Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δεν στεναχωριέμαι.. χεστηκα να σου πω την αληθεια... αγχώνομαι μόνο να μην βγω και εγω εκτος ορείων και γίνουμε μαλια κουβάρια.. με αυτες τις ορμόνες τώρα αντιδρώ πολύ ασχημα:rolleyes:

Αν δεις οτι σου την λένε,μην μασήσεις να τους επιτεθείς κι εσύ!! Να μην νομισουν οτι δεν μιλάς κιόλας!!Μην σε πούν και χαζή στο τέλος!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Θυμάστε το ζητημα με την δουλειά μου ε;;;;;

Στις 3 το απογευμα με θέλει πάνω ο Γρ. Ανθρ. Δυναμικού!!!

Ετοιμασανε την καταδίκη μου φένεται:cool:

Καλη επιτυχια Νια!! Κρατα γερα με τσαμπουκα !!!:tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Δεν στεναχωριέμαι.. χεστηκα να σου πω την αληθεια... αγχώνομαι μόνο να μην βγω και εγω εκτος ορείων και γίνουμε μαλια κουβάρια.. με αυτες τις ορμόνες τώρα αντιδρώ πολύ ασχημα:rolleyes:

Εγώ δε το ξέρω το θέμα με τη δουλειά σου αλλά ψηλά το κεφάλι και ότι σου είπαν και τα άλλα κορίτσια ότι είναι να γίνει θα γίνει.Θετική ενέργεια σου στέλνω

zxG9p3.png

owokp3.png

μόλις ήρθε η ζακετούλα του γιοκα μου,, αχ τι μοκρουλα που ειναι,,,, πολύ τέλεια, το φαντάζομαι να τη φοράει αχαχαχαχχα:P:p:p

Μεγεια Νικη μου, με το καλο να τη φορεσει!!:P

Αν δεις οτι σου την λένε,μην μασήσεις να τους επιτεθείς κι εσύ!! Να μην νομισουν οτι δεν μιλάς κιόλας!!Μην σε πούν και χαζή στο τέλος!

και αν δεις οτι σε πιεζουν πολυ παρε αναρροτικη εγω αυτο εκανα :rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

και κατι αλλο τωρα...

στα πεθερικα δεν λεω ωραια είναι που μένω εκει αλλά μακαρι να είχαμε ενα σπίτι δικό μας να μεναμε, να καναμε οτι θέλαμε χωρίς να μας ενοχλεί κανενας, να ειχαμε και τζάκι να χουχουλιαζαμε εκει, αχ μακαρι να ειχαμε το τοπο μας ρε κοριτσια...

η ξαδερφη μου στην ιδια ηλικια μαζι μου κάνουνε τώρα το σπίτι τους με το φίλο της ενα μικρο με αρκετό κηπο με τζάκι και μου άρεσε πολύ τέλειο ηταν... μακαρι να είχα κι εγω να εχω τον αντρουλη μου και το μωρακι μου....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι....

Χτες στο πανηγύρι είδα κάτι βρεφικές κουβερτούλες πολύ γλυκές και ήθελα να πάρω αλλά μια φίλη μου που είμασταν μαζί μου είπε οτι δεν ειναι καλή γιατι έγραφε 100% πολυεστέρας...Εσείς που ειστε μανούλες τι γνώμη έχετε?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

και κατι αλλο τωρα...

στα πεθερικα δεν λεω ωραια είναι που μένω εκει αλλά μακαρι να είχαμε ενα σπίτι δικό μας να μεναμε, να καναμε οτι θέλαμε χωρίς να μας ενοχλεί κανενας, να ειχαμε και τζάκι να χουχουλιαζαμε εκει, αχ μακαρι να ειχαμε το τοπο μας ρε κοριτσια...

η ξαδερφη μου στην ιδια ηλικια μαζι μου κάνουνε τώρα το σπίτι τους με το φίλο της ενα μικρο με αρκετό κηπο με τζάκι και μου άρεσε πολύ τέλειο ηταν... μακαρι να είχα κι εγω να εχω τον αντρουλη μου και το μωρακι μου....

Νίκη μου πίστεψε με σε καταλαβαίνω αλλά οταν με το καλό έρθει το αγοράκι σας δεν θα σε ενδιαφέρει και πολύ που μένεις γιατί όλη σου η σκέψη θα είναι το μωρο... Μετά σκέφτεστε και βλέπετε να βάλετε σε σειρά και το θέμα αυτο!Γνώμη μου πάντα....:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι....

Χτες στο πανηγύρι είδα κάτι βρεφικές κουβερτούλες πολύ γλυκές και ήθελα να πάρω αλλά μια φίλη μου που είμασταν μαζί μου είπε οτι δεν ειναι καλή γιατι έγραφε 100% πολυεστέρας...Εσείς που ειστε μανούλες τι γνώμη έχετε?

Νομιζω οτι ειχε δικιο η φιλη σου.Μια φορα που ειχε παρει η μητερα μου μια απο πανυγηρι μου ελεγε οτι δεν αξιζει.Καλυτερα να παρεις μια και καλη απο ενα μαγαζι.

και κατι αλλο τωρα...

εχεις δικιο νικη μου αλλα σιγα σιγα θα γινουν ολα να σκεφτεσε θετικα!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι ειχε δικιο η φιλη σου.Μια φορα που ειχε παρει η μητερα μου μια απο πανυγηρι μου ελεγε οτι δεν αξιζει.Καλυτερα να παρεις μια και καλη απο ενα μαγαζι.

και εγω το ιδιο νομιζω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

και κατι αλλο τωρα...

Εχεις απολυτο δικιο, αλλα κανε λιγη υπομονη και με τον καιρο θα τα καταφερετε και εσεις να πατε σε δικο σας σπιτι.Νεοι ειστε ακομη.

και κατι αλλο τωρα...

Αυτή η συγκατοίκηση θα κρατήσει καιρό εννοώ είναι μόνιμο ή θα περιμένετε κάτι?Το θετικό είναι ότι θα έχεις βοήθεια με το μωράκι σου εγω δεν έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από την πεθερά μου οπότε δε θα σε επηρρεάσω.

zxG9p3.png

owokp3.png

Νίκη μου πίστεψε με σε καταλαβαίνω αλλά οταν με το καλό έρθει το αγοράκι σας δεν θα σε ενδιαφέρει και πολύ που μένεις γιατί όλη σου η σκέψη θα είναι το μωρο... Μετά σκέφτεστε και βλέπετε να βάλετε σε σειρά και το θέμα αυτο!Γνώμη μου πάντα....:rolleyes:

για την κουβερτουλΑ που είπες καλυτερα να είναι βαμβακερη ....

ελπιζω να μην με ενδιαφερει και να είναι όπως το λες αλλά κατι μου λεεί οτι εκει θα με πάρει παραπανω...

αλλά τι να κανουμε αφου σπουδάζουμε ακομα.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Δεν εχει να κάνει με το πανηγυρι νομιζω αλλα με το υλικο της κουβερτας...

Ειχα παρει απο τον ιδιο περσυ μια πολύ καλή μεγάλη κουβέρτα για μας απο αυτες τις χοντρες τις ισπανικές που λέμε...ήταν πολύ καλή.Αλλά τωρα αυτή η μικρή ειναι πολυεστέρας και γι αυτο ρωτάω...Λενε οτι ιδρώνεις ευκολα σε αυτο το υλικο..

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...