Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουτε και εμεις καπνιζουμε.Το χειμωνα με το μωρο, σιγουρα θα ειναι περιπου 2 μηνες μεσα , οποτε και να θελουμε να βγουμε θα ερχεται η μητερα μου να καθεται εδω. Το καλοκαιρι μια χαρα θα ειναι θα το περνουμε μαζι μας αφου τα μαγαζια εχουν εξωτερικους χωρους.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κορίτσια ο αντρας μου έχει πολλά πουκάμισα έλεος!!!Δεν παλεύεται το σίδερο!!!

Και ο δικος μου το ιδιο! Βαριεμαι το σιδερο για αυτο το λογο!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχα φουσκιτσα,και μενα εχει πολλα και οσο μεναμε μαζι(Πριν παντρευτουμε)ειχα ενα σιδερο της πλακας εκανα να σιδερωσω 1πουκαμισο γυρω στο 15..Τωρα στο γαμο μας φερανε το συστημα της rowenta και εχω σωθει

Σημερα εχω μακαρονια με σαλτσα.Αυριο θα βαλω μπριζολες χοιρινες με πατατες στο φουρνο.:P

Μιαμμμ.... Εμεις αυριο θα φαμε στη μαμα μου!

Πάλι συννέφιασε εδώ..Αυτό ήταν χειμώνας... Χτες έβαλα μακρυμάνικο μπλουζάκι και δερματινο απο πάνω και κρύωσα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Μελίνα καλως όρισες στην παρέα!!

Νίκη για τα ρούχα εγω πιστύω να παρεις 0-3 που θα είναι λιγο μετάλα για να τα φορεσει αρκετα το μωρο.. χειμωνας είναι ρε αν είναι καιλίγο φαρδυα του δεν πειράζει.στο κάτω κάτω σπιτι θα είσαστε... εγω σιγουρα 0-3 μου έφεραν δώρο κάτι 0 και τα φορεσα μια φορα στην κλινικη όπου πάλι ήταν μικρά του..

Και εγώ έχω τραπέζι σήμερα. έκανα και το γλυκο με τα OREO τελικα.. ελπιζω να τρώγετε:shock::shock:

Καλημέρα κι από μένα πρίν αρχίσω το μαγείρεμα είπα να σας πω μια καλημέρα.Μελίνα Καλώς μας ήρθες!!Γλυκό?oreo?Γρήγορα τη συνταγή άρχισαν ήδη οι λιγούρες!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Μιαμμμ.... Εμεις αυριο θα φαμε στη μαμα μου!

Πάλι συννέφιασε εδώ..Αυτό ήταν χειμώνας... Χτες έβαλα μακρυμάνικο μπλουζάκι και δερματινο απο πάνω και κρύωσα!!!

Εγω εχω βγαλει τα παπουτσια μου τα χειμερινα, να τα θημυθω να δω τι εχω απο χαμηλα.Θελω να παω να παρω ενα ζευγαρι.Απο ρουχα εγκυμοσυνης εχω κατι παντελονια που τα φοραγα στον 1ο μου γιο, αλλα βλεπω οτι δεν εχω μπλουζες.Θα παω στο μπενεττον να παρω2-3 να περασουν και αυτοι οι μηνες, μια που ειναι οικονομικες.

Πρεπει τωρα να με βοηθησει καποιος να βγαλω των παιδιων τα ρουχα, μαλλον αυριο θα βαλω τον αντρα μου.

Μ'αρεσει που χειμωνιαζει σιγα- σιγα!!! Πλακα πλακα παμε για Χριστουγεννα!!Εγω παντα στολιζω αρχες Δεκεμβρη πριν τη γιορτη μου, να το χαρουν και τα παιδια!

Ε δεν θα το πιστέψετε!!! Απο πάνω μου μετακόμισε το πρώην αφεντικό μου(στην ηλικία μου είναι)! Ε όχι ρε γκαντεμιά δεν τον θέλω μια για γείτονα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια πάω κι εγώ να κάνω δουλείτσες πώς γίνεται έτσι το σπίτι ρε @@@@@ κάθε μέρα όλο και από κάτι κάνω και το ΣΚ σα βομβαρδισμένο!!!Εγώ θα κάνω κόκορα με χυλοπίτες μπορεί να έχουμε ήλιο αλλά μια ψυχρούλα την κάνει εδώ.ΑΑΑ βγήκαν και οι εξετάσεις μου και ήταν καλές ακόμα και το σίδηρο παραξενεύτηκα!Άντε υπομονή τώρα για το Β.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...