Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσακια!!!!!

Οπως ξέρετε εχτες στις 6 είχα ραντεβου για Β επιπέδου.. Τελοςπαντω μπήκα μέσα στις 7!!!!!!περιμέναμε μια ωρα εκεί γιατι είχε μια κοπελλα μεσα που έκανε 45'.. και να πεις δεν ήταν έγκυος η κοπέλα και πρεπει να ήταν γυρω στα 45...τελος παντων..πρωτο βήμα μετρημα της πιεσης..ολα καλα..2ο βήμα η ζυγαρια.... και ναι η ιστορία επαναλαμβάνετε..θυμάστε που σας είπα ότι στον 1ο μου είχα βαλει 3 κιλα στον 4ο;;; ε τώρα έβαλα 3 κιλα στον 5ο:shock::shock::shock: Απο 53 είμαι 58...το είχα καταλαβει φυσικα...δεν είναι΄λίγα που τρώω..γαγητο και γλυκά.. μου λέει και η γιατρός μου "μα είναι δυνατόν να έβαλες 3κιλα;" της λεω φυσικα και είναι αφού δεν κλείνω το στόμα μου..Από σήμερα δίαιτα..

Τελος παντων παω στα βασικα..παμε για τον υπερηχο ο γιος μου να διαμαρτειρετε "τι κανεις στην μαμα μου;" το μωρουλι μου:D

Το μικρούλι μια χαρα είναι φυσιολογικότατο.. μετρήσαμε δαχτυλάκια είδαμε τα πάντα..... μου τα έδωσε όλα σε φωτογραφίες....είναι 458γραμμαρια σχεδον μισο κιλό και μου ειπε ότι είναι λίγο παραπανω απο το κανονικο:shock: οχ! λεω καταλαβα ελπιζω να μην μου βγεί κανενα μεγαλοσομο τουλαχιστο να μην δυσκολευτώ στην γέννα αλλα είναι και ψηλός.. μου είπε ότι μοιάζει με τον αδελφό του:D:D:D...Σε γενικες γραμμές όλα καλα δοξα το Θεο!! Μου έγραψε αναλύσεις για το σίδηρο μου ξαι απο την επόμενη φορά να πέρνω και ούρα. Αυτά!!!!!! Α! η εξέταση της Β΄επιπέδου εμένα μου στοίχησε 100ευρώ... περίμενα παραπάνω η αλήθεια είναι!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακια!!!!!

Οπως ξέρετε εχτες στις 6 είχα ραντεβου για Β επιπέδου.. Τελοςπαντω μπήκα μέσα στις 7!!!!!!περιμέναμε μια ωρα εκεί γιατι είχε μια κοπελλα μεσα που έκανε 45'.. και να πεις δεν ήταν έγκυος η κοπέλα και πρεπει να ήταν γυρω στα 45...τελος παντων..πρωτο βήμα μετρημα της πιεσης..ολα καλα..2ο βήμα η ζυγαρια.... και ναι η ιστορία επαναλαμβάνετε..θυμάστε που σας είπα ότι στον 1ο μου είχα βαλει 3 κιλα στον 4ο;;; ε τώρα έβαλα 3 κιλα στον 5ο:shock::shock::shock: Απο 53 είμαι 58...το είχα καταλαβει φυσικα...δεν είναι΄λίγα που τρώω..γαγητο και γλυκά.. μου λέει και η γιατρός μου "μα είναι δυνατόν να έβαλες 3κιλα;" της λεω φυσικα και είναι αφού δεν κλείνω το στόμα μου..Από σήμερα δίαιτα..

Τελος παντων παω στα βασικα..παμε για τον υπερηχο ο γιος μου να διαμαρτειρετε "τι κανεις στην μαμα μου;" το μωρουλι μου:D

Το μικρούλι μια χαρα είναι φυσιολογικότατο.. μετρήσαμε δαχτυλάκια είδαμε τα πάντα..... μου τα έδωσε όλα σε φωτογραφίες....είναι 458γραμμαρια σχεδον μισο κιλό και μου ειπε ότι είναι λίγο παραπανω απο το κανονικο:shock: οχ! λεω καταλαβα ελπιζω να μην μου βγεί κανενα μεγαλοσομο τουλαχιστο να μην δυσκολευτώ στην γέννα αλλα είναι και ψηλός.. μου είπε ότι μοιάζει με τον αδελφό του:D:D:D...Σε γενικες γραμμές όλα καλα δοξα το Θεο!! Μου έγραψε αναλύσεις για το σίδηρο μου ξαι απο την επόμενη φορά να πέρνω και ούρα. Αυτά!!!!!! Α! η εξέταση της Β΄επιπέδου εμένα μου στοίχησε 100ευρώ... περίμενα παραπάνω η αλήθεια είναι!!

Καλημέρα Αντωνία,μπράβο κοριτσάκι μου συγχαρητήρια είδες όλα καλά πήγαν τελικά αυτός ο αναστεναγμός ανακούφισης αξίζει όλα τα ευρώ!!!Άντε με το καλό να βγούν και οι άλλες οι εξετάσεις σου.Σήμερα περιμένω εγώ να πάει 18:30 για να πάω θα μείνω στη δουλειά γιατι από εδω΄το ιατρικό είναι δίπλα.Αχ πως θα περάσει κι αυτή η μέρα να πάνε όλα καλά με ξανάπιασε άγχος φτου!:-P

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα Αντωνία,μπράβο κοριτσάκι μου συγχαρητήρια είδες όλα καλά πήγαν τελικά αυτός ο αναστεναγμός ανακούφισης αξίζει όλα τα ευρώ!!!Άντε με το καλό να βγούν και οι άλλες οι εξετάσεις σου.Σήμερα περιμένω εγώ να πάει 18:30 για να πάω θα μείνω στη δουλειά γιατι από εδω΄το ιατρικό είναι δίπλα.Αχ πως θα περάσει κι αυτή η μέρα να πάνε όλα καλά με ξανάπιασε άγχος φτου!:-P

Καλημερα Γεωργιτσα!! Ναι η αλήθεια είναι μου έφυγ ένα βάρος... βρε δεν εισαι εσυ που μου έλεγες εχτες να μην αγχώνωμαι κτλ κτλ;; τωρα τι αγχωθηκες εσυ;; εδω θα ειμαστε και σήμερα να μιλάμε να λέμε άσχετα θα περάσει η ώρα.. σε καταλαβαινω ότι το μυαλο σου συνεχως εκει θα τριγυρνα..ετσι είναι αυτά τι να γίνει...σιγουρα τα λεφτα δεν μας νοιαζουνν μπροστα στην υγεία του μωρού... περιμανα να μου πει καμια 150αρια ομως!! ε..παλι καλα:D

Τι άλλα νεα;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα,

μπραβο αντωνια μου υπεροχα τα νεα σου ειδες ολα καλα κι ο γιοκας σου παιδαρος,

γεωργια μην αγχωνεσαι ξερω λιγουλακι δυσκολο αλλα ολα θα πανε μια χαρα περιμενουμε τα νεα σου,

κοριτσια στο φεις δεν εχω κανενα αιτημα φιλιας γιατι?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλημερα,

γεωργια μην αγχωνεσαι ξερω λιγουλακι δυσκολο αλλα ολα θα πανε μια χαρα περιμενουμε τα νεα σου,

Οχ ελπιζω να μην στείλαμε αλλού! να σου στείλω πμ να μου στειλεις εσυ.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα,

Μελινα σου έστειλα πμ!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Γεωργιτσα!! Ναι η αλήθεια είναι μου έφυγ ένα βάρος... βρε δεν εισαι εσυ που μου έλεγες εχτες να μην αγχώνωμαι κτλ κτλ;; τωρα τι αγχωθηκες εσυ;; εδω θα ειμαστε και σήμερα να μιλάμε να λέμε άσχετα θα περάσει η ώρα.. σε καταλαβαινω ότι το μυαλο σου συνεχως εκει θα τριγυρνα..ετσι είναι αυτά τι να γίνει...σιγουρα τα λεφτα δεν μας νοιαζουνν μπροστα στην υγεία του μωρού... περιμανα να μου πει καμια 150αρια ομως!! ε..παλι καλα:D

Τι άλλα νεα;;

Τα ξέρεις τώρα αυτά για τους άλλους είμαστε πάντα πιο ψύχραιμες μπαίνει μπροστά και η λογική και όλα τα βλέπουμε στις κανονικές τους διαστάσεις όταν αφορά εμάς....Είναι που στο πρώτο είχα κάνει την αμνιο και στο Β πήγα πιο ανάλαφρη αφού είχαν βγεί καλά τα αποτελέσματα ήξερα και το φύλλο στα σίγουρα τώρα όλα θα είναι νέα.Αλλά ας μην αγχώνουμε και την Αννίτα που έχει αύριο.Ωχ θα σου στείλω κι εγω πμ δεν έχεις φωτό από το γάμο σου?

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα κοριτσακια!!!!!

καλημερ αντωνια μου ολα καλα μπράβο στο είχ πει....

γιατί τι εχει εν εβαλες τρια κιλά μα εισα πεντε μηνων φυσιολογικά είναι κι εγω τόσα εχω βαλει μεχρι τωρα και μου φαινεται παω και για το τεταρτο... εμενα στις 21 εβδομαδες και 6 μερες 495 γραμμαρια και μου είπε οτι για μενα είναι μεγαλο μωρό :shock::shock: και ότι είναι και ψηλός... αλλά ουτε εγω θέλω να βγει κανενα μεγαλοσομο μωρακι και να δυσκολευτώ :o:o:o....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλημερα κοπελιες!!

Νια, συγχαρητηρια παει και αυτο το αγχος εεε??

Τελικα 3 κιλα εχεις παρει, γιατι ειπες οτι ησουν 53 και τωρα 58?

Με το καλο Γεωργια να δεις και εσυ το μωρο σου!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

αντε και σε εσενα ολα καλα θα πανε όλα!!!!

εσυ πόσο είσαι γιατί δεν εχεις τικερακι και δεν ξέρω:)

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...