Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια σας ευχαριστω,

εχετε αρχισει τα ψωνια θελω κι εγω εχω μονο μπλε και γαλαζια ωρα να παρω και κανενα ροζ

καλημερα και καλως μας βρηκες!!!! Με το καλο να δεχτεις το κοριτσακι σου! και εγω κοριτσακι περιμενω 99%.

εμενα ειναι το πρωτο μου.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαβαζα τωρα τα χθεσινα μυνηματα και ειδα οτι μιλαγατε για το καπνισμα. ημουν και εγω καπνιστρια πολλα χρονια. με το που εμεινα εγκυος το εκοψα. απο την 4η εβδομαδα μεχρι και την 6η υπεφερα.μετα ξεκινησαν οι ναυτιες και οι μυρωδιες και δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο με αηδιαζει τωρα. δεν ξερω πως επαθα τετοια μεταλαξη ευτυχως βεβαια γιατι δεν εχω χειροτερο απο το να βλεπω εγκυο να καπνιζει. με πιανει υστερια. δηλαδη εντελως αναισθησια?

χτες βγηκα με κατι φιλους και γυρισα κατα τις 1 το βραδι. ειμασταν λοιπον σε μπαρακι αλλα ανοιχτο. ολοι γυρω μου καπνιζαν σαν φουγαρα! υπεφερα... μου ερχοταν συνεχεια εμετος. και σκεφτομαι το εξης. οπως ειπε και η Γωγω σχεδον παντου καπνιζουν στην Αθηνα. με το μωρο που θα μπορουμε να παμε? για καφε πολυ δυσκολο το χειμωνα. για φαγητο παλι καπνιζουν. ενταξει καταλαβαινω οτι για τους καπνιστες ειναι ωραια αλλα το μωρακι τι φταει? κ τι φταινε και οι μη καπνιστες που δεν μπορουνε να πανε πουθενα χωρις να μυριζουν την τσιγαριλα ολη την ωρα. δεν ειναι λιγο αδικο αυτο?

πραγματικα μακαρι να μην το ξαναρχισω ποτε γιατι δεν θα ξεχασω σαν παιδι ποσο υπεφερα επειδη καπνιζαν οι γονεις μου. αυτη η βρωμα οταν εισαι παιδι ειναι τρομερη..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Τι κάνετε??

Πως θα περάσετε την μέρα σήμερα??

καλημερα κοριτσαρα! εγω σημερα θα παω το βραδι σε τραπεζι που εχουν τα πεθερικα (παλι γλιτωνω μαγειρεμα) και εχτες ειχα βγει με την παρεα μου, (ο αντρας μου ηταν βραδινος) και περασα πολυ καλα! αν εξαιρεσεις την τσιγαριλα βεβαια! εσυ??

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα κοριτσαρα! εγω σημερα θα παω το βραδι σε τραπεζι που εχουν τα πεθερικα (παλι γλιτωνω μαγειρεμα) και εχτες ειχα βγει με την παρεα μου, (ο αντρας μου ηταν βραδινος) και περασα πολυ καλα! αν εξαιρεσεις την τσιγαριλα βεβαια! εσυ??

Εμείς χτες βγήκαμε μια βόλτα,είχε στην κεντρική πλατεία κατι μουσικους διαγωνισμους με νεανικα συγκροτηματα,ούτε κατάλαβα ακριβώς... Κάναμε βόλτες πάνω κάτω είδαμε βιτρίνες... Ειχε λίγο ψυχρα και δεν ήθελα να μπω μεσα σε μαγαζι κ εγω με καπνο..Ειδαμε πάντως όλες τις βιτρίνες μία μία!! :tongue:

Σήμερα μάλλον θα βγώ για μεσημεριανό καφέ με τις φίλες μου μιας και είναι απο τις ελάχιστες μέρες που μπορούμε να βρεθούμε!!

Φαγητό ε΄χω απο χτές κριθαράκι και απο προχτές αρακά οπότε μια χαρά την βολεύω και σήμερα!!Αυριο στης μαμάς μου!! Μια χαρά με κόβω..:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα! εχεις δικιο Μαργαριτα για την τσιγαριλα αλλα σε μπαρακια πιστευω δεν πρεπει να απαγορευτει. ετσι κ αλλιως με το μωρο δεν θα πηγαινα εκει!

εμεις πηγαμε για φαι χθες με τους πρωην συναδελφους του αντρα μου.καταθλιψη με επιασε βρε κοριτσια, ημασταν μια παρεα 12 ατομα, ολοι ηλικιες 33-40(εκτος απο μενα) κ δουλευουμε μονο εγω κ αλλοι 2! ολοι ανεργοι! καταντια, τι να πω!

τελως παντων, εγω σημερα εχω δουλειες στο σπιτι, θα κανω κ μακαρονια,ο αντρας μου θα παει για ψαρεμα αργοτερα κ το βραδυ θα βγουμε για ποτακι. αυτα!!!

BJVqp3.png

καλημερα κ απο μενα! εχεις δικιο Μαργαριτα για την τσιγαριλα αλλα σε μπαρακια πιστευω δεν πρεπει να απαγορευτει. ετσι κ αλλιως με το μωρο δεν θα πηγαινα εκει!

εμεις πηγαμε για φαι χθες με τους πρωην συναδελφους του αντρα μου.καταθλιψη με επιασε βρε κοριτσια, ημασταν μια παρεα 12 ατομα, ολοι ηλικιες 33-40(εκτος απο μενα) κ δουλευουμε μονο εγω κ αλλοι 2! ολοι ανεργοι! καταντια, τι να πω!

τελως παντων, εγω σημερα εχω δουλειες στο σπιτι, θα κανω κ μακαρονια,ο αντρας μου θα παει για ψαρεμα αργοτερα κ το βραδυ θα βγουμε για ποτακι. αυτα!!!

Γεια σου κορίτσι μου!!!

Ασε κατάθλιψη σε πιάνει αν το σκεφτείς με τις δουλειες!!Και εδώ τον άντρα μιας φίλης μου χτες τον απέλυσαν μετα απο 10 χρονια στην ίδια δουλεια...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σου κορίτσι μου!!!

Ασε κατάθλιψη σε πιάνει αν το σκεφτείς με τις δουλειες!!Και εδώ τον άντρα μιας φίλης μου χτες τον απέλυσαν μετα απο 10 χρονια στην ίδια δουλεια...

αστα να πανε, ο δικος μου 1 μηνα εχει ανεργος κ κοντευει να χαζεψει! το μονο καλο ειναι οτι καθεται σπιτι κ μου κανει ολες τις δουλειες + μαγειρευει !:D

BJVqp3.png

Διαβαζα τωρα τα χθεσινα μυνηματα και ειδα οτι μιλαγατε για το καπνισμα. ημουν και εγω καπνιστρια πολλα χρονια. με το που εμεινα εγκυος το εκοψα. απο την 4η εβδομαδα μεχρι και την 6η υπεφερα.μετα ξεκινησαν οι ναυτιες και οι μυρωδιες και δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο με αηδιαζει τωρα. δεν ξερω πως επαθα τετοια μεταλαξη ευτυχως βεβαια γιατι δεν εχω χειροτερο απο το να βλεπω εγκυο να καπνιζει. με πιανει υστερια. δηλαδη εντελως αναισθησια?

χτες βγηκα με κατι φιλους και γυρισα κατα τις 1 το βραδι. ειμασταν λοιπον σε μπαρακι αλλα ανοιχτο. ολοι γυρω μου καπνιζαν σαν φουγαρα! υπεφερα... μου ερχοταν συνεχεια εμετος. και σκεφτομαι το εξης. οπως ειπε και η Γωγω σχεδον παντου καπνιζουν στην Αθηνα. με το μωρο που θα μπορουμε να παμε? για καφε πολυ δυσκολο το χειμωνα. για φαγητο παλι καπνιζουν. ενταξει καταλαβαινω οτι για τους καπνιστες ειναι ωραια αλλα το μωρακι τι φταει? κ τι φταινε και οι μη καπνιστες που δεν μπορουνε να πανε πουθενα χωρις να μυριζουν την τσιγαριλα ολη την ωρα. δεν ειναι λιγο αδικο αυτο?

πραγματικα μακαρι να μην το ξαναρχισω ποτε γιατι δεν θα ξεχασω σαν παιδι ποσο υπεφερα επειδη καπνιζαν οι γονεις μου. αυτη η βρωμα οταν εισαι παιδι ειναι τρομερη..

εννοείτε ότι δεν καπνίζουμε στην εγκυμοσύνη...δεν υπάρχει χειρότερο πρπαγμα. έχω γνωστές μου που καπνιζαν μέχρι και 7 τσιγάρα την μέρα.. είμαι φανατική καπνίστρια αλλά όχι και έτσι... την πρώτη φορά και εγώ όπως εσένα ήμουν.. δεν το ήθελα, με αηδίαζε όπως λές αν και δεν είχα ούτε ναυτίες ούτε εμετούς..μόλις γέννησα όμως το ήθελα πολύ...σαν και δεν το εκοψα ποτέ μου... τώρα που υπήρχαν και οι ναυτίες πάλι με τραβάει πολύ... εγω ξέρω πως συγκρατούμε.. το καλό ότι και η αδελφή μου είναι έγκυος τώρα και αυτή είναι καπνίστρια και αλληλοσυμπαραστεκόμαστε...

Τι γίνετε ρε κοριτσια σήμερα όλες έχουμε τραπέζι?? και εγω γλύτωσα το φαγητο για σήμερα αφού μεσημέρι σαββάτου συνηθως τρώμε στην μαμα μου και το βράδυ έχω τραπέζι στην αδελφή μου..

Πάω να τελειώσω τις δουλειές μου..............

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

αστα να πανε, ο δικος μου 1 μηνα εχει ανεργος κ κοντευει να χαζεψει! το μονο καλο ειναι οτι καθεται σπιτι κ μου κανει ολες τις δουλειες + μαγειρευει !:D

Δεν ξέρω πραγματικά που θα πάει αυτή η κατάσταση... Ο κόσμος πλέον θα έχει μόνο για τα βασικά...και μην σου πω ουτε γι'αυτά!! Πως μας κατάντησαν έτσι ρε γμτ?? Φταίμε κι εμείς βέβαια περισσότερο απο όλους που βολευόντουσαν καποιοι με όλα αυτά και κλέβαν κλέβαν...και τωρα θα φάμε τα σκατά όλων αυτών!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα!!επιτελους σκ να ξεκουραστω(χιχιχι και χτες ξεκουραστηκα)Κανω δουλιτσες σημερα γιατι θα μας φαει η βρωμα και να φανταστειτε κανει και η μαμα μου οταν κραταει τον μικρο.Χτες πηγαμε σ.μαρκετ και πηρα και τον μικρο μαζι και εγινε η μασκοτ δεν εβαζε γλωσσα μεσα και ολοι ερχοντουσαν και του μιλουσανε,κουκουβα κουκουβα...trianmeli καλως μας ηρθες και με το καλο το μωρακι σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...