Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσακια μου αγαπημενααααααα μολις γυρισα απο το γιατρο!!!! ειδα το εμβρυακι μου κ ειχε σχημα μωρου!!! εχει 34 χιλιοστα μηκος κ 165 παλμους δυνατους!! αχ πολυ συγκινηθηκα ρε κοριτσια, χαλαλι το χαλι μου!!! πωπω ειμαι πολυ χαρουμενη και πιο αισιοδοξη απο καθε αλλη φορα! μακαρι να εχουμε τετοιες χαρες συνεχεια!!

ggwgw μου αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι μπορει να εχεις συμπτωματα, οτι κατι δεν παει καλα, μπορει και οχι, τιποτα δεν ειναι βεβαιο.. Εγω στην ατυχη εγκυμοσυνη μου ειχα μονο συχνοουρια κ υπνηλια. τιποτα αλλο οποτε δεν καταλαβα κ αν κοπηκαν.

Δεν κανουμε ομως τιποτα με το να σκεφτομαστε τι μπορει να παει στραβα. απειρα πραγματα μπορει να μην πανε καλα, συνηθως ομως ολα πανε τελεια. δεν μπορω να πω βεβαια κ εμενα μου στοιχισε πολυ αυτη η ιστορια με την παλλινδρομη αλλα εμεινα ξανα εγκυος κ ευχομαι για το καλυτερο. τι αλλο μπορω να κανω κ εγω κ ολες μας?

Ειδες που ολα τα ξεχνας οταν βλεπεις το αγγελουδι σου?Ετσι θα κυλησουν οι μηνες της εγκυμοσυνης,με λαχταρα για το επομενο ραντεβου που θα μας δινει δυναμη και κουραγιο για την επομενη επισκεψη.Μπραβο Margo μου να χαιρεσαι το νινακι σου!Αντε και συντομα στην αγκαλια σου!

Καμια αλλη κοπελα με ευχαριστα???

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

30 Αυγουστου δεν σε βολευει να κανεις την εξεταση?Θες πιο νωρις?

Και ο γιατρός μου προφανώς την ίδια τακτική έχει. Και εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι το σωστό. Έλα όμως που είχα μια παλίνδρομη και μερικές φορές δεν μπορώ να ελέγξω το άγχος μου.

Όσο για το ραντέβου έχω ήδη κανονίσει αυχενική 23 Αυγούστου στο Λητώ Αθήνα ;)

Jfnqp3.png

Ας πω και κάτι που έχει σχέση με την περιποίηση.

Γενικά οι εγκυμονούσες πρέπει να αποφεύγουνε τον ήλιο και Πάντα να χρησιμοποιούνε αντιηλιακή προστασία ακόμα και όταν δεν πάνε παραλία. Στην εγκυμοσύνη έχουμε την τάση να βγάζουμε πανάδες και κάτι καφέ λεκέδες στο πρόσωπο. Δυστυχώς μια γνωστή μου δεν πρόσεχε και κορίτσια την είχα δει πριν γεννήσει και είχε γίνει χάλια.

Γι αυτό Fouskitsa προσοχή με τον ήλιο! Αντιηλιακά καλύτερα φυτικά και χωρίς parabens δηλαδή υποπροΪόντα πετρελαίου.

Το ίδιο και για κρέμες για ραγάδες. Από μικρή έρευνα στο διαδίκτυο διάβασα ότι το αμυγδαλέλαιο είναι πολύ καλό και έχω πάρει. Επίσης θα πάρω μια κρέμα που έβαζε η αδερφή μου και έμεινε ευχαριστημένη δεν ξέρω αν πρέπει να πω το ονομα.

Jfnqp3.png

Και ο γιατρός μου προφανώς την ίδια τακτική έχει. Και εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι το σωστό. Έλα όμως που είχα μια παλίνδρομη και μερικές φορές δεν μπορώ να ελέγξω το άγχος μου.

Όσο για το ραντέβου έχω ήδη κανονίσει αυχενική 23 Αυγούστου στο Λητώ Αθήνα ;)

Προσπαθησε να το ελεγξεις για να εισαι ηρεμη και εσυ και το νινι!Σε καταλαβαινω απολυτα, αλλα απο τη στιγμη που ο προηγουμενος υπερυχος ηταν ενταξει μη φοβασαι τιποτε.Και εμενα ο γιατρος μου αυτη τη τακτικη εχει οτι δηλαδη αφου ο υπερυχος ειναι καλος δε χρειαζεται αλλος μεχρι την αυχενικη.Ελα ομως που ειναι ο μονος τροπος για να ησυχασουμε, αλλωστε οφειλουμε να ειμαστε ηρεμες για καλο δικο μας και του μωρου μας.Παντως μη φοβασαι γιατι συνηθως οτι ειναι να γινει φαινεται απο την αρχη.Θελω να πω οτι η παλινδρομηση ολο και κατι σημαδια εχει που σε κανουν να ανησυχεις πιο πολυ.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Ας πω και κάτι που έχει σχέση με την περιποίηση.

Γενικά οι εγκυμονούσες πρέπει να αποφεύγουνε τον ήλιο και Πάντα να χρησιμοποιούνε αντιηλιακή προστασία ακόμα και όταν δεν πάνε παραλία. Στην εγκυμοσύνη έχουμε την τάση να βγάζουμε πανάδες και κάτι καφέ λεκέδες στο πρόσωπο. Δυστυχώς μια γνωστή μου δεν πρόσεχε και κορίτσια την είχα δει πριν γεννήσει και είχε γίνει χάλια.

Γι αυτό Fouskitsa προσοχή με τον ήλιο! Αντιηλιακά καλύτερα φυτικά και χωρίς parabens δηλαδή υποπροΪόντα πετρελαίου.

Το ίδιο και για κρέμες για ραγάδες. Από μικρή έρευνα στο διαδίκτυο διάβασα ότι το αμυγδαλέλαιο είναι πολύ καλό και έχω πάρει. Επίσης θα πάρω μια κρέμα που έβαζε η αδερφή μου και έμεινε ευχαριστημένη δεν ξέρω αν πρέπει να πω το ονομα.

Σωστη η παρατηρηση σου με τις παναδες!Ειναι η πιο κρισιμη περιοδος πανω σε αυτο το θεμα και ο ηλιος ειναι πολυ επιβαρηντικος παραγοντας!!!! Και εγω κατασπρη ειμαι φετος!!

Καλημερα κοριτσακια!!!!Εχουν παρει αδεια τα αφεντικα απο το γραφειο..το κραταω εγω με αποτελεσμα να πηζω λιγο..Γι'αυτο και εξαφανιζομαι!Ελπιζω να μην θυμωνετε!Αλλα δεν μπορουσα να μην μπω να σας πω τα νεα μου!

Χθες πηγα στο γιατρο.Καναμε τον 3ο μας υπερηχο και πλεον απο την κοιλια...

Το ζουζουνι..αχ το ζουζουνι!Την τελευταια φορα ηταν ενα κεφαλι με λιγο χερια και ουρα, τωρα ηταν ανθρωπος...Ηθελα να μπω μεσα στην κοιλια μου και να το ζουλιξω..Ειναι 6,5 εκ. και 57 γρ....Κουνιοταν συνεχεια και....πιπιλουσε και το χερι του!!!Νομιζα οτι πιο μετα πιπιλαει το δαχτυλο του!!!Το ειδαμε και σε 3d και φυσικα μοιαζει εμενα..χεχε!Με εβγαλε ομως μια εβδ, μεγαλυτερη!Δλδ αντι για 11+4 που ημουν χθες, τελικα ειμαι 12+4..και ηδη εχω μπει στον 4ο.

Σημερα παω και για αυχενικη..μου ειπε ο γιατρος οτι θα μου δωσουν πιθανοτητες για το φυλλο.Αλλα με σιγουρια θα μου πουν αρχες Σεπτεμβρη που θα παω..(15εβδ.)!

Η μαια ομως μου ειπε το εξης..Λεει οτι αν ακουσει το χτυπο, μπορει να καταλαβει το φυλλο.Οχι απο το ποσο γρηγορα παει..Αλλα αν ειναι αγορι, ακουγεται σαν καλπασμος αλογου..αν ειναι κοριτσι, ειναι πιο σταθεροι οι χτυποι και μοιαζουν περισσοτερο με χτυπουν καρδιας..Εγω ειχα 167 χτυπους, αλλα δεν μπορω να πω πως ακουγοταν..Μπερδευομαι!

Αχχχ ολα τελεια!!!Εγινε μωρο καλε...Αντε και καλη επιτυχια να εχουμε ολες στη αυχενικη τωρα!!!

Σχετικα με την κρεμα που λετε, εγω βαζω της baby oil, ενα που δεν ειναι λαδι αλλα πιο πολυ τζελ.Αυτο το βαζω απο την αρχη της εγκυμοσυνης..Και τελευταια μου εδωσε ενας φιλος δερματολογος,μια κρεμα που φτιαχνει μονος του..Ραγαδες δεν εχω δει..Βεβαια η κυτταριτιδα εχει εμφανιστει, οχι ομως σε τραγικο σταδιο..

Ξεχασα να σας πω οτι το Σαββατο με τσιμπησε μελισσα ακριβως κατω απο το ματι..Προσοχη κοριτσια..Το ματι μου εχει κλεσει και εχει πρηστει και το αλλο..Τοσες μερες περασαν και ακομα τα ιδια!Δυστυχως λογω εγκυμοσυνης δεν μου δινουν τπτ..Οποτε γυαλια, γυαλακια μου!Και ναιιιιι..Πηγα σε εφημερευον νοσοκομειο..δεν χωρουσε ανθρωπος μεσα..αλλα σε 5' τελειωσα!Προτεραιοτητα λογω εγκυμοσυνης..αχαχ:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Μπραβο Μαργκο μου!!Τελεια το μπεμπακι ε?

Αντε τωρα βουρ για αυχενικη!Ποτε με το καλο?

Καλε κοριτσια ποτε μπορουμε να ξεκινησουμε την κρεμα γιατις ραγαδες?Εγω ειμαι στην 14 εβδομαδα.Μηπως πρεπει να την παρω?

Ηλιανα καλως ηρθες στην παρεα μας!!!

καλημερα Σοφακι! ασε σκεφτομαι την αυχενικη κ μου κοβονται τα ποδια... στις 24 αυγουστου θα κανω...πολυ αργα δεν ειναι? φοβαμαι πολυυυυυυυ, αν και δεν σας κρυβω εχω και μια αισιοδοξια πια μεσα μου! οχι μονο μαυριλα! εσυ τωρα που εισαι 2ο τριμηνο ποτε θα το ξαναδεις σε υπερηχο?

α ξεχασα να αναφερω χτες ο υπερηχος εγινε απο κοιλια παρακαλω!!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα Σοφακι! ασε σκεφτομαι την αυχενικη κ μου κοβονται τα ποδια... στις 24 αυγουστου θα κανω...πολυ αργα δεν ειναι? φοβαμαι πολυυυυυυυ, αν και δεν σας κρυβω εχω και μια αισιοδοξια πια μεσα μου! οχι μονο μαυριλα! εσυ τωρα που εισαι 2ο τριμηνο ποτε θα το ξαναδεις σε υπερηχο?

Εγω θα κανω αυριο αυχενικη και εχω αγωνια, γιατι εχω να το δω απο τις 20 ιουλιου.Αντε να δουμε!!!:!:

Διαφημίσεις

Σημερα παω και για αυχενικη..μου ειπε ο γιατρος οτι θα μου δωσουν πιθανοτητες για το φυλλο.Αλλα με σιγουρια θα μου πουν αρχες Σεπτεμβρη που θα παω..(15εβδ.)!

Αχχχ ολα τελεια!!!Εγινε μωρο καλε...Αντε και καλη επιτυχια να εχουμε ολες στη αυχενικη τωρα!!!

αχ τελεια πολυ ωραια τα νεα σου!! να μπεις να μας πεις και νεα απο την αυχενικη κοριτσακι μου! ευχομαι ολα να πανε καλα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Εγω θα κανω αυριο αυχενικη και εχω αγωνια, γιατι εχω να το δω απο τις 20 ιουλιου.Αντε να δουμε!!!:!:

αυριο ειναι η μεγαλη μερα??? ολα θα πανε καλα μια χαρα θα ειναι το μπεμπε! πωπω με επιασε κ μενα αγωνια κοριτσακια μου!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα κοριτσακια!!!!Εχουν παρει αδεια τα αφεντικα απο το γραφειο..το κραταω εγω με αποτελεσμα να πηζω λιγο..Γι'αυτο και εξαφανιζομαι!Ελπιζω να μην θυμωνετε!Αλλα δεν μπορουσα να μην μπω να σας πω τα νεα μου!

Το ζουζουνι..αχ το ζουζουνι!Την τελευταια φορα ηταν ενα κεφαλι με λιγο χερια και ουρα, τωρα ηταν ανθρωπος...Ηθελα να μπω μεσα στην κοιλια μου και να το ζουλιξω..Ειναι 6,5 εκ. και 57 γρ....Κουνιοταν συνεχεια και....πιπιλουσε και το χερι του!!!Νομιζα οτι πιο μετα πιπιλαει το δαχτυλο του!!!Το ειδαμε και σε 3d και φυσικα μοιαζει εμενα..χεχε!Με εβγαλε ομως μια εβδ, μεγαλυτερη!Δλδ αντι για 11+4 που ημουν χθες, τελικα ειμαι 12+4..και ηδη εχω μπει στον 4ο.

Η μαια ομως μου ειπε το εξης..Λεει οτι αν ακουσει το χτυπο, μπορει να καταλαβει το φυλλο.Οχι απο το ποσο γρηγορα παει..Αλλα αν ειναι αγορι, ακουγεται σαν καλπασμος αλογου..αν ειναι κοριτσι, ειναι πιο σταθεροι οι χτυποι και μοιαζουν περισσοτερο με χτυπουν καρδιας..Εγω ειχα 167 χτυπους, αλλα δεν μπορω να πω πως ακουγοταν..Μπερδευομαι!

Σχετικα με την κρεμα που λετε, εγω βαζω της baby oil, ενα που δεν ειναι λαδι αλλα πιο πολυ τζελ.Αυτο το βαζω απο την αρχη της εγκυμοσυνης..Και τελευταια μου εδωσε ενας φιλος δερματολογος,μια κρεμα που φτιαχνει μονος του..Ραγαδες δεν εχω δει..Βεβαια η κυτταριτιδα εχει εμφανιστει, οχι ομως σε τραγικο σταδιο..

Ξεχασα να σας πω οτι το Σαββατο με τσιμπησε μελισσα ακριβως κατω απο το ματι..Προσοχη κοριτσια..Το ματι μου εχει κλεσει και εχει πρηστει και το αλλο..Τοσες μερες περασαν και ακομα τα ιδια!Δυστυχως λογω εγκυμοσυνης δεν μου δινουν τπτ..Οποτε γυαλια, γυαλακια μου!Και ναιιιιι..Πηγα σε εφημερευον νοσοκομειο..δεν χωρουσε ανθρωπος μεσα..αλλα σε 5' τελειωσα!Προτεραιοτητα λογω εγκυμοσυνης..αχαχ:P

Εμεις οι 2 εχουμε πολλα κοινα!Εσυ πας σημερα για την αυχενικη, εγω αυριο, εσυ εχεις γενεθλια στις 19-02?, εγω στις 17-02, και πρωτα ο θεος θα γεννησουμε κοντα στα γενεθλια μας!!!

Κι άλλη με ευχάριστα νέα! Έτσι να παίρνουμε όλες σειρά στα ευχάριστα! Με το καλό και η αυχενική!

Jfnqp3.png

Κι εγώ Margo θα κάνω στις 23 Αυγούστου αυχενική. Είναι μια χαρά. Η αυχενική πρέπει να γίνεται από την 11η μέχρι και την 14η εβδομάδα.

Εγώ τελικά κανόνισα να πάω για έναν υπέρηχο στον νοσοκομείο την Πέμπτη το πρωί και ηρέμησα λίγο.

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...