Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα σε ολες!!

άντε ρε Αννούλα ανησύχησα όλη μέρα λέω που είσαι??

Τι κάνεις??

Νίκη μου δεν σε ρώτησα η κοιλιά σου σε φαγουρίζει ακόμη???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τι κάνεις??

ναι δώρα μου αλλά όχι όπως εχτες, έβαλα μια κρέμα της bepanthol και είμαι λίγο καλύτερα σιγα σιγα θα φύγει.... εσυ όλα καλα; εσυ πήρες ρουχαλάκια για την μπέμπα ;;;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Τι κάνεις??

Σπιτι ημουν απο το πρωι, αλλα ηταν εδω η μητερα μου και η αδερφη μου ολο το πρωι και δεν μπηκα.Το απογευμα που εμπαινα δεν εβλεπα καμμια.

Νικη, η κοιλια σου θελει ενυδατωση.Το εχω και εγω αυτο το προβλημα.Η θα βαλεις λαδι η μια ενυδατικη.Παντως το ταλκ απ'οτι ξερω δεν κανει για αυτη τη δουλεια, κανει ακριβως το αντιθετο.Δλδ το ταλκ ειναι για να στεγνωνει το δερμα και να τραβαει την υγρασια, γι'αυτο το βαζουν στα μωρα για συγκαματα.Εσυ θες να ενυδατωσεις την περιοχη οχι να την ξηρανεις κιαλλο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

ναι δώρα μου αλλά όχι όπως εχτες, έβαλα μια κρέμα της bepanthol και είμαι λίγο καλύτερα σιγα σιγα θα φύγει.... εσυ όλα καλα; εσυ πήρες ρουχαλάκια για την μπέμπα ;;;;;

Πήρα ένα φορμάκι ροζ απο τα jumbo προχτες που είμασταν Θεσ/νίκη και το πήρα 0,μάλλον βλακεία μπορεί να έκανα στο νούμερο... Ε ας το βάλει 2 φορές δεν πειράζει..Κάτι άλλο δεν έχω πάρει ακόμα... Δεν θα αγοράσω πολλά μάλλον στην αρχή λέω να πάρω 4-5 αλλαξιές και γενικά λίγα,αφού θα φέρουν και όλοι οι υπόλοιποι δωράκια ε? Μπορεί και να σκεφτομαι λάθος δεν ξέρω...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Πήρα ένα φορμάκι ροζ απο τα jumbo προχτες που είμασταν Θεσ/νίκη και το πήρα 0,μάλλον βλακεία μπορεί να έκανα στο νούμερο... Ε ας το βάλει 2 φορές δεν πειράζει..Κάτι άλλο δεν έχω πάρει ακόμα... Δεν θα αγοράσω πολλά μάλλον στην αρχή λέω να πάρω 4-5 αλλαξιές και γενικά λίγα,αφού θα φέρουν και όλοι οι υπόλοιποι δωράκια ε? Μπορεί και να σκεφτομαι λάθος δεν ξέρω...

Σωστα σκεφτεσαι, σιγουρα θα σε φορτωσουν στα δωρα.Επειδη ομως πρεπει να εισαι και προετοιμασμενη, παρε λιγα στο 0 και πιο πολλα στο 0-3.Συνηθως τα δωρα τα παιρνουν λιγο μεγαλυτερα για να μη το ρισκαρουν να πανε χαμενα.Βλεπεις και στην πορεια...

Κορίτσια άσχετο... Δεν μπορώ με τίποτα να μακρύνω τα μαλλιά μου!!Τι ειναι αυτό το πράγμα???

Σε γενικες γραμμες μακραινουν ευκολα??

Σπιτι ημουν απο το πρωι, αλλα ηταν εδω η μητερα μου και η αδερφη μου ολο το πρωι και δεν μπηκα.Το απογευμα που εμπαινα δεν εβλεπα καμμια.

Νικη, η κοιλια σου θελει ενυδατωση.Το εχω και εγω αυτο το προβλημα.Η θα βαλεις λαδι η μια ενυδατικη.Παντως το ταλκ απ'οτι ξερω δεν κανει για αυτη τη δουλεια, κανει ακριβως το αντιθετο.Δλδ το ταλκ ειναι για να στεγνωνει το δερμα και να τραβαει την υγρασια, γι'αυτο το βαζουν στα μωρα για συγκαματα.Εσυ θες να ενυδατωσεις την περιοχη οχι να την ξηρανεις κιαλλο.

talk δεν εχω βάλει... ενυδάτωση στο σώμα μου κάνω από πριν, και ειδικά τώρα στη εγκυμοσύνη μερα και νυχτα ενυδατωνομαι:P:p..... εγω έβαλα μια κρεμα της bepanthol που ειναι για ερεθισμενο και ευαισθητο δερμα.. για αναπλαση και ενυδάτωση με προβιττμινη β5..

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κι απο μενα,

αν και σας ανακαλυψα αργα ελπιζω να τα λεμε,

με λενε μελινα κι ειμαι εγκυος στο δευτερο μου μωρο εχω ενα αγορακι 11 μηνων και τωρα περιμενουμε τη μικρης μας πριγκιπισσα, με το καλο σε ολες σας να εχετε μια τελειομηνη εγκυμοσυνη

Kαλωσορισες Μελινα κ να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη...Εχεις αγορακι κ περιμενετε κ το κοριτσακι σας ?τελεια θα τα εχετε 1 κ 1!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Σημερα με βοηθησε η μητερα μου και βγαλαμε τα μισα μωρουδιακα που εχω, για να δω τι ακριβως ειναι και να τα φρεσκαρω σιγα σιγα.Την επομενη φορα που θα ερθει θα μου βγαλει και τα αλλα να ξερω τι εχω, να ψωνιζω μονο για εξοδους.Μεσα στο σπιτι θα της φοραω των παιδιων, σιγα τι εγινε αλλα ειναι ασπρα και αλλα γαλαζια, για μεσα μια χαρα ειναι!!

ε ας το φορίσει μια δυο φορές...:P:p:p... κανα δυο για 0 να παρουμε δεν θα παθουμε και τίποτα μπορεί να μας χρειαστουν...

και εγω λεω να μην πάρω άλλα ίσως πάρω για 3 μηνων, γιατί όλοι μου λένε οτι κατι θα μου πάρουνε. θα πάρω εσωρουχα σεντονακια κουβερτουλες γαντακια τετοια...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

talk δεν εχω βάλει... ενυδάτωση στο σώμα μου κάνω από πριν, και ειδικά τώρα στη εγκυμοσύνη μερα και νυχτα ενυδατωνομαι:P:p..... εγω έβαλα μια κρεμα της bepanthol που ειναι για ερεθισμενο και ευαισθητο δερμα.. για αναπλαση και ενυδάτωση με προβιττμινη β5..

Εγω παντως ειπα για το ταλκ γιατι οταν με φαγουριζουν τα ποδια μου, βαζω ταλκ και ηρεμουν..Δεν ξερω αν παιζει ρολο βεβαια το θεμα της κοιλιας..Το ειπα κ χθες οτι με πιανει φαγουρα απο αλλεργια κ ηρεμω ετσι..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Τώρα με πήρε ο άντρας μου και μου είπε να ετοιμαστώ σιγά σιγά να έρθει να με πάρει να πάμε καμία βόλτα!! Γιούπι!!!! Βέβαια ξέρω θα βαρεθώ αμέσως αλλά τουλάχιστον να αλλάξω λίγο παραστάσεις!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...