Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0. 

Πριν προχωρήσεις κάνε τοον έλεγχο για μικρόβια στην μήτρα αφού έχεις κάνει όλα τ αλλά 

Και μετά συνέχισε 

Γνώμη μου φυσικά 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

να σας ρωτησω οσες -δυστυχως -ειχατε ατυχη κυηση: εχει παντα συμπτωματα η αποβολη? αιμα, πονο , αργα ή γρηγορα κατι δεν καταλαβαινεις?

Εμείς υποτίθεται ότι "είδε" τον παλμό της καρδιάς ο γιατρός στις 7 περίπου εβδομάδες αλλά το μηχάνημα του υπέρηχου ήταν χαλασμένο και δεν μας τύπωσε εικόνα του εμβρύου με διαστάσεις κ.λ.π. Ούτε ακούσαμε εμείς κάτι όπως σε αυτή την εγκυμοσύνη.

Εγώ επειδή ήθελα να τυπώσω εικόνα για ενθύμιο πήγα σε άλλο γυναικολόγο μετά από μερικές μέρες και είδε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έκανα δύο χοριακές η δεύτερη ήταν πεσμένη και μετά πήγα για την απόξεση. Δυστυχώς δεν είχα καταλάβει κάτι. Αλλά κάτι που κατάλαβα μετά ήταν ότι δεν είχα ιδιαίτερα συμπτώματα εγκυμοσύνης. Βέβαια μην πανικοβάλλεστε πολλές κοπέλες λένε ότι δεν έχουν συμπτώματα. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλως την! κοιτα επειδη περασα και εγω παλλινδρομη κ τον απριλιο ειχα κανει αποξεση σε καταλαβαινω απολυτα.. εγω σημερα θα παω στο γιατρο μου και εχω τρελλο ανχος. Εχω κανει μεχρι στιγμης 2 υπερηχους. σημερα θα ειναι ο τριτος. αν ηταν στο χερι μου θα εκανα καθε εβδομαδα αλλα δεν επιτρεπεται νομιζω τοσο συχνα. πρεπει να βρεις και εναν γιατρο κοντα σου κατα την γνωμη μου για οταν χρειαζεσαι. Δεν μπορει να εισαι αναγκασμενη να πηγαινεις αθηνα καθε φορα.

δεν μπορει να μην υπαρχει ενας καλος γιατρος στην κρητη.. ψαξτο κ κατι θα βρεις δεν μπορει..

Και εγώ έχω διαβάσει ότι οι πολύ συχνοί υπέρηχοι δεν κάνουν και τόσο καλό.

Μπες να μας πεις τα νέα σου από το γιατρό ! Οι ομοιοπαθούσες συμμερίζονται το άγχος σου :)

Jfnqp3.png

Γεια σας συνφορουμιτισες!Διαβασα ολα τα νεα σας απο χθες βραδυ και θα αρχισω να απανταω σε καποια θεματακια μολις κανω μπανιο το μπεμπε μου!Ερχομαι................

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

κοριτσακια μου αγαπημενααααααα μολις γυρισα απο το γιατρο!!!! ειδα το εμβρυακι μου κ ειχε σχημα μωρου!!! εχει 34 χιλιοστα μηκος κ 165 παλμους δυνατους!! αχ πολυ συγκινηθηκα ρε κοριτσια, χαλαλι το χαλι μου!!! πωπω ειμαι πολυ χαρουμενη και πιο αισιοδοξη απο καθε αλλη φορα! μακαρι να εχουμε τετοιες χαρες συνεχεια!!

ggwgw μου αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι μπορει να εχεις συμπτωματα, οτι κατι δεν παει καλα, μπορει και οχι, τιποτα δεν ειναι βεβαιο.. Εγω στην ατυχη εγκυμοσυνη μου ειχα μονο συχνοουρια κ υπνηλια. τιποτα αλλο οποτε δεν καταλαβα κ αν κοπηκαν.

Δεν κανουμε ομως τιποτα με το να σκεφτομαστε τι μπορει να παει στραβα. απειρα πραγματα μπορει να μην πανε καλα, συνηθως ομως ολα πανε τελεια. δεν μπορω να πω βεβαια κ εμενα μου στοιχισε πολυ αυτη η ιστορια με την παλλινδρομη αλλα εμεινα ξανα εγκυος κ ευχομαι για το καλυτερο. τι αλλο μπορω να κανω κ εγω κ ολες μας?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου αγαπημενααααααα μολις γυρισα απο το γιατρο!!!! ειδα το εμβρυακι μου κ ειχε σχημα μωρου!!! εχει 34 χιλιοστα μηκος κ 165 παλμους δυνατους!! αχ πολυ συγκινηθηκα ρε κοριτσια, χαλαλι το χαλι μου!!! πωπω ειμαι πολυ χαρουμενη και πιο αισιοδοξη απο καθε αλλη φορα! μακαρι να εχουμε τετοιες χαρες συνεχεια!!

ggwgw μου αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι μπορει να εχεις συμπτωματα, οτι κατι δεν παει καλα, μπορει και οχι, τιποτα δεν ειναι βεβαιο.. Εγω στην ατυχη εγκυμοσυνη μου ειχα μονο συχνοουρια κ υπνηλια. τιποτα αλλο οποτε δεν καταλαβα κ αν κοπηκαν.

Δεν κανουμε ομως τιποτα με το να σκεφτομαστε τι μπορει να παει στραβα. απειρα πραγματα μπορει να μην πανε καλα, συνηθως ομως ολα πανε τελεια. δεν μπορω να πω βεβαια κ εμενα μου στοιχισε πολυ αυτη η ιστορια με την παλλινδρομη αλλα εμεινα ξανα εγκυος κ ευχομαι για το καλυτερο. τι αλλο μπορω να κανω κ εγω κ ολες μας?

Μπραβο Margo!Ευχομαι το καλυτερο για εσενα και το μπεμπε σου!!!!!Παντως βλεπω τελικα οτι οι 9 στις 10 γυναικες εχουν παθει τουλαχιστον 1 παλινδρομη.Μονο απο τις γνωστες σου το ακους σπανια!Εμεις εδω που μαζευτηκαμε λεμε τον πονο μας!!;)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Μπραβο Margo!Ευχομαι το καλυτερο για εσενα και το μπεμπε σου!!!!!Παντως βλεπω τελικα οτι οι 9 στις 10 γυναικες εχουν παθει τουλαχιστον 1 παλινδρομη.Μονο απο τις γνωστες σου το ακους σπανια!Εμεις εδω που μαζευτηκαμε λεμε τον πονο μας!!;)

και εγω αφου το επαθα εμαθα οτι ειναι συνηθισμενο.. εμενα το εχουν παθει κ 2 γνωστες μου (που φυσικα δεν το ελεγαν)..εγω τοτε το ειχα πει αμεσως οτι ειμαι εγκυος σε ολους! Τωρα το ξερουν ελαχιστοι μετα το τριμηνο οι αλλοι...ειναι πιο συνηθισμενο νομιζω στο πρωτο τριμηνο, οι περισσοτερες περιπτωσεις δεν ακουνε κ καρδουλα.. εγω ετσι ειχα παθει..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Γεια σας και απο μενα ειμαι η ηλιανα-αννα και περιμενω το δευτερο παιδακι μου εχω πητ 10/3...εχω αλλο ενα παιδακι 7,5μηνων :)

Γεια σου Ηλιανα και απο εμενα.Εμεις εχουμε πολλα κοινα μου φαινεται.Εγω εχω ΠΗΤ 11/3/2012 και εχω και εγω ενα μωρακι απ'οτι ειδες 8 μηνων περιπου.Ειμαστε κοντα σε ολα ε?

Εχω μια απορια ομως:λες οτι θηλαζεις αποκλειστικα αλλα πας και στην δουλεια σου.Τις ωρες που λειπεις πως ταιζετε το παιδι?γιατι ο αποκλειστικος θηλασμος δεν ειναι η απευθειας επαφη του μωρου με το στηθος?Εσυ κανεις αντληση με θηλαστρο και το φυλας στο ψυγειο?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!

Ηλιάννα καλώς ήρθες!!!!

Κορίτσια με την διατροφή κι εγώ τρώω κανονικά απλά αποφεύγω τηγανητα και γλυκα.

Margo μου,ενα θέμα με την δισκοιλιότητα το έχω κι εγώ αλλά έτσι ήμουν κ πρίν.Κάθε δυο τρείς μέρες...

Υγρά κολπικά κι εγώ δεν μπορώ να πώ οτι έχω... Νορμάλ κατάσταση...

Χτές έκανα ακόμα ένα μπανάκι αλλά επειδή αντιηλιακό δεν ξέρω τι πρέπει και τι κάνει να βάζω βγήκα χωρίς προστασία...

Οι πιο παλιές μανούλες ή και οι καινούριες ξέρετε αν επιτρέπεται αντηλιακό του ΚΟΡΡΕ που είναι φυτικό????

Φουσκιτσα τι κανεις καλε?φουσκωνεις?χιχιχιχιχιχι

Εγω απο αντιηλιακο αν εκανα μπανιο θα εβαζα αυτο που βαζω στο μπεμπε μας για τα μωρακια με δεικτη προστασιας 30+

Οτι ειναι για μωρα ειναι και σιγουρα πιο ασφαλες απο ολα τ'αλλα(κορρες κλπ)Αν και στην εγκυμοσυνη απαγορευεται η ηλιοθεραπεια και οχι μονο.....

Εγω περυσι ημουνα κατασπρη το καλοκαιρι και φετος........μια απο τα ιδια.Ευχομαι του χρονου να πρωτοτυπησω και να κανω κανα μπανακι!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλη σας μερα και απο εμενα!:PΕγω στην 1η εγκυμοσυνη ειχα παρει απο μονη μου τη simulsium επειδη τοτε τη διαφημιζαν.Ακριβη αλλα αξιζε τα λεφτα της.Την εβαζα πρωι και βραδυ σε ολη την εγκυμοσυνη και δεν εκανα ουτε 1 ραγαδα.Φοβερη κρεμα!Στη 2η εγκυμοσυνη την ειχα αλλα αμελουσα να τη βαζω και ελεγα οτι αφου δεν ειχα κανει την 1η φορα θα ειναι θεμα δερματος!Ελα ομως που εκανα γυρω απο τον αφαλο!:(Τωρα την πηρα απο την αρχη του 3ου και τη βαζω καθημερινα 2 φορες και δεν προκειται να σταματησω!

Παιζει ρολο πιστευω και η ελαστικοτητα του δερματος της καθε γυναικας.Εγω δηλαδη αν δοκιμασω την κρεμα αυτη που λες μπορει να μην μου κανει την ιδια δουλεια που εκανε σε εσενα.

Και εγω πιστευω οτι η καλυτερη επιλογη ειναι johnson baby oil,απλα και οικονομικα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μπραβο Μαργκο μου!!Τελεια το μπεμπακι ε?

Αντε τωρα βουρ για αυχενικη!Ποτε με το καλο?

Καλε κοριτσια ποτε μπορουμε να ξεκινησουμε την κρεμα γιατις ραγαδες?Εγω ειμαι στην 14 εβδομαδα.Μηπως πρεπει να την παρω?

Ηλιανα καλως ηρθες στην παρεα μας!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Κορίτσια γεια σας κι από μένα.

Εγώ σήμερα έχω ξυπνήσει με πολύ πολύ χάλια διάθεση αλλά και σωματικά αισθάνομαι τελείως αδύναμη.

Το πρόβλημα που με απασχολεί είναι το εξής: τελευταίο υπέρηχο είχα κάνει 20 Ιουλίου που είχαμε ακούσει και καρδιά. Ο γιατρός είπε όλα καλά και να πάω κατ' ευθείαν για αυχενική. Ο γιατρός μου είναι Αθήνα γιατί είμαι από Αθήνα και αποφάσισα να γεννήσω Αθήνα.

Όμως έχω το ιστορικό παλλίνδρομης και με έχει πιάσει ένα φοβερό άγχος. Όμως εδώ στο Ρέθυμνο που μένω εκτός από μια εξαίρεση όλοι είναι ή χάλια ή σε κοιτάν στο πορτοφόλι ή κομπλεξικοί και παλιάς σχολής.

Λοιπόν πήρα στην εξαίρεση τηλέφωνο για υπέρηχο και το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού είναι Οκτώβρη. Φανταστείτε τι γίνετε.

Και σας ρωτώ λοιπόν. Πόσους υπέρηχους έχετε κάνει;

Καλησπερα Κασσανδρα.Το ποσους υπερηχους κανει καθε κοπελα εξαρταται απο τον γιατρο της καθεμιας και τι στρατηγικη εχει.

Εγω ας πουμε εναν υπερηχο εχω κανει ολο κι ολο στην 8η βδομαδα και τωρα παλι στην αυχενικη.Εγω ηθελα πιο συχνα να βλεπω την εξελιξη της εγκυμοσυνης,διοτι ειμαι αγχωδης,αλλα εφοσον θεωρει ο γιατρος μου οτι δεν ειναι απαραιτητο,τι να κανω?να τον βαρεσω?

Το εχω ξαναγραψει καπου οτι οι απαραιτητες επισκεψεις στον γιατρο ειναι μετρημενες στα δαχτυλα.Πιο πολυ ειναι η δικη μας αναγκη για το μωρο που θελουμε να ικανοποιησουμε,παρα το οτι ειναι απαραιτητες οι συχνες επισκεψεις.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Βλέπω ότι έχετε ζήσει κι εσείς ανάλογη εμπειρία. Και για να μην είμαι υπερβολική πήρα και σε κάποια άλλη και έχει πρώτο διαθέσιμο ραντεβού 30 Αυγούστου. Γενικά επειδή ζω χρόνια εδώ έχω περάσει από διάφορους γυναικολόγους και για κάποιους έχω ακούσει τα χειρότερα. Επίσης το άλλο κορυφαίο που συμβαίνει εδώ είναι ότι σε δύο διαγνωστικά κέντρα που ρώτησα δεν κάνουν υπέρηχο αν είσαι έγκυος. Μου είπαν ότι πρέπει να πάω στο γυναικολόγο.

Τέλος πάντων. Θα το ψάξω και Χανιά τώρα.

30 Αυγουστου δεν σε βολευει να κανεις την εξεταση?Θες πιο νωρις?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...