Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα αντωνια μου!!κοντευεις σε λιγες ωρες θα δεις το μωρακι σου!!!

εγω συνεχιζω να εχω πονους δυνατουσ κατα διαστηματα ετσι θα παρω τον γιατρο αν μπορει να παω να με δει σημερα!!!

Έφη μου τι πόνοι σαν τι μοιάζουν που τους νοιώθεις?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατω απο τον αφαλο,μπορει να ειναι και το εντερο αλλα θελω να παω να με δει γιατι αγχοθηκα πολυ!!

Λογικα εκει ειναι που ανεβαινει η μητρα και μεγαλωνει.Καλα θα κανεις ομως και θα πας για να σου φυγει το αγχος!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Έφη μου τι πόνοι σαν τι μοιάζουν που τους νοιώθεις?

σαν τρανταγμα ειναι!!

Λογικα εκει ειναι που ανεβαινει η μητρα και μεγαλωνει.Καλα θα κανεις ομως και θα πας για να σου φυγει το αγχος!

αυτο σκεφτηκα και εγω

πηρα τηλεφωνο τωρα θα παω η ωρα 11,45

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα και απο μενα.....

εφη μου ελπιζω να μην ειναι τίποτα.....

αντωνια μου εισαι πολύ τυχερη το υπεριχογραφημα β επιπεδου ειναι το πιο τελειο, εμενα μου εβγαλε μια φωτογραφια του μπεμπη μου που κραταει το ποδαρακι του.... φυσικα θα το ξερεις γιατι ειναι το δευτερο σου παιδακι,,, ολα θα πανε καλα.....:D:D:D:D

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλημέρα κ από εμένα! Τι κάνετε σήμερα?

Αντωνία μου,με το καλό η εξέταση κ καλά αποτελέσματα.

Εφη μου,καλά έκανες κ πήρες τον γιατρό να πας. Δεν θα είναι κατι αλλά τουλάχιστον να ξέρεις!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ από εμένα! Τι κάνετε σήμερα?

Αντωνία μου,με το καλό η εξέταση κ καλά αποτελέσματα.

Εφη μου,καλά έκανες κ πήρες τον γιατρό να πας. Δεν θα είναι κατι αλλά τουλάχιστον να ξέρεις!

καλημερα δωρα μου!!αυτο σκεφτηκα και εγω!! ελπιζω να μην ειναι κατι !

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα δωρα μου!!αυτο σκεφτηκα και εγω!! ελπιζω να μην ειναι κατι !

Λόγικα είναι που πιεζεσαι σε εκείνο το σημείο,αλλά με αυτα τώρα δεν παίζουμε...

Εγώ πάλι νιώθω σαν κρυωμενη,εχω μπουκωμα...

:-(

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Aχ κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!!!

Γεωργια σίγουρα χρειάζομαι να μου λέτε άσχετα να ξεχνιέμαι γιατι νιώθω πολύ άγχος:rolleyes:

Έφη μου μακάρι να μην είναι τίποτα.. Αφού πονάς ρε γιατι πήγες δουλειά; γιατι δεν έμεινες σπιτάκι σου;; Αντε να πας στο γιατρο να φυγει το άγχος...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Kalimera koritsakia mou,Antonia kala apotelesmata gia simera ola tha ine kala tha dis.efi mou kai esi to idio ston giatro simera.dora ti kanis?me gia to xali emis tha pame gia to karotsi simera kai auti tin vdomada tha sinantisoume kai ton pediatro.ena ena.itan orea ta makaronia pses?

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου μην αγχωνεστε! Στην εγκυμοσύνη πολλά που μας φαίνονται αφύσικα είναι τελείως φυσιολογικα!!!

Αντωνία άντε μην το σκέφτεσαι,όλα τελεία θα είναι!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα κοριτσια στην δουλεια σημερα!Τι κρυο ειναι αυτο καλε?με μπουφαν εφυγα το πρωι απο το σπιτι,βαρυ χειμωνα θα εχουμε μου φαινεται φετος.κοριτσια δεν θα το πιστεψετε αλλα δεν με ενοχλησε καθολου η τσιγαριλα στο κεντρο προχτες(μαλλον ειχαν καλο εξαερισμο)Αντωνια καλα αποτελεσματα να εχεις!!!Εφη τιποτα δεν θα ειναι αλλα καλα θα κανεις να απς να σου φυγει και το αγχος

Kalimera koritsakia mou,Antonia kala apotelesmata gia simera ola tha ine kala tha dis.efi mou kai esi to idio ston giatro simera.dora ti kanis?me gia to xali emis tha pame gia to karotsi simera kai auti tin vdomada tha sinantisoume kai ton pediatro.ena ena.itan orea ta makaronia pses?

Καλημέρα Αννίτα! Ευχαριστώ για το χαλί κι εσυ με το καλό να πάρεις το καρότσι. Τα μακαρόνια ήταν σούπερ!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια μου μην αγχωνεστε! Στην εγκυμοσύνη πολλά που μας φαίνονται αφύσικα είναι τελείως φυσιολογικα!!!

Αντωνία άντε μην το σκέφτεσαι,όλα τελεία θα είναι!!

Να σου πω κατα βαθο το πιστεύω ότι όλα καλα θα είναι... απλα η αγωνία είναι αγωνία.. τι να κανω..

Αννίτα Καλημέρα! Ποιο καροτσι αποφάσησες τελικα;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...