Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γεια σας!!!!

σημερα αγόρασα 3 φορμάκια :tongue::tongue::tongue::tongue:..... 23 ευρό και τα 3 μαζί.... από το next .....

οι πωλιτρίες με ρωτήσανε πόσο μηνών είναι το μωρό και τους έλεγα ότι ακομη να γεννηθεί, δεν καταλάβωμαι τόσο πολύ για έγκυος:P:p....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλοφόρετα τα ρουχαλάκια Νίκη!
σε ευχαριστώ ελευθερια μου....

και μου πήρε και ο μπαμπας μου από αγγλία 3 φορμάκια που ήταν μαζι, και ένα άλλο ρουχαλάκι σε κοκκινο χωμα μου είπε.... να σας πω δεν ξέρω ΄ποσα να του πάρω με αγχωνει αυτό, γιατί θα μου πάρουν και φίλες και συγγενεις αρκετά ρουχαλάκια απο τι λένε, σκέφτομαι να πάρω 2-3 εσωρουχα για νεογεννητα, και 5-6 για 1 μηνού. όλα τα φορμάκια που έχω παρει εγω είναι για μεχρι 1 μηνού, ο μπαμπάς μου δεν ξέρω τι μου εχει πάρει σε νουμερο...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Νίκη το έχουμε ξαναπεί. Λίγα μικρά νούμερα, υπολόγισε ό,τι θα τα βάλει 10-15 μέρες αν γεννηθεί 3 και κάτι. Κρίμα είναι να πάνε άδικα. Προτίμησε τα 0-3 ή τα 1-3. Μετά έτσι και αλλιώς αλλάζει η εποχή και θα χρειαστείς καλοκαιρινά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αθήνα :-( δυστυχώς.Κι εγώ κατά τις 16:30 θα είμαι:-(.

Είσαι από Ρέθυμνο όμως ε?

Θυμάμαι μπαίνει και μια άλλη κοπέλα που δεν είναι από Ρέθυμνο αλλά μένει εκεί και μπερδεύτηκα.:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Είσαι από Ρέθυμνο όμως ε?

Θυμάμαι μπαίνει και μια άλλη κοπέλα που δεν είναι από Ρέθυμνο αλλά μένει εκεί και μπερδεύτηκα.:tongue:

Ναι απο εκεί και οι δυο γονείς μου αλλά εγω γεννήθηκα Αθήνα.Από το καλοκαίρι που πήγα κατάλαβα ότι άλλος τρόπος ζωής στην επαρχία μέχρι και ο μικρός ήταν καλύτερα πιο χαλαρός κοιμόταν περισσότερο είχε χώρο να παίξει και παιδάκια.Αααχ ευτυχώς υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να πάμε μόνιμα μια που ο άντρας μου είναι στρατιωτικός και ερωτευμένος με την Κρήτη;)Εσύ από που κατάγεσαι?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Νίκη το έχουμε ξαναπεί. Λίγα μικρά νούμερα, υπολόγισε ό,τι θα τα βάλει 10-15 μέρες αν γεννηθεί 3 και κάτι. Κρίμα είναι να πάνε άδικα. Προτίμησε τα 0-3 ή τα 1-3. Μετά έτσι και αλλιώς αλλάζει η εποχή και θα χρειαστείς καλοκαιρινά.

Συμφωνώ απόλυτα κι εγώ δεν είχα πολλά μικρά και τα πιο μεγάλα που έβαζα εντάξει ήταν.Και γενικά αυτό που είδα είναι ότι κάθε εταιρεία έχει άλλα νούμερα συνήθως έπαιρνα ένα μεγαλύτερο εκτός από την marasil που ήταν εντάξει.

zxG9p3.png

owokp3.png

επιτελους ο μικρος μου κοιμηθηκε.φεμαλε τελικα σημερα δεν πηγα για δουλεια.ΝΙΚΗ καλοφορετα τα ρουχαλακια.Συμφωνω για τα ρουχαλακια και εμενα που γεννηθηκε σχετικα μικρουλης τα ρουχαλακια 0 του ηταν ισα-ισα

Ναι είναι και αυτό με τις εταιρείες. Τα mothercare πχ. 0-3 είναι πολύ άνετα νούμερα και γενικά η συγκεκριμένη εταιρεία έχει μεγάλα νούμερα. Πλέον με το μάτι τα καταλαβαίνω τα νούμερα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...