Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ Margo θα κάνω στις 23 Αυγούστου αυχενική. Είναι μια χαρά. Η αυχενική πρέπει να γίνεται από την 11η μέχρι και την 14η εβδομάδα.

Εγώ τελικά κανόνισα να πάω για έναν υπέρηχο στον νοσοκομείο την Πέμπτη το πρωί και ηρέμησα λίγο.

Αντε να δεις που ολα καλα θα πανε και θα ηρεμησεις!Και εγω στις 20 ιουλιου που το ειδα αλλαξε η διαθεση μου προς το καλυτερο!Τωρα με εχει πιασει παλι αγωνια για τον αυριανο υπερυχο και την αυχενικη!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Dolphin που θα κάνεις την αυχενική; Κεφαλλονιά ή Αθήνα;

Καθε φορα την εκανα Αθηνα αφου δεν ακολουθουσε αμνιοπαρακεντηση.Τωρα ομως θα την κανω εδω γιατι στις αρχες σεπτεμβριου θα παω Αθηνα για αμνιοπ.,η οποια δειχνει με πιο πολυ ακριβεια για το συνδρομο down,και μου ειπε ο γιατρος μου οτι πρεπει να γινει γιατι ειμαι 38χρ.Εδω στο νησι που θα κανω αυριο την αυχενικη θα παω σε εξωτερικο γυναικολογο ο οποιος τυχαινει να ειναι και οικογενειακος μας φιλος.;)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κι εγώ Margo θα κάνω στις 23 Αυγούστου αυχενική. Είναι μια χαρά. Η αυχενική πρέπει να γίνεται από την 11η μέχρι και την 14η εβδομάδα.

Εγώ τελικά κανόνισα να πάω για έναν υπέρηχο στον νοσοκομείο την Πέμπτη το πρωί και ηρέμησα λίγο.

Μπραβο που το κανονισες! η ψυχολογια ειναι το παν!!! θα ηρεμησεις παρα πολυ μολις δεις το μωρακι σου. εσυ 23 και εγω 24/8!

εμενα μου ειπε ο γιατρος μου οτι αναλογα με τα αποτελεσματα της αυχενικης θα δουμε τι θα κανουμε

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια! επιτελους περασε ο πονοκεφαλος αλλα εχω αλλο προβλημα σημερα.ποναει η κοιλια μου πολυ χαμηλα, εκει που ξεκιναει το τριγωνο ! ειναι κατι σαν ελαφρυς πονος, σαν τραβηγμα.να ανησυχησω? η γιατρος μου ξερω οτι λειπει διακοπες. πηρα τηλ κ αλλους γιατρους μπας κ παω για μια εξεταση αλλα ολοι λειπουν! τι να κανω λετε?

BJVqp3.png

γεια σας κοριτσια! επιτελους περασε ο πονοκεφαλος αλλα εχω αλλο προβλημα σημερα.ποναει η κοιλια μου πολυ χαμηλα, εκει που ξεκιναει το τριγωνο ! ειναι κατι σαν ελαφρυς πονος, σαν τραβηγμα.να ανησυχησω? η γιατρος μου ξερω οτι λειπει διακοπες. πηρα τηλ κ αλλους γιατρους μπας κ παω για μια εξεταση αλλα ολοι λειπουν! τι να κανω λετε?

μην στεναχωριεσαι καλη μου τα πονακια ειναι τρομερα συνηθισμενα απο οτι ξερω στην εγκυμοσυνη. αν δεν ειναι εντονος πονος κ αν δεν εχεις αιμα μην ανυσηχεις!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καθε φορα την εκανα Αθηνα αφου δεν ακολουθουσε αμνιοπαρακεντηση.Τωρα ομως θα την κανω εδω γιατι στις αρχες σεπτεμβριου θα παω Αθηνα για αμνιοπ.,η οποια δειχνει με πιο πολυ ακριβεια για το συνδρομο down,και μου ειπε ο γιατρος μου οτι πρεπει να γινει γιατι ειμαι 38χρ.Εδω στο νησι που θα κανω αυριο την αυχενικη θα παω σε εξωτερικο γυναικολογο ο οποιος τυχαινει να ειναι και οικογενειακος μας φιλος.;)

Σίγουρα η αμνιοπαρακέντηση είναι πολύ πιο ακριβής εξέταση. Οπότε θα είσαι σίγουρη.

Jfnqp3.png

Μπραβο που το κανονισες! η ψυχολογια ειναι το παν!!! θα ηρεμησεις παρα πολυ μολις δεις το μωρακι σου. εσυ 23 και εγω 24/8!

εμενα μου ειπε ο γιατρος μου οτι αναλογα με τα αποτελεσματα της αυχενικης θα δουμε τι θα κανουμε

Εσύ που θα κάνεις την αυχενική; Εγώ στο Λητώ

Jfnqp3.png

μην στεναχωριεσαι καλη μου τα πονακια ειναι τρομερα συνηθισμενα απο οτι ξερω στην εγκυμοσυνη. αν δεν ειναι εντονος πονος κ αν δεν εχεις αιμα μην ανυσηχεις!!!

Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα. Σημαίνει ότι μεγαλώνει η μήτρα σου για να φιλοξενήσει το φασολάκι που μεγαλώνει σιγά σιγά.

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

Εσύ που θα κάνεις την αυχενική; Εγώ στο Λητώ

θα την κανω σε αυτο το κεντρο http://www.fetus.gr/index.php?pathID=1_1697_1915

ο γιατρος μου του εχει απολυτη εμπιστοσυνη οποτε θα παω εκει.. ποσο σου ειπαν κοστιζει? εμενα 130 ευρω

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Εμένα πάντως δεν με πονάει οι κοιλιά μου. Πολύ σπάνια και για λίγο. Πιο πολύ με πονούσε η μέση μου ειδικά στην αρχή. Εσείς έχετε όλες αυτό το σύμπτωμα;

εμενα με πονουσε κατι στιγμες, πολυ λιγο, και πιο πολυ στην αρχη αρχη της εγκυμοσυνης τωρα εχω ταχυπαλμιες κ ολη μερα μου ερχεται εμετος.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Η μαια ομως μου ειπε το εξης..Λεει οτι αν ακουσει το χτυπο, μπορει να καταλαβει το φυλλο.Οχι απο το ποσο γρηγορα παει..Αλλα αν ειναι αγορι, ακουγεται σαν καλπασμος αλογου..αν ειναι κοριτσι, ειναι πιο σταθεροι οι χτυποι και μοιαζουν περισσοτερο με χτυπουν καρδιας..Εγω ειχα 167 χτυπους, αλλα δεν μπορω να πω πως ακουγοταν..Μπερδευομαι!

Aυτη δεν ειναι μαια τοτε αυτη ειναι ο Πητ Παπαδακος!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλημερα Σοφακι! ασε σκεφτομαι την αυχενικη κ μου κοβονται τα ποδια... στις 24 αυγουστου θα κανω...πολυ αργα δεν ειναι? φοβαμαι πολυυυυυυυ, αν και δεν σας κρυβω εχω και μια αισιοδοξια πια μεσα μου! οχι μονο μαυριλα! εσυ τωρα που εισαι 2ο τριμηνο ποτε θα το ξαναδεις σε υπερηχο?

α ξεχασα να αναφερω χτες ο υπερηχος εγινε απο κοιλια παρακαλω!!!!!!

Οχι δεν ειναι αργα,αυχενικη κανουνε 11-13η εβδομαδα κυησεως.Εγω θα κανω αυχενικη 3/9 αλλα με περνας 6 μερες αν δεις απο τα τικερακια μας!

Μεσα στον χρονο εισαι!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...