Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες!!! Εμείς χτες βγήκαμε με τον άνδρα μου,είχα βγει και με τις φίλες μου από το μεσημέρι και γενικώς ήμουν από το μεσημέρι έξω... Το κούρασα το κοριτσάκι μου! Σήμερα θα φάμε στης μαμάς μου και μετά μάλλον θα παω στο πανηγύρι μας! Εσείς τι κάνετε????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Το πανηγύρι που έχουμε έρχεται κάθε χρόνο ίδια εποχή... Δεν έχει να κάνει με κάποια γιορτή.

Τα βλαστοκυτταρα είναι λίγο μπερδεμένη υπόθεση νομίζω... Δεν εμπιστεύομαι τις τράπεζες που και καλά στα φυλάνε. Μπορεί να τα κάνω απλά δωρεά.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γειά σας κορίτσια Αννίτα τελικά είμαστε με τη σειρά η Αντωνία τη Δευτέρα εγω την Τρίτη εσύ τη Τετάρτη.Άντε καλά μας αποτελέσματα!Τα βλστοκύτταρα είναι όντως μπερδεμένη ιστορία τα χρήματα για τη φύλαξη είναι πολλά και οι συνθήκες ύποπτες για δωρεά το σκέφτομαι κι εγω πρέπει να διαβάσω αν πρέπει να τα πας εσύ ή αν στέλνουν κάποιον μετά από επικοινωνία.

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα Δωρακι Γεωργια κ Αννιτα! κ εγω χτες εξω μεχρι τις 12 παλι. δεν πειραζει μωρε καλα κανουμε αρκει να μην κουραζομαστε υπερβολικα. βεβαια εκανα κ πολλες δουλειες (και κατι σκαρφαλωματα για τα χειμωνιατικα ρουχα) χτες κ με πονεσε η κοιλια μου λιγο. τελικα θα φωναξω την κοπελα που με βοηθαει για να μου τα κατεβασει ανεβασει.

σημερα θα παω για φαγητο στον μπαμπα με τα αδελφια μου.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Poli omorfa niki mou ante me to kalo to agoraki sou na ta xari.ego tipota den psonisa apo rouxalakia akoma paraggila ta epipla mono to karotsi tha pao kai me tin mama mou na tis to dixo apo deuteras gia na to paroume meta thelo na pao na miliso me 2 pediatrous na do pio tha dialexo tin tetarti exo dr kai meta me ton pogiatzi na doume to xroma tou domatiou siga siga prospatho na ta organoso ola tora menoume stin mama mou gia na exo kai parea

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Poli omorfa niki mou ante me to kalo to agoraki sou na ta xari.ego tipota den psonisa apo rouxalakia akoma paraggila ta epipla mono to karotsi tha pao kai me tin mama mou na tis to dixo apo deuteras gia na to paroume meta thelo na pao na miliso me 2 pediatrous na do pio tha dialexo tin tetarti exo dr kai meta me ton pogiatzi na doume to xroma tou domatiou siga siga prospatho na ta organoso ola tora menoume stin mama mou gia na exo kai parea

α σε ευχαριστώ πολυ!!!!

απο που θα πάρεις τα επιπλα εσυ; απο prenatal αν δεν κανω λάθος;

δεν μου λες αν ξέρεις τα επιπλα του μωρού κούνια αλλαξιερα καρότσι κτλ κάνουνε καιρό να στα φαίρουνε; εμεις θα τα πάρουμε απο new baby city όλα, αλλά λέμε για το νοεμβρη ....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...