγή μεγάλη για το παιδί και προσπαθώ να του συμπαρασταθώ.

Αντωνία όλα καλά με τον μπέμπη λοιπόν, η ώρα η καλή κοπέλα μου! Γεωργία καλή επιτυχία σε σένα σήμερα!

Έφη περαστικά, θα ξεκουραστείς σπιτάκι σου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ουφ ρε κοριτσια..επεσε δουλεια... οχι για να μην λένε ότι δεν δουλεύουμε κιολας;)

Εγω το φαγητό του μεσημεριού το γλυτώνω λόγο του ότι ειμαι στην δουλειά.. Απόψε όμως;; γιουβαρλάκια έφαγα χθες αν και ο άντρας μου δεν τα τρώει και εφαγε τονοσαλατα.. φακες καλη ιδέα αλλά ούτε αυτές τις τρώει.. λιγο ιδιοτροπος είναι στο φαγητό... λές να φτιαξω και εγω το λεμονατο....ή να κανω κατι εύκολο.... ουφ μ' αυτό το φαγητό κάθε μέρα.. μπελας είναι τελικα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εγώ γίγαντες στον φούρνο με μπέικον έχω για σήμερα.

Δώρα ο γιος μου βλέπει το μωρό που έχεις δίπλα στο τικεράκι σου και φωνάζει 'μαμά το νινί χορεύει'!αχαχαχα

Αχ γιγαντες!!! Τους ειχα ξεχάσει...Θα κάνω την Πεμπτη αν ειναι ή αυριο...

Αλήθεια ο γλυκός μου έτσι λέει???? Να του δώσεις ένα φιλάκι απο μένα και πές του οτι στο είπε το νινι που χορεύει να τον φιλήσεις!!!:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα κορίτσια. Στα βιαστικά σας διαβάζω, δεν έχω πολύ χρόνο για πισί πια. Ξεκινήσαμε παιδικό σήμερα και έχουμε μια ανακατάταξη, αλλαγή μεγάλη για το παιδί και προσπαθώ να του συμπαρασταθώ.

Αντωνία όλα καλά με τον μπέμπη λοιπόν, η ώρα η καλή κοπέλα μου! Γεωργία καλή επιτυχία σε σένα σήμερα!

Έφη περαστικά, θα ξεκουραστείς σπιτάκι σου!

Σε ευχαριστώ πολύ κι εσείς καλή αρχή τα παιδάκια μας προσαρμόζονται πιο εύκολα από ότι εμείς τελικά θα δεις.Θα μαθαίνει και νέα πράγματα!!!Καλέ μεγάλωσε πάει και σχολείο πως σου φαίνεται?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου Καλημερα δεν εχω διαβασει ολες τις σελιδες μερικες προλαβα.. Αντωνια μπραβο κοριτσαρα μου!!! να χαρεις τον μπεμπαρο σου!!!

Ειχα δουλειες με ρουχα. ανεβασα καλοκαιρινα κατεβασα χειμερινα. αφησα μονο τα πουλοβερ. τελος παντων πηγα εχτες στο γιατρο κ ολα καλα!!! μου ειπε ξανα οτι δεν ειμαι 18 εβδ αλλα 19 οποτε μαλλον θα αλλαξω το τικερακι. ηταν αρκετα ησυχο το μαναρι μου! εκλεισα ραντεβου για την β επιπεδου 26 οκτωβριου. χτες νομιζω για πρωτη φορα το ενιωσα που κουνηθηκε εντονα! ηταν αρκετα παραξενο! σαν να εκανε τουμπα! λοιπον φευγω τωρα κ θα τα πουμε μετα!

Είδες που ανησυχούσες όλα καλά τώρα θα έχεις Live σύνδεση κάθε μέρα;).

zxG9p3.png

owokp3.png

Δωρα, μου λες πως εκανες τις πενες προχθες το βραδυ? Να τους τις φτιαξω κανενα βραδακι?

Αχ γίνονται τέλειες!!!

Λοιπόν...

ΥΛΙΚΑ

πένες

πιπεριές πράσινες

μπέικον ή γαλοπούλα (οτι προτιμάς)

βουτηρο

κρεμμυδι

κρεμα γαλακτος

κετσαπ

αλατι πιπερι

και λιγη ζαχαριτσα

Βράζεις τις πένες αλ ντέντε και τις ρίχνεις ελάχιστο βουτηράκι απο πάνω.

Σε ενα τηγανι βαθυ βάζω βουτηρο οχι πολύ,τσιγαριζω τις πιπεριές και ρίχνω το μπεικον... μολις κοκκινησει λιγο το μπεικον προσθετω το κρεμμυδι.Βαζω αλατι πιπέρι(λευκο) και σβήνω με λίγη βότκα(ε,μην βάλεις εσυ εννοειτε στα παιδια!).

Επειτα αφήνω να εξατμιστεί και ρίχνω την κρέμα γαλακτος με ενα μικρό κουταλακι στην μυτη ζαχαρη... Το αφηνω να παρει μια βραση και ριχνω και λίγη κετσαπ... Ανακατευω για λίγο και επειτα βάζω μεσα τις πένες και ανακατευω παλι!Ετοιμο!!!!!

Γινεται πολύ νοστιμο!!!!

Στο τέλος γινεται πολύ ωραιο αν προσθέσεις στα πιάτα και παρμεζάνα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ΧΙ ΧΙ λες να βρεθούμε στην Κηφησίας για καφεδάκι μια που δεν είναι και το πρώτο μας και έχουμε πάρει το κολάι;) πότε έχεις ΠΗΤ δε θυμάμαι εγω 2/2 αλλά λένε το δεύτερο πάντα νωρίτερα γίνεται.

Καλημεραααααα!!Βλέπω να ειμαστε μαζί στο Μητερα,,,εγω εχω Πητ 12/2 αλλα σιγουρα θα γεννησω νωριτερα ή τελη Γενάρη ή αρχες Φλεβάρη!!χιχι!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Καλημεραααααα!!Βλέπω να ειμαστε μαζί στο Μητερα,,,εγω εχω Πητ 12/2 αλλα σιγουρα θα γεννησω νωριτερα ή τελη Γενάρη ή αρχες Φλεβάρη!!χιχι!!

Καλό κάπου εκεί με υπολογίζω ποιον έχεις γιατρό γειτόνισσα εγω το Νυδριώτη πες μου ότι θα μας βάλουν και στο ίδιο δωμάτιο φαντάζεσαι χιχιχι

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...