Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Marlen13 είπε:

Θα ήθελα τη βοήθεια σας, επειδή έχουν μπερδευτεί στο φαρμακείο. Μου έιπε ο γιατρός να πάρω gonal f 900 x 2 Πέννες. Σημαίνει 2 κουτια? 

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα δωρα μου!!αυτο σκεφτηκα και εγω!! ελπιζω να μην ειναι κατι !

Δε θα είναι τίποτα μήπως κουράστηκες λίιιγο παραπάνω?Θα σου πει ο γιατρός να μην έχεις άγχος!Δες το σαν άλλη μια ευκαιρία να δεις το ζουζούνι σου;)

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα κοριτσια! με γεια τα κανουρια πραγματακια κ καλα αποτελεσματα σε οσες εχουν γιατρο σημερα!! εγω Τεταρτη εχω γιατρο. το Σαββατο το απογευμα ειδα 2 καφε σταγονες στο εσωρουχο! ημουν κ μονη μου σπιτι δεν ηξερα τι να κανω. πηρα τελικα τη γιατρο στο κιν, ντραπηκα λιγο αλλα δεν την εχω παρει ποτε ξανα ουτε καν στο ιατρειο, οποτε λεω ας ενοχλησω! μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα κ να την ξαναπαρω αν συνεχισει. αλλα δεν ξαναειχα τιποτα απολυτως απο εκεινη την ωρα, ευτυχως! δεν το νιωθω κιολας ακομα καθολου το μωρο γι'αυτο ανησυχησα πιο πολυ!

BJVqp3.png

Κοριτσια μολις μου εστειλε μηνυμα η κουμπαρα μου στο κινητο ειναι και αυτη εγκυουλα,επιτελους μετα απο 2χρονια προσπαθειες πολυ χαρηκα

Συγχαρητήρια στην κουμπαρα σου Ηλιάνα!!

καλημερα κοριτσια! με γεια τα κανουρια πραγματακια κ καλα αποτελεσματα σε οσες εχουν γιατρο σημερα!! εγω Τεταρτη εχω γιατρο. το Σαββατο το απογευμα ειδα 2 καφε σταγονες στο εσωρουχο! ημουν κ μονη μου σπιτι δεν ηξερα τι να κανω. πηρα τελικα τη γιατρο στο κιν, ντραπηκα λιγο αλλα δεν την εχω παρει ποτε ξανα ουτε καν στο ιατρειο, οποτε λεω ας ενοχλησω! μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα κ να την ξαναπαρω αν συνεχισει. αλλα δεν ξαναειχα τιποτα απολυτως απο εκεινη την ωρα, ευτυχως! δεν το νιωθω κιολας ακομα καθολου το μωρο γι'αυτο ανησυχησα πιο πολυ!

Γωγω να μην ντρεπεσε να ενοχλας τη γιατρο... στο κατω κατω τοσα λεφτα τους δίνουμε..Και είναι και μέρος της δουλειάς τους... ξέρεις ποσες φορες την ενόχλησα εγω; και όταν δεν ήμουν έγκυος... Ευτυχώς που είσαι καλα τώρα αλλά δεν σου είπε να ξαπλωνεις καλύτερα;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Γωγω να μην ντρεπεσε να ενοχλας τη γιατρο... στο κατω κατω τοσα λεφτα τους δίνουμε..Και είναι και μέρος της δουλειάς τους... ξέρεις ποσες φορες την ενόχλησα εγω; και όταν δεν ήμουν έγκυος... Ευτυχώς που είσαι καλα τώρα αλλά δεν σου είπε να ξαπλωνεις καλύτερα;

το ξερω , κ γενικα ειναι πολυ ανετος ανθρωπος η γιατρος μου αλλα ντραπηκα λιγο Σαββατοβραδο! παντως να ξαπλωσω δεν μου ειπε,να μην εχουμε επαφη μονο μου ειπε μεχρι Τεταρτη που θα παω. τι να ξαπλωσω, εδω πνιγομαστε στη δουλεια, δεν μαφηνει να φυγω κ θα με πληρωσει κ την αλλη βδομαδα αντι για σημερα!

BJVqp3.png

Αφού σου είπε να μην ανησυχείς βγάλτο από το μυαλό σου κι εμένα ο γιατρός μου στην πρώτη εγκυμοσύνη που είχα δει μου είχε πει ότι το καφέ δε το φοβόμαστε στο αίμα είναι που πρέπει να ψαχτούμε.Μην κουράζεσαι καθόλου κι αν είναι το πρώτο σου παιδάκι ευχαριστήσου την ανάπαυλα θα με θυμηθείς μετά;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Αφού σου είπε να μην ανησυχείς βγάλτο από το μυαλό σου κι εμένα ο γιατρός μου στην πρώτη εγκυμοσύνη που είχα δει μου είχε πει ότι το καφέ δε το φοβόμαστε στο αίμα είναι που πρέπει να ψαχτούμε.Μην κουράζεσαι καθόλου κι αν είναι το πρώτο σου παιδάκι ευχαριστήσου την ανάπαυλα θα με θυμηθείς μετά;)

ναι αυτο μου ειπε οτι το καφε κ μαλιστα πεμπτο μηνα δεν ειναι ανησυχητικο! για ξεκουραση δεν υπαρχει περιπτωση, ας δουμε τι θα μου πει την Τεταρτη

BJVqp3.png

χεχεχε συμφωνώ!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Ρε Γωγώ εδώ είσαι έγκυος σε κραταν εκεί και δεν σε πληρώνουν στην ώρα κιόλας?? Ρε,τι άνθρωποι υπάρχουν... Δεν πρέπει να κουραστεις γιατί μπορεί να ήταν από αυτό τ καφέ. Αν κ εμένα έτσι λέει ο γιατρός μου όπως της Γεωργίας ότι στο κόκκινο αίμα ανησυχούμε..

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια μολις μου εστειλε μηνυμα η κουμπαρα μου στο κινητο ειναι και αυτη εγκυουλα,επιτελους μετα απο 2χρονια προσπαθειες πολυ χαρηκα

Μπράβο!!!:D:D:DΚι εμένα μια ξαδέρφη μου 10 χρόνια γάμου 2 εξωσωματικές και τώρα είναι έγκυος σε διδυμάκια με την τρίτη εξωσωματική κι ενω δεν έχει κανείς από τους δύο πρόβλημα καταραμένο άγχος σε τέτοιες περιπτώσεις καταλαβαίνω πόσο τυχερές είμαστε.Τώρα της λέω θα γεμίσετε κουτσούβελα που έφυγε το άγχος συνήθως έτσι γίνεται;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Ρε Γωγώ εδώ είσαι έγκυος σε κραταν εκεί και δεν σε πληρώνουν στην ώρα κιόλας?? Ρε,τι άνθρωποι υπάρχουν... Δεν πρέπει να κουραστεις γιατί μπορεί να ήταν από αυτό τ καφέ. Αν κ εμένα έτσι λέει ο γιατρός μου όπως της Γεωργίας ότι στο κόκκινο αίμα ανησυχούμε..

αστα να πανε Δωρα , πρεπει να τους βρισω για να καταλαβουν, εδω μου λενε να δουλευω μεχρι να γεννησω κ αν δεν θελω να οδηγω να ερχονται να με παιρνουν αυτοι κ μολις σαραντησω να επιστρεψω!! :!:

κ να σκεφτεις οτι εχω παραιτηθει απο το καλοκαιρι γιατι δεν θελω τιποτα απο αυτους!

BJVqp3.png

καλημερα μανουλες και καλη εβδομαδα!τι μου κανετε;

Αντωνια καλα αποτελεσματα στη συναντηση με το μωρουλι σου!!

Εφακη μια χαρα θα ειναι ολα!καλα κανεις κ πας να ηρεμησεις!

Γωγω κ εγω ειχα καφε και κατα καιρους εμφανιζονται για λιγο.ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι μεσα στο προγραμμα και δεν αγχωνομαστε.μη δισταζεις να παιρνεις τηλ παντως.ο,τι κ αν σε απασχολει!

Δωριτσα με γεια το χαλακι!

ο

GjJbp3.png7IWup3.png

αστα να πανε Δωρα , πρεπει να τους βρισω για να καταλαβουν, εδω μου λενε να δουλευω μεχρι να γεννησω κ αν δεν θελω να οδηγω να ερχονται να με παιρνουν αυτοι κ μολις σαραντησω να επιστρεψω!! :!:

κ να σκεφτεις οτι εχω παραιτηθει απο το καλοκαιρι γιατι δεν θελω τιποτα απο αυτους!

Τι έγινε?? Παραιτηθηκες και ακόμα κάθεσαι? Καλά σόρρυ κιόλας μαζοχα είσαι? Κ αν θυμάμαι καλά,παίρνεις ελάχιστα χρήματα ε?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...