Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

η γιατρος μου παντως μου ειπε, αφου αποκλεισαμε πιθανοτητες μολυνσης, οτι ειναι ορμονικο!

εγω πηγα χθες στο παζαρι που γινεται καθε χρονο εδω κ εφοδιαστηκα κατι ωραια βαμβακερα σε ολα τα χρωματα!κ φωναζε κ η μανα μου που πηρα στιγκακια!!συγνωμη, απαγορευεται στην εγκυμοσυνη???:confused::confused:

Μμμμ... εγω τα έκοψα τα στριγκ να σου πω... Θα τα βάλω πάλι μετά!:wink:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η γιατρος μου παντως μου ειπε, αφου αποκλεισαμε πιθανοτητες μολυνσης, οτι ειναι ορμονικο!

εγω πηγα χθες στο παζαρι που γινεται καθε χρονο εδω κ εφοδιαστηκα κατι ωραια βαμβακερα σε ολα τα χρωματα!κ φωναζε κ η μανα μου που πηρα στιγκακια!!συγνωμη, απαγορευεται στην εγκυμοσυνη???:confused::confused:

γιατι απαγορεύετε καλε;; και εγω φοραω..ειδικα με τα κολαν τώρα που με βολεύουν τα άλλα θα διαγραφονται....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Μωρέ ναι αφού αλλάζω συνέχεια εσώρουχο είμαι οκ.. Αλλά πραγματικά θα ξεμείνω σε λίγο απο βρακιά!!!:tongue::tongue:

Και εγώ έχω πάρα πάρα πολλά! Πάνω από 30 σίγουρα και συνεχώς παίρνω. Τι να κάνουμε?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τα ίδια κι εγώ και στον πρώτο έτσι αφού όταν φοράω κολάν μου φαίνεται ότι και αυτό λερώνεται :oops:και αυτή η συχνοουρία δεν παλεύεται:mad:

Ναι όντως η συχνοουρία είναι σπαστικιά!! Ειδικά το βράδυ που καταλαβαίνω να κατουριέμαι και πρέπει να σηκωθω..Ε μετά θέλω κανενα τεταρτακι για να κοιμηθω πάλι!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

γιατι απαγορεύετε καλε;; και εγω φοραω..ειδικα με τα κολαν τώρα που με βολεύουν τα άλλα θα διαγραφονται....

ελα ντε, βλακειες της μανας μου! κ εγω εχω πολυ ελαχιστα κανονικα, σιγα να μην παω να παρω τωρα κ μετα να πανε χαμενα!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

εξαρτατε απο το παιδι.. εγω θα εχω σιγουρα πρόβλημα δεν το συζητω... ψες είχα άλλο τραπεζι και ειχε ενα μωρακι ενος χρονου και του έκανε την ζωη κόλαση...το παιδι μονο που έβλεπε τον γιο μου έκλαιγε...ολο μου έλεγαν "να προσεχεις το μικρο γιατι ετσι οπως αντιδρα αυτος θα σου το πνίξει καμια ώρα".. ισως ήθελε να παίξει το μωρουλινι μου φυσικα αλλα δεν ήξερε τον τρόπο..δεν ξέρω.. και είπα ότι όταν είναι μπροστα ο μεγάλος δεν θα παίρνουμε τον μικρο για να μην ζηλευει περισσότερο και του δίνω αφορμές..... Θα θέλει πολύ προσοχή...

Εμένα ο δικός μου φιλάει τα κοριτσάκια φωνάζει μπέμπα μα:D χωρίς να του το έχει μάθει κανένας και με τα αγοράκια παίζει τους δίνει τα παιχνίδια του και με τα ανήψια μου 6 και 8 αντίστοιχα έχει πάθος αλλα΄με αυτό που θα είναι μέσα στο σπίτι δε ξέρω δεδομένου ότι έχει και αδυναμία στη μανούλα;)

zxG9p3.png

owokp3.png

να σας ρωτησω κατι ακομα ασχετο? σορυ κιολας,σας επρηξα σημερα! ειναι λιγο αηδιαστικο βασικα αλλα τις τελευταιες μερες εχω μια ξινιλα. ρευομαι συχνα κ μου βγαινει μια ξινιλα στο λαιμο! τι ειναι αυτο παλι??

χιλια συγνωμη αν σας αηδιασα!!!

BJVqp3.png

να σας ρωτησω κατι ακομα ασχετο? σορυ κιολας,σας επρηξα σημερα! ειναι λιγο αηδιαστικο βασικα αλλα τις τελευταιες μερες εχω μια ξινιλα. ρευομαι συχνα κ μου βγαινει μια ξινιλα στο λαιμο! τι ειναι αυτο παλι??

Μήπως άρχισες να έχεις καούρες?? Ή κάτι που τρώς σου πέφτει βαρύ...:confused:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εμένα ο δικός μου φιλάει τα κοριτσάκια φωνάζει μπέμπα μα:D χωρίς να του το έχει μάθει κανένας και με τα αγοράκια παίζει τους δίνει τα παιχνίδια του και με τα ανήψια μου 6 και 8 αντίστοιχα έχει πάθος αλλα΄με αυτό που θα είναι μέσα στο σπίτι δε ξέρω δεδομένου ότι έχει και αδυναμία στη μανούλα;)

στο κατω κατω δοκιμαζεις και βλεπεις.. δεν χανεις τιποτε.. αν δεις οτι δυσκολευεσε μπορεις την ώρα του θηλασμού να τον κοιμηζεις ή να φωναζεις κάποιον να τον προσέχει να μην σε βλέπει... θα το δεις στην πορεία..

οχου ρε εσενα γλυκούλης είναι με τα παιδάκια..εμενα τσαρος είναι τα θέλει όλα δικα του:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Μήπως άρχισες να έχεις καούρες?? Ή κάτι που τρώς σου πέφτει βαρύ...:confused:

ο,τι κ να φαω το νιωθω! εχω κ λιγες καουρες, εχω γενικα ευαισθητο στομαχι αλλα αυτο δεν το εχω ξανανιωσει:-(

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ όταν τρώω βαριά και πέφτω για ύπνο μετά το παθαίνω αλλά όχι συνέχεια μάλλον καούρες θα είναι.

zxG9p3.png

owokp3.png

Κορίτσια την ζήλεια δεν θα την αποφύγουμε νομίζω. Ξέρω παιδιά που έχουν 12 χρόνια διαφορά μεταξύ τους, κορίτσια και το μεγάλο ζηλεύει το μωρό! Είναι και θέμα χαρακτήρα βέβαια, η μάνα μου λέει πως η αδερφή μου ποτέ δεν με ζήλεψε - έχουμε 7 χρόνια διαφορά.

Όμως νομίζω πως όταν η διαφορά είναι 1-2 χρόνια και επειδή το παιδί δεν μπορεί να κατανοήσει την έννοια ενός 'αδερφού-αδερφής', νιώθει σίγουρα κάπως με τον ερχομό του νέου μέλους. Πάντως από όσα έχω διαβάσει στην ψυχολογία το μεγαλύτερο παιδί πρέπει να συμμετέχει στην ανατροφή του μικρότερου, να νιώθει συνεργάτης και σύμμαχος όχι εχθρός. Να μην το απομακρύνουμε από το μωρό αλλά να του ζητάμε να μας βοηθάει πχ. στην αλλαγή της πάνας, ώστε να νιώθει σημαντικός και να νιώσει πως το μωρό είναι άτομο αγαπητό και φιλικό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καούρες λες; εγω έχω καούρες πολλές (θα βγεί πολυ μαλιαρο:tongue::tongue:)

Νιώθω ότι όλο το φαί μαζεύτηκε μεχρι το στήθος και όταν σκήβω ή όταν πάω να ρευτω (ρευομαι και εγω συχνα τώρα:rolleyes:) νομίζω θα μου βγούν όλα τα φαγητα απο το στομα... μολις φαω κάτι έστω και το πιο ελαφρυ φαγητο με πιανει αυτό το πράγμα...

Νομιζω ειναι γιατι το μεγάλωσε το μωρό και η μήτρα αγγίζει το στομάχι και το πιέζει προς τα πάνω με αποτελεσμα να νομιζω ότι θα βγουν όλα απο το στόμα.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κι εγώ όταν τρώω βαριά και πέφτω για ύπνο μετά το παθαίνω αλλά όχι συνέχεια μάλλον καούρες θα είναι.

καλα για να πω την αληθεια τρωω τα παντα! ανακατευω γλυκα ,αλμυρα, χαος θα γινεται στο στομαχι μου! αλλα αυτες τις μερες δεν εφαγα βαρια φαγητα! αηδια ειναι παντως, χαλια αισθηση!

BJVqp3.png

στο κατω κατω δοκιμαζεις και βλεπεις.. δεν χανεις τιποτε.. αν δεις οτι δυσκολευεσε μπορεις την ώρα του θηλασμού να τον κοιμηζεις ή να φωναζεις κάποιον να τον προσέχει να μην σε βλέπει... θα το δεις στην πορεία..

οχου ρε εσενα γλυκούλης είναι με τα παιδάκια..εμενα τσαρος είναι τα θέλει όλα δικα του:rolleyes:

Δίκιο έχεις θα δοκιμάσω βλέποντας και κάνοντας κι εσένα στην πορεία μπορεί να αλλάξει δε ξέρεις μπορεί να το πάρει με καλό μάτι.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...