Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Τα ξέρεις τώρα αυτά για τους άλλους είμαστε πάντα πιο ψύχραιμες μπαίνει μπροστά και η λογική και όλα τα βλέπουμε στις κανονικές τους διαστάσεις όταν αφορά εμάς....Είναι που στο πρώτο είχα κάνει την αμνιο και στο Β πήγα πιο ανάλαφρη αφού είχαν βγεί καλά τα αποτελέσματα ήξερα και το φύλλο στα σίγουρα τώρα όλα θα είναι νέα.Αλλά ας μην αγχώνουμε και την Αννίτα που έχει αύριο.Ωχ θα σου στείλω κι εγω πμ δεν έχεις φωτό από το γάμο σου?

Ειχες κανει αμνιο στο 1ο??Εκανα και εγω τωρα στο 3ο και περιμενω απο μερα σε μερα τα δευτερα αποτελεσματα, τα πρωτα ηταν καλα.Εκανες και εσυ το διευρημενο πακετο η το απλο?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερ αντωνια μου ολα καλα μπράβο στο είχ πει....

γιατί τι εχει εν εβαλες τρια κιλά μα εισα πεντε μηνων φυσιολογικά είναι κι εγω τόσα εχω βαλει μεχρι τωρα και μου φαινεται παω και για το τεταρτο... εμενα στις 21 εβδομαδες και 6 μερες 495 γραμμαρια και μου είπε οτι για μενα είναι μεγαλο μωρό :shock::shock: και ότι είναι και ψηλός... αλλά ουτε εγω θέλω να βγει κανενα μεγαλοσομο μωρακι και να δυσκολευτώ :o:o:o....

Νικη μου δεν καταλαβες. τα 3 κιλα τα έβαλα σε διαστημα 4 εβδομάδων:shock::shock: σύνολο έγαλα 5!!!!!!!!!

Φυσικα το ποσα κιλα θα βγει το μωρο δεν έχει να κανει με το ποσα θα βαλουμε εμείς κτλ...

στον πρώτο μου που ήταν 3400 δυσκολεύτηκα αρκετα, τωρα που είναι το 2ο μου είπαν ότι θα είναι πιο εύκολο αλλα δεν ξέρω αν είναι μεγάλο το μωρο μου ποσο ευκολο θα είναι:rolleyes: δεν θέλω να το σκέφτομαι και αυτό τώρα... μακαρι να παν όλα καλα!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

αντε και σε εσενα ολα καλα θα πανε όλα!!!!

εσυ πόσο είσαι γιατί δεν εχεις τικερακι και δεν ξέρω:)

Σε ευχαριστώ πολύ δε ξέρω να το βάλω προσπάθησα αλλά τζίφος :oops: είμαι στην 23η εβδομάδα (μπήκα αισίως στον 6ο).

zxG9p3.png

owokp3.png

Σε ευχαριστώ πολύ δε ξέρω να το βάλω προσπάθησα αλλά τζίφος :oops: είμαι στην 23η εβδομάδα (μπήκα αισίως στον 6ο).

Σε ποιο μαιευτηριο θα γεννησεις?

Ειχες κανει αμνιο στο 1ο??Εκανα και εγω τωρα στο 3ο και περιμενω απο μερα σε μερα τα δευτερα αποτελεσματα, τα πρωτα ηταν καλα.Εκανες και εσυ το διευρημενο πακετο η το απλο?

Ναι στο γιό μου ήταν αυξημένη η αυχενική 3,5 και πήγα για αμνιο στην 20η εβδομάδα να σου πάνε όλα καλά μέσα από την ψυχή μου ξέρω το άγχος που τράβηξα να μη το περάσει καμιά μανούλα.Δε ξέρω πιό είναι το απλό και πιό το διευρημένο μόνο που με πήραν για τα πρώτα αποτελέσματα μετά από 2 εβδομάδες και για το τελευταίο (τζόκερ το έλεγε ο γιατρός μου είναι πάαααααααααρα πολύ σπάνιο να σου κάτσει) μετά από ένα μήνα.Καλά αποτελέσματα.:D

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελιες!!

Νια, συγχαρητηρια παει και αυτο το αγχος εεε??

Τελικα 3 κιλα εχεις παρει, γιατι ειπες οτι ησουν 53 και τωρα 58?

Με το καλο Γεωργια να δεις και εσυ το μωρο σου!!

Αννούλα μου ναι ευτυχως όλα καλα!!

Μου φένεται δεν το διατυπωσα καλα....Τα 3 κιλα τα εβαλα τις τελευταιες 4 βδομάδες!!!! συνολο έβαλα 5!!!!!!!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αννούλα μου ναι ευτυχως όλα καλα!!

Μου φένεται δεν το διατυπωσα καλα....Τα 3 κιλα τα εβαλα τις τελευταιες 4 βδομάδες!!!! συνολο έβαλα 5!!!!!!!!!

Σε ρωταω γιατι τρομαξα! Λεω εγω που εχω βαλει 6...:(:(!!

Νικη μου δεν καταλαβες. τα 3 κιλα τα έβαλα σε διαστημα 4 εβδομάδων:shock::shock: σύνολο έγαλα 5!!!!!!!!!

Φυσικα το ποσα κιλα θα βγει το μωρο δεν έχει να κανει με το ποσα θα βαλουμε εμείς κτλ...

στον πρώτο μου που ήταν 3400 δυσκολεύτηκα αρκετα, τωρα που είναι το 2ο μου είπαν ότι θα είναι πιο εύκολο αλλα δεν ξέρω αν είναι μεγάλο το μωρο μου ποσο ευκολο θα είναι:rolleyes: δεν θέλω να το σκέφτομαι και αυτό τώρα... μακαρι να παν όλα καλα!

α τώρα κατάλαβα :):):):)...... ε ναι φυσικα δεν εχει να κανει με τα κιλα που θα εχει το μωρό τα κιλά που θα βάλουμε εμείς το μωρό θα πάρει όσο χρειάζεται να παρει...

ε ουτε εγω θέλω να το σκεφτομαι ας το αφησουμε για μετα αυτό....:P:p:p....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Ναι στο γιό μου ήταν αυξημένη η αυχενική 3,5 και πήγα για αμνιο στην 20η εβδομάδα να σου πάνε όλα καλά μέσα από την ψυχή μου ξέρω το άγχος που τράβηξα να μη το περάσει καμιά μανούλα.Δε ξέρω πιό είναι το απλό και πιό το διευρημένο μόνο που με πήραν για τα πρώτα αποτελέσματα μετά από 2 εβδομάδες και για το τελευταίο (τζόκερ το έλεγε ο γιατρός μου είναι πάαααααααααρα πολύ σπάνιο να σου κάτσει) μετά από ένα μήνα.Καλά αποτελέσματα.:D

Σε ευχαριστω πολυ!! Βρε τι τραβαμε εμεις οι γυναικες τελικα.....!!!

Ενταξει απο τον αντρα μου δεν εχω κανενα παραπονο, αλλα γενικα εμεις τραβαμε ολο το λουκι και το αγχος μας τρωει περισσοτερο γιατι εμεις το ζουμε....

ααα ε δεν ειναι τίποτα!!!!

και σημερα πας για β επιπεδου εεε και πάλι όλα να σου πανε καλά να χαρεις ο μωρακι σου...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Σε ρωταω γιατι τρομαξα! Λεω εγω που εχω βαλει 6...:(:(!!

Κοριτσια ποσα επεπε να βαλουμε δηλαδη...είμαστε σχεδον 6 μηνων... είναι πολλα:confused::confused:

Γιουβαρλάκια έφαγα χθες.......μιαμιιιιι καθε μέρα να έτρωγα δεν θα έλεγα όχι:tongue::tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κοριτσια ποσα επεπε να βαλουμε δηλαδη...είμαστε σχεδον 6 μηνων... είναι πολλα:confused::confused:

Γιουβαρλάκια έφαγα χθες.......μιαμιιιιι καθε μέρα να έτρωγα δεν θα έλεγα όχι:tongue::tongue:

ουτε εγώ θα έλεγα οχι να έτρωγα καθε μέρα, αλλά αφηστε να μπει ο χειμώνας και θα τα κανουμε κι εμεις...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...