Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Νίκη μου κι εγώ συμφωνώ να κάνεις έναν πολιτικό να ξεμπερδεύεις γιατί ναι μεν μπορει εννοειτε να το αναγνωρίσει αλλα απ'οτι ξερω κ απο καποιους γνωστούς εδω,κατι λεει παιζει με το οτι την κηδεμονια την παιρνει η μανα και το παιδι γραφεται στα χαρτια μονο της μανας και κατι τετοια που δεν τα ρωτησα κι εγω καλα να μην τους φερω σε δυσκολη θεση...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νικη παντως κι εγω θα σου προτεινα να κανετε εναν πολιτικο κι εγω αυτο εκανασ το πρωτο η διαδικασια ειναι πανευκολη και σε 10΄ ειχαμε ξεμπερδεψει στην κυριολεξια για δες κι αυτο προσπαθω να σε βοηθησω

http://www.iospress.gr/mikro1998/mikro19980103.htm

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Εγω μεχρι τις 10-2 θα εχω γεννησει γιατι ειναι η 3η καισαρικη και δεν θα το αφησουμε αλλο! Μπορει ομως να σκασει μυτη και αρχες του μηνα, γιατι ο 2ος μου γιος ειχε γεννηθει πιο νωρις απο το ραντεβου μου.Τωρα η τελευταια ημερομ. ειναι 20-2 αλλα αυτο δεν εχει καμμια σημασια στην περιπτωση μου.Τελικα εσυ που γεννας?

Αχ νόμιζα ότι στο έγραψα μη με παρεξηγείτε σήμερα στο Μητέρα για αυτό σου λέω καφεδάκι στην Κηφησίας με τις ρομπίτσες μας μια χαρά!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

νικη παντως κι εγω θα σου προτεινα να κανετε εναν πολιτικο κι εγω αυτο εκανασ το πρωτο η διαδικασια ειναι πανευκολη και σε 10΄ ειχαμε ξεμπερδεψει στην κυριολεξια για δες κι αυτο προσπαθω να σε βοηθησω

http://www.iospress.gr/mikro1998/mikro19980103.htm

ναι και σε ευχαριστώ πολύ, θα το ψάξω πάντως....

εγω είμαι η νικη κωνσταντινου αν θεσ να με βρεις στο φβ

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια σας εκανα φιλες,

νικη ναι κανονικα μπορει να το αναγνωρισει και να παρει και το επιθετο του για δες και εδω

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=92379&catID=81

γιαμ γιαμ γουβαρλακια τελεια εγω κανω σουφλε θα ερθει ο αδελφος μου με τη νυφη μου που ειναι 9 εβδομαδων εγκυος να φαμε και μου ζητησαν σουφλε,

κοριτσια μη μιλατε για κιλα εγω εχω παρει 7 και στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παρει 19 απο τα οποια εχασα τα 16 και ξεκινησα με +3 τωρα απο 59 ειμαι 66 και εχω ακομα, εγω προς το παρον δεν ξερω που θα γεννησω ειμαστε στην αναμονη το πρωτο το γεννησα στο γαια και εμεινα απολυτα ευχαριστημενη τωρα ακουγονται διαφορα σεναρια οτι θα το μεταφερουν και θα μεινει κλειστο για καποιο χρονικο διαστημα οποτε περιμενουμε για να δουμε τι θα γινει

Σουφλέ μιαμ μιαμ κι αυτό πειρασμός -είναι πολλά τα κιλά Άρη!!!Τώρα παρατήρησα το τικεράκι σου τα παιδιά σου είναι ποοοοολύυυυυ κοντά και έλεγα ότι τα δικά μου είναι τόσο κοντά ηλικιακά ο γιός μου είναι 15 μηνών και είμαι στον 6ο.Εσένα τι φύλλα είναι???

zxG9p3.png

owokp3.png

δωσε μου ημερομηνια γεννησεις του γιου σου και το δευτερο αγορακι?

ναι ναι οταν γεννησω με το καλο θα ειναι 14 μηνων και τα κιλα θα τα χασω με τον θηλασμο εχασα και τα πρωτα

φουσκιτσα δεν ξερω τι προβλημα εχω και δεν μπορω να βρω τα αιτηματα φιλιας μου για πες ονομα να σε κανω εγω

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα έκανα αίτημα georgia mitilinaiou αν δε το βλέπεις κάνε με εσυ κατι γίνεται σήμερα με το fb.:D

Θέλει να βγείτε και να ξαναμπείτε στο φεις για να φορτωσει δεν τα βγαζει αμεσως...:rolleyes::rolleyes:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...