Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Μαργαριτάκι!!! Μας έχεις ξεχάσει λίγο τελευταία ε???? Εχεις δουλεια?

πραγματικα δεν προλαβαιανω!!! με δουλεια δουλειες σπιτιου κ τον αντρα μου που δεν μπορω και να τον γραφω οταν ειναι εδω! φανταστειτε αν δεν προλαβαινω τωρα μετα τι θα γινει οεο???? καλα δεν παιζει να δουλευω το ιδιο...

σημερα ασ πουμε ξυπνησα 8 μαγειρεψα φασολακια κ ξεχωριστα λιγες αγγιναρες γιατι δεν τις τρωει ο Μαριος αλλα εμενα μου λειψανε!!! μετα αρχισα με τα ρουχα, μετα εκανα μπανιο κ τωρα τρεχω σαν την τρελλη..

Δεν σας ξεχασα απλα μια εργαζομενη νοικοκοιρα ειναι λιγο ζορισμενη καποιες φορες...:mad::mad::mad::mad:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Κοριτσακια μου Καλημερα δεν εχω διαβασει ολες τις σελιδες μερικες προλαβα.. Αντωνια μπραβο κοριτσαρα μου!!! να χαρεις τον μπεμπαρο σου!!!

Ειχα δουλειες με ρουχα. ανεβασα καλοκαιρινα κατεβασα χειμερινα. αφησα μονο τα πουλοβερ. τελος παντων πηγα εχτες στο γιατρο κ ολα καλα!!! μου ειπε ξανα οτι δεν ειμαι 18 εβδ αλλα 19 οποτε μαλλον θα αλλαξω το τικερακι. ηταν αρκετα ησυχο το μαναρι μου! εκλεισα ραντεβου για την β επιπεδου 26 οκτωβριου. χτες νομιζω για πρωτη φορα το ενιωσα που κουνηθηκε εντονα! ηταν αρκετα παραξενο! σαν να εκανε τουμπα! λοιπον φευγω τωρα κ θα τα πουμε μετα!

μαργαριτα μου και εμενα με βρηκε λιγο πιο μπροστα εχτες που πηγα μου ειπε κιολας οτι το παιδι ηταν 245 γραμμ!!μεγαλο για την εβδομαδα που ειμαι

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Kalimera koritsares mou niki mou den pirazi pou tha minis stin pethera sou emis miname 5 xronia stin mama mou 2y arautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminiasmeni kai 3 pantremeni ospou na teliosi to spiti mas.sigoura san to spiti to diko sou den exi alla ola prepi na ta analamvanis monos sou kai theli programma idios otan to spiti ine megalooo san to diko mas.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Εγω σχεδόν 1χρόνο που ήμουν αρραβωνιασμένη έμενα με τα πεθερικα στο σπίτι τους... Δεν είχα πρόβλημα..είμαι τυχερη και με την πεθερα και τον πεθερο αλλα ναι οντως καποιες στιγμές θες τις δικες σου στιγμες...

Εγώ είχα και την κουνιάδα μαζί...

Κοίτα θα γίνουν όλα αρκεί να γίνουν στην ώρα τους!!Τωρα εχετε το μωρο που θα εχει έξοδα και δεν λέει να νοικιάσετε ετσι δεν είναι???

ναι δεν λεέι για κατί τετοιο απλα θα μου λύψει να εχω το προσωπικο μου χωρο και να κανω οτι θέλω...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου Καλημερα δεν εχω διαβασει ολες τις σελιδες μερικες προλαβα.. Αντωνια μπραβο κοριτσαρα μου!!! να χαρεις τον μπεμπαρο σου!!!

Ειχα δουλειες με ρουχα. ανεβασα καλοκαιρινα κατεβασα χειμερινα. αφησα μονο τα πουλοβερ. τελος παντων πηγα εχτες στο γιατρο κ ολα καλα!!! μου ειπε ξανα οτι δεν ειμαι 18 εβδ αλλα 19 οποτε μαλλον θα αλλαξω το τικερακι. ηταν αρκετα ησυχο το μαναρι μου! εκλεισα ραντεβου για την β επιπεδου 26 οκτωβριου. χτες νομιζω για πρωτη φορα το ενιωσα που κουνηθηκε εντονα! ηταν αρκετα παραξενο! σαν να εκανε τουμπα! λοιπον φευγω τωρα κ θα τα πουμε μετα!

Μπραβο Μαργαριτα!! Τωρα θα επικοινωνεις μαζι του καθημερινα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημερα σε ολη την παρεα!!βλεπω ειστε ολες πρωινες πρωινες.εγω σηκωθηκα πηγα κ εκανα εξετασεις αιματος κ καποιες αλλες εξωτερικες δουλιτσες κ τωρα στρωθηκα να σας διαβασω..!Αντωνια μου συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα σου!!Ολα τελεια!!

Γεωργια με το καλο να ακουσεις κ εσυ καλα νεα το απογευμα...

Σημερα λεω να κανω μοσχαρι λεμονατο..μιας κ δεν τρωω πολυ κρεας τωρα τελευταια...

Αααα ξεχασα να σας πω...ζυγιστηκα κ ειμαι αισιως +3 κιλα στο συνολο!!μαλλον καλα παμε μεχρι τωρα ...την Πεμπτη εχω ραντεβου στην γιατρο μου..θελω να δω παλι το μπεμπε!!!Τουλαχιστον δεν αγχωνομαι καθολου προς το παρον μιας και το καταλαβαινω αρκετες φορες μεσα στην μερα...

Μελινα σε εκανα φιλη δεν βρηκες το αιτημα μου? σου στελνω πμ.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολη την παρεα!!βλεπω ειστε ολες πρωινες πρωινες.εγω σηκωθηκα πηγα κ εκανα εξετασεις αιματος κ καποιες αλλες εξωτερικες δουλιτσες κ τωρα στρωθηκα να σας διαβασω..!Αντωνια μου συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα σου!!Ολα τελεια!!

Γεωργια με το καλο να ακουσεις κ εσυ καλα νεα το απογευμα...

Σημερα λεω να κανω μοσχαρι λεμονατο..μιας κ δεν τρωω πολυ κρεας τωρα τελευταια...

Αααα ξεχασα να σας πω...ζυγιστηκα κ ειμαι αισιως +3 κιλα στο συνολο!!μαλλον καλα παμε μεχρι τωρα ...την Πεμπτη εχω ραντεβου στην γιατρο μου..θελω να δω παλι το μπεμπε!!!Τουλαχιστον δεν αγχωνομαι καθολου προς το παρον μιας και το καταλαβαινω αρκετες φορες μεσα στην μερα...

Μελινα σε εκανα φιλη δεν βρηκες το αιτημα μου? σου στελνω πμ.

καλημερα σοφια!!!μια χαρα τα κιλα!!

Καλέ φύγατε όλες τελικά???

Εγω έβαλα τις φακές και επανήλθα και είμαι μόνη μου??

εδω ειμαι!!!σε λιγο θα φυγω θα παω στο σχολειο του μικρου να ρωτησω την δασκαλα του πως τα παει!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εγω ειμαι εδω αλλα αν το παω ετσι σε λιγο θα μεινουμε αμαγειρευτοι...παω να βαλω το μασχαρι στην χυτρα κ επανερχομαι...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Εγω ειμαι εδω αλλα αν το παω ετσι σε λιγο θα μεινουμε αμαγειρευτοι...παω να βαλω το μασχαρι στην χυτρα κ επανερχομαι...

Ok περιμένω... Κι εγω στην "αγία" χύτρα έβαλα την φακή!!!:tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...