Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σε ευχαριστω πολυ!! Βρε τι τραβαμε εμεις οι γυναικες τελικα.....!!!

Ενταξει απο τον αντρα μου δεν εχω κανενα παραπονο, αλλα γενικα εμεις τραβαμε ολο το λουκι και το αγχος μας τρωει περισσοτερο γιατι εμεις το ζουμε....

Κι εγώ δεν έχω παράπονο από τον δικό μου αλλά είναι διαφορετικά όπως και να το δείς.Εγω γενικά δεν έχω πολύ άγχος (γιόγκα,λοβοτομή,κράξιμο από τους γιατρούς για κάτι αρρυθμίες χαζές που οφείλονταν εκεί -τελικά τα κατάφερα) μόνο όταν είναι θέμα υγείας ΟΛΑ τα άλλα τα προσπερνώ κανονικά και λέω ότι θέλει ο Θεός.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από μένα!!!

Αντωνία μου μπράβο για τον παιδαρο σου!!! Όλα καλά κ με την β επιπέδου! Με το καλό να τον δεις να γεννιέται!

Μελινα,θα σε κάνω κι εγώ αίτημα!

Αννα μου,τα γιουβαρλακια θα θελα να τα τιμήσω...Εγώ φακες λέω να κάνω.

Νίκη,λένε ότι οι μικροκαμωνενες μανούλες τα αγόρια τα γεννανε μεγαλόσωμα!!!

Γεωργία,κάπου είχα γράψει πιο παλιά αναλυτικά τα βήματα για το τικερακι...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Νιαμ νιαμ τι καλά θα ήταν!!Εσύ που θα γεννήσεις?

Στο ΙΑΣΩ παω παντα, γι'αυτο σε ρωταω, γιατι ακουω οτι καπου εκει κοντα γυριζεις και εσυ!!!:tongue::tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημέρα και από μένα!!!

Αντωνία μου μπράβο για τον παιδαρο σου!!! Όλα καλά κ με την β επιπέδου! Με το καλό να τον δεις να γεννιέται!

ωστε έτσι λενε ε;;; δεν το ήξερα εγω.... ε όχι και να δυσκολευομαστε όμως εεε:):):).....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα!!!

Θα το ψάξω κοπέλα μου απλά από τη δουλειά δεν προλαβαίνω και από το σπίτι αστο καλύτερα χθες μόνο σιδέρωσα 3 πλυντήρια ρούχα 2 του μικρού τα χειμωνιάτικα και ένα δικο μας 2,5 ώρες σιδέρωνα.Θα βάλω τον αντρούλη μου να ασχοληθεί που τα πάει καλύτερα με αυτά κι έχει και περισσότερο χρόνο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα και από μένα!!!

Καλημερα Δωρα!! Εχθες ειχα φακες!

Θυμασαι προχθες που ρωταγες αν αργουν τα μαλλια μας να μεγαλωσουν??Ε, λοιπον τωρα που το ειπες το παρατηρησα και εγω! Εχω να τα κοψω απο τον Μαιο, και σε αλλες συνθηκες θα ειχαν μακρυνει παρα πολυ!Εκτος απο αυτο παρατηρησα οτι ειχα κανει κερι στα ποδια μου αρχες Σεπτεμβριου, και τωρα ισα που εχουν αρχισει να βγαινουν οι τριχες.Κανονικα θα ειχα παει και 2η φορα μεσα σε αυτο το διαστημα! Το ιδιο και με τα φρυδια μου!!

Τι γινεται βρε παιδια???.......:rolleyes::rolleyes:

κοπέλες έχω μια απορία όταν ενα παιδί γεννηθει εκτός γάμου ο πατέρας μπορεί να το αναγνωρίσει και να παρει το επιθετό του;

γιατί ακουγονται πολλά και δεν ξέρω...

Ναι Νίκη μου μπορεί αλλά θέλει μεγάλη διαδικασία την οποία δεν γνωρίζω..νομιζω μεσω δικαστηριου κτλ..Γι'αυτό οι περισσότεροι κάνουν ενα πολιτικό γάμο οι 2 τους για να μην ταλειπωρούνται μετά.. Εγω ειλικρινα θα σου πρότεινα να πας στο δημαρχείο με τον άντρα σου οι 2 σας + 2 μαρτυρες (κουμπάροι) για να μην σας τρέχουνε μετα με το μωρο..μια φιλη μου αυτό έκανε.. εκλεισε ραντεβου πηγε στο δημαρχειο μαζι με τους κουμπάρους και σε 20 λεπτα τελειωσαν..ούτε ξέρει κανένας ότι παντρέυτηκε..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα Δωρα!! Εχθες ειχα φακες!

Θυμασαι προχθες που ρωταγες αν αργουν τα μαλλια μας να μεγαλωσουν??Ε, λοιπον τωρα που το ειπες το παρατηρησα και εγω! Εχω να τα κοψω απο τον Μαιο, και σε αλλες συνθηκες θα ειχαν μακρυνει παρα πολυ!Εκτος απο αυτο παρατηρησα οτι ειχα κανει κερι στα ποδια μου αρχες Σεπτεμβριου, και τωρα ισα που εχουν αρχισει να βγαινουν οι τριχες.Κανονικα θα ειχα παει και 2η φορα μεσα σε αυτο το διαστημα! Το ιδιο και με τα φρυδια μου!!

Τι γινεται βρε παιδια???.......:rolleyes::rolleyes:

εμενα παλι το αντιθετο.. μεγαλωνουν όλα πολύ γρήγορα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

κοπέλες έχω μια απορία όταν ενα παιδί γεννηθει εκτός γάμου ο πατέρας μπορεί να το αναγνωρίσει και να παρει το επιθετό του;

γιατί ακουγονται πολλά και δεν ξέρω...

Φυσικα και μπορει.Αυτο σημαινει <<το αναγνωριζει>>, οτι το αποδεχεται και παιρνει το ονομα του!!

Διαφημίσεις

Στο ΙΑΣΩ παω παντα, γι'αυτο σε ρωταω, γιατι ακουω οτι καπου εκει κοντα γυριζεις και εσυ!!!:tongue::tongue:

ΧΙ ΧΙ λες να βρεθούμε στην Κηφησίας για καφεδάκι μια που δεν είναι και το πρώτο μας και έχουμε πάρει το κολάι;) πότε έχεις ΠΗΤ δε θυμάμαι εγω 2/2 αλλά λένε το δεύτερο πάντα νωρίτερα γίνεται.

zxG9p3.png

owokp3.png

Ναι Νίκη μου μπορεί αλλά θέλει μεγάλη διαδικασία την οποία δεν γνωρίζω..νομιζω μεσω δικαστηριου κτλ..Γι'αυτό οι περισσότεροι κάνουν ενα πολιτικό γάμο οι 2 τους για να μην ταλειπωρούνται μετά.. Εγω ειλικρινα θα σου πρότεινα να πας στο δημαρχείο με τον άντρα σου οι 2 σας + 2 μαρτυρες (κουμπάροι) για να μην σας τρέχουνε μετα με το μωρο..μια φιλη μου αυτό έκανε.. εκλεισε ραντεβου πηγε στο δημαρχειο μαζι με τους κουμπάρους και σε 20 λεπτα τελειωσαν..ούτε ξέρει κανένας ότι παντρέυτηκε..

Αν η διαδικασια ειναι μεγαλη καλυτερα αυτο που λεει η Νια!!

ΧΙ ΧΙ λες να βρεθούμε στην Κηφησίας για καφεδάκι μια που δεν είναι και το πρώτο μας και έχουμε πάρει το κολάι;) πότε έχεις ΠΗΤ δε θυμάμαι εγω 2/2 αλλά λένε το δεύτερο πάντα νωρίτερα γίνεται.

Εγω μεχρι τις 10-2 θα εχω γεννησει γιατι ειναι η 3η καισαρικη και δεν θα το αφησουμε αλλο! Μπορει ομως να σκασει μυτη και αρχες του μηνα, γιατι ο 2ος μου γιος ειχε γεννηθει πιο νωρις απο το ραντεβου μου.Τωρα η τελευταια ημερομ. ειναι 20-2 αλλα αυτο δεν εχει καμμια σημασια στην περιπτωση μου.Τελικα εσυ που γεννας?

κοριτσια σας εκανα φιλες,

νικη ναι κανονικα μπορει να το αναγνωρισει και να παρει και το επιθετο του για δες και εδω

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=92379&catID=81

γιαμ γιαμ γουβαρλακια τελεια εγω κανω σουφλε θα ερθει ο αδελφος μου με τη νυφη μου που ειναι 9 εβδομαδων εγκυος να φαμε και μου ζητησαν σουφλε,

κοριτσια μη μιλατε για κιλα εγω εχω παρει 7 και στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παρει 19 απο τα οποια εχασα τα 16 και ξεκινησα με +3 τωρα απο 59 ειμαι 66 και εχω ακομα, εγω προς το παρον δεν ξερω που θα γεννησω ειμαστε στην αναμονη το πρωτο το γεννησα στο γαια και εμεινα απολυτα ευχαριστημενη τωρα ακουγονται διαφορα σεναρια οτι θα το μεταφερουν και θα μεινει κλειστο για καποιο χρονικο διαστημα οποτε περιμενουμε για να δουμε τι θα γινει

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...