Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αυτή η συγκατοίκηση θα κρατήσει καιρό εννοώ είναι μόνιμο ή θα περιμένετε κάτι?Το θετικό είναι ότι θα έχεις βοήθεια με το μωράκι σου εγω δεν έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από την πεθερά μου οπότε δε θα σε επηρρεάσω.

ναι αυτό ειναι το θετικο, εγω μια χαρα τα παω με τη παθερα μου....

οχι μονιμο δεν ειναι για κανενα χρονο είναι αντε δυο...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

για την κουβερτουλΑ που είπες καλυτερα να είναι βαμβακερη ....

ελπιζω να μην με ενδιαφερει και να είναι όπως το λες αλλά κατι μου λεεί οτι εκει θα με πάρει παραπανω...

αλλά τι να κανουμε αφου σπουδάζουμε ακομα.....

Εγω σχεδόν 1χρόνο που ήμουν αρραβωνιασμένη έμενα με τα πεθερικα στο σπίτι τους... Δεν είχα πρόβλημα..είμαι τυχερη και με την πεθερα και τον πεθερο αλλα ναι οντως καποιες στιγμές θες τις δικες σου στιγμες...

Εγώ είχα και την κουνιάδα μαζί...

Κοίτα θα γίνουν όλα αρκεί να γίνουν στην ώρα τους!!Τωρα εχετε το μωρο που θα εχει έξοδα και δεν λέει να νοικιάσετε ετσι δεν είναι???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δεν εχει να κάνει με το πανηγυρι νομιζω αλλα με το υλικο της κουβερτας...

Ειχα παρει απο τον ιδιο περσυ μια πολύ καλή μεγάλη κουβέρτα για μας απο αυτες τις χοντρες τις ισπανικές που λέμε...ήταν πολύ καλή.Αλλά τωρα αυτή η μικρή ειναι πολυεστέρας και γι αυτο ρωτάω...Λενε οτι ιδρώνεις ευκολα σε αυτο το υλικο..

Για δες τη δικη σου, τι υλικο γραφει πως ειναι.Αν και νομιζω οτι ο πολυεστερας πραγματικα δεν αξιζει.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι....

Χτες στο πανηγύρι είδα κάτι βρεφικές κουβερτούλες πολύ γλυκές και ήθελα να πάρω αλλά μια φίλη μου που είμασταν μαζί μου είπε οτι δεν ειναι καλή γιατι έγραφε 100% πολυεστέρας...Εσείς που ειστε μανούλες τι γνώμη έχετε?

Εγω νομίζω αν δεν έχει αλεργία το μωρό δεν υπάρχει πρόβλημα..:rolleyes:

Κοιταξε σίγουρα θα ήταν καλύτερα αν είχατε τον δικό σας χωρο, να κανετε ότι θέλετε, να είσαστε πιο άνετοι..σκέψου όμως και το θετικό της υποθεσης...δεν είναι ότι θα έχεις βοηθεια με το μωρο γιατι και εγω που είχα πολύ βοήθεια δεν την ήθελα..ήθελα να τα κάνω όλα μόνη μου δεν ξέρω τι με είχε πιάσει.. τώρα φυσικα είναι διαφορετικά.. σκέψου ακόμα ότι είναι πολύ πολύ μεγάλη βοήθεια σε θεματα οικονομικά.. για ρωτα μας και εμάς...σκέψου να έχεις δόση δανείου, ρευματα, αποχευευτικά, σκύβαλα, ψώνια για το σπίτι κτλ κτλ... τουλάχιστον εσυ δεν θα τα έχεις αυτά για λίγο καιρό που είναι πολύ μεγάλη βοήθεια αυτό....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εντάξει τότε υπομονή αφού τα πάτε καλά πάρε τα θετικά μόνο θα μπορείτε να βγαίνετε να σπουδάζετε και έχετε full time baby siter.Απλά μια συμβουλή από την γέννα και μετά ότι και να ακούσεις (αν ακούσεις μπορεί η δικιά σου να είναι λαχείο γιατι κι εγω μετά τα άκουσα και τα είδα ΟΛΑ) άστα στην άκρη.Φιλιά

zxG9p3.png

owokp3.png

Εγω νομίζω αν δεν έχει αλεργία το μωρό δεν υπάρχει πρόβλημα..:rolleyes:

Κοιταξε σίγουρα θα ήταν καλύτερα αν είχατε τον δικό σας χωρο, να κανετε ότι θέλετε, να είσαστε πιο άνετοι..σκέψου όμως και το θετικό της υποθεσης...δεν είναι ότι θα έχεις βοηθεια με το μωρο γιατι και εγω που είχα πολύ βοήθεια δεν την ήθελα..ήθελα να τα κάνω όλα μόνη μου δεν ξέρω τι με είχε πιάσει.. τώρα φυσικα είναι διαφορετικά.. σκέψου ακόμα ότι είναι πολύ πολύ μεγάλη βοήθεια σε θεματα οικονομικά.. για ρωτα μας και εμάς...σκέψου να έχεις δόση δανείου, ρευματα, αποχευευτικά, σκύβαλα, ψώνια για το σπίτι κτλ κτλ... τουλάχιστον εσυ δεν θα τα έχεις αυτά για λίγο καιρό που είναι πολύ μεγάλη βοήθεια αυτό....

Συγνωμη, μια απορια: τι ειναι τα σκυβαλα? Γιατι τα ακουσα και προχθες που τα αναφερατε..

καλημερα,

μπραβο αντωνια μου υπεροχα τα νεα σου ειδες ολα καλα κι ο γιοκας σου παιδαρος,

γεωργια μην αγχωνεσαι ξερω λιγουλακι δυσκολο αλλα ολα θα πανε μια χαρα περιμενουμε τα νεα σου,

κοριτσια στο φεις δεν εχω κανενα αιτημα φιλιας γιατι?

Καλημερα! η Μελινα εισαι ετσι? ολο μπερδευομαι!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

τα σκουπιδια τα πληρωνουμε μια φορα το χρονο ετσι καιρο!!!

Πως και αυτο τους ξεφυγε εδω?? Γιατι αν καταλαβες εδω πληρωνουμε και τον αερα που αναπνεουμε!! Αλλα μαλλον θα ειναι μεσα στη δεη και αυτο με τον Δημο....

Πως και αυτο τους ξεφυγε εδω?? Γιατι αν καταλαβες εδω πληρωνουμε και τον αερα που αναπνεουμε!! Αλλα μαλλον θα ειναι μεσα στη δεη και αυτο με τον Δημο....

μαλλον ,εμας ερχετε ξεχωριστος λογαριασμος!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κοριτσακια μου Καλημερα δεν εχω διαβασει ολες τις σελιδες μερικες προλαβα.. Αντωνια μπραβο κοριτσαρα μου!!! να χαρεις τον μπεμπαρο σου!!!

Ειχα δουλειες με ρουχα. ανεβασα καλοκαιρινα κατεβασα χειμερινα. αφησα μονο τα πουλοβερ. τελος παντων πηγα εχτες στο γιατρο κ ολα καλα!!! μου ειπε ξανα οτι δεν ειμαι 18 εβδ αλλα 19 οποτε μαλλον θα αλλαξω το τικερακι. ηταν αρκετα ησυχο το μαναρι μου! εκλεισα ραντεβου για την β επιπεδου 26 οκτωβριου. χτες νομιζω για πρωτη φορα το ενιωσα που κουνηθηκε εντονα! ηταν αρκετα παραξενο! σαν να εκανε τουμπα! λοιπον φευγω τωρα κ θα τα πουμε μετα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...