Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Niki mou apo prenatal nai ta epiplakia kai tin peg perego to karotsi ta alla den xero isos apo zorpa nai theloun kero 1-2 mines exartate apo to katastima.

άρα καλά κάνω και θα τα παραγγείλω νοεμβιο, αρχες του φλεβαρη γεννάω μεχρι εκεινη στη στιγμη θα έχουν ερθει....ΕΛΠΙΖΩ:tongue::tongue::tongue:

εσυ που εισαι και σχεδον 30 εβδομαδων δεν σου εχει δώσει ο μπεμπης καμια κλοτσια δυνατή;:D:D:D

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια πείτε μου με γειά!!! Πήρα χαλί για το δωμάτιο της μπέμπας μας!!! Γινοταν χαμός απο χαλιά στο πανηγύρι αλλά όλα ηταν μαλλιαρα αυτά τα μοντέρνα ή με φιγούρες barbie και forever friends..Eγω δεν ήθελα με φιγουρες ή μαλλιαρα.. Βρήκα τελικά ενα πολύ ωραίο ροζ-φουξ με κατι μπεζοροζ σχεδια και λιλά μπορτούρα.. Πολύ μας άρεσε και πιάνει ακριβώς το πάτωμα μας!!Τωρα σειρά έχουν τα επιπλάκια και οι κουρτίνες για το δωμάτιο...

Αχ πολύ χάρηκα!!!! Αν μπορέσω να το βγάλω φωτο και να σας το στείλω...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας κοριτσακια δεν σας εχω διαβασει μια κςαι το κεφαλι μου ειναι καζανι!Χτες τελικα μας πηρανε τηλ οι κουμπαροι μας και πηγαμε γονιδη-κουρκουλη..Χαραματα γυρισαμε πισω αλλα μου αρεσε πολυ μιας και λατρευω και τους 2τραγουδιστες!!!Φουσκιτσα μεγεια το χαλακι..

Γεια σας κοριτσακια δεν σας εχω διαβασει μια κςαι το κεφαλι μου ειναι καζανι!Χτες τελικα μας πηρανε τηλ οι κουμπαροι μας και πηγαμε γονιδη-κουρκουλη..Χαραματα γυρισαμε πισω αλλα μου αρεσε πολυ μιας και λατρευω και τους 2τραγουδιστες!!!Φουσκιτσα μεγεια το χαλακι..

Δεν είχε πολύ καπνό εκεί που πήγες?? Αντε μια χαρά όμως πέρασες ε? Εγω θέλω να πάω στον Σάκη......

Ευχαριστω για το χαλάκι!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα Δωρα!!

Καλοριζικο το χαλι!!!

Κανει πολυ κρυο σημερα??Εδω επεσε η θερμοκρασια, και μεσα στο σπιτι.Πριν ενα μηνα μεσα στο σπιτι ηταν 5 βαθμους επανω!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κορίτσια πείτε μου με γειά!!! Πήρα χαλί για το δωμάτιο της μπέμπας μας!!! Γινοταν χαμός απο χαλιά στο πανηγύρι αλλά όλα ηταν μαλλιαρα αυτά τα μοντέρνα ή με φιγούρες barbie και forever friends..Eγω δεν ήθελα με φιγουρες ή μαλλιαρα.. Βρήκα τελικά ενα πολύ ωραίο ροζ-φουξ με κατι μπεζοροζ σχεδια και λιλά μπορτούρα.. Πολύ μας άρεσε και πιάνει ακριβώς το πάτωμα μας!!Τωρα σειρά έχουν τα επιπλάκια και οι κουρτίνες για το δωμάτιο...

Αχ πολύ χάρηκα!!!! Αν μπορέσω να το βγάλω φωτο και να σας το στείλω...

με γεια να δεις τη κουκλιτσα σου να παίζει πάνω στο χαλακι!!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Αχ κορίτσια ευχαριστώ πολύ!

Άννα μου σήμερα ήταν λίγο καλύτερα αλλά το βραδάκι πέφτει πάλι η θερμοκρασία..Γυρω στους 18 πρεπει να εχουμε..

Νίκη πως πάει η φαγούρα?

Κορίτσια κλασικά πάλι πεινάω....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ κορίτσια ευχαριστώ πολύ!

Άννα μου σήμερα ήταν λίγο καλύτερα αλλά το βραδάκι πέφτει πάλι η θερμοκρασία..Γυρω στους 18 πρεπει να εχουμε..

Νίκη πως πάει η φαγούρα?

Κορίτσια κλασικά πάλι πεινάω....

μου περασε δωρα μου, αλλεργια πρεπει να ηταν γιατι οταν εβαλα την κρεμα για ερεθισμούς και κοκκινιλες αρχισα να νιωθω καλύτερα..... ολα καλα!!!:P:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγω χωρις να πω οτι πειναω τα βραδια, σημερα ζυγιστηκα και ειμαι στα +6!!!

Βασικα εγώ έτσι έτρωγα κ πριν κ ο οργανισμός μου είναι συνηθισμένος... Με έπιανε δηλ κάποια βράδια κ έτρωγα μακαροναδα κ αλλά τίποτα... Άρα είμαι πάλι στα ίδια χνάρια! Χτες ήμουν στα + 5,5

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...