Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

οκ λοιπον οριστε το κεικ που λεω :

υλικα:

300γρ αλευρι που φουσκωνει μονο του

2κουτ.γλυκου μπεικιν παουντερ

1/4 κουτ.γλυκου αλατι

125 γρ βιταμ

200γρ ζαχαρη

3 αβγα

1 βανιλια

2 μεγαλες ωριμες μπανανες λιωμενες με πηρουνι

80 Ml γαλα

180 γρ κουβερτουρα σε νιφαδες

100 γρ καρυδια (κομμενα στο μπλεντερ)

εκτελεση:

*ανακατευω σε ενα μπολ αλευρι, μπεικιν, αλατι,βανιλια

*Χτυπαω στο μιξερ βουτυρο, ζαχαρη,αυγα

* χαμηλωνω την ταχυτητα κ ριχνω τις μπανανες,γαλα κ μειγμα με αλευρι κλπ

*τελος ριχνω σοκολατα κ καρυδια κ ανακατευω με ενα κουταλι.

*αλευρωνω κ βουτυρωνω την φορμα

*ψηνω στους 190 για 15-20 λεπτα...

τελειο φαινεται-θα το κανω σιγουρα!!!ευχαριστω!!

ποση ποσοτητα γινεται περιπου? και μονο 20 λεπτα φτανουν για ψησιμο?

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οκ λοιπον οριστε το κεικ που λεω :

υλικα:

300γρ αλευρι που φουσκωνει μονο του

2κουτ.γλυκου μπεικιν παουντερ

1/4 κουτ.γλυκου αλατι

125 γρ βιταμ

200γρ ζαχαρη

3 αβγα

1 βανιλια

2 μεγαλες ωριμες μπανανες λιωμενες με πηρουνι

80 Ml γαλα

180 γρ κουβερτουρα σε νιφαδες

100 γρ καρυδια (κομμενα στο μπλεντερ)

εκτελεση:

*ανακατευω σε ενα μπολ αλευρι, μπεικιν, αλατι,βανιλια

*Χτυπαω στο μιξερ βουτυρο, ζαχαρη,αυγα

* χαμηλωνω την ταχυτητα κ ριχνω τις μπανανες,γαλα κ μειγμα με αλευρι κλπ

*τελος ριχνω σοκολατα κ καρυδια κ ανακατευω με ενα κουταλι.

*αλευρωνω κ βουτυρωνω την φορμα

*ψηνω στους 190 για 15-20 λεπτα...

μιαμι.....

Αυριο είναι τα γενεθλια του γιου της αδελφης μου και θα κάνω ενα γλυκο....σκεφτηκα να κανω αυτο με τα ORAIO τα μπισκοτα αλλα δεν ξέρω την εκτελεση....

ακούω και αλλες προτάσεις:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κορίτσια σορρυ τωρα που θα χαλάσω την κουβέντα σας...αλλά θελω να σας ρωτήσω λίγο κάτι. Έχετε υγρά εσείς περισσότερα?? Εγω τον τελευταιο καιρό εχω αρκετά μπορώ να πω...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοίτα εγώ τρελαίνομαι με τα κοριτσάκια έχω την ανηψιά μου τόσο νάζι δεν έχω ξαναδεί βέβαια το κακό είναι ότι είναι κολημμένη με τον πατέρα της και εσύ ξέρεις από αδυναμία που σίγουρα θα σου έχει ο γιός σου΄λέω πως θα περάσω στο φτύσιμο;)?Από την άλλη για δεύτερο αγόρι θα ήθελα για να παίζουν μαζί να κάνουν πιό πολύ παρέα.Μήπως να κάνω κι άλλο:rolleyes:

Εγώ έχω 2 ανιψιές, 21 ετών και 17 ετών αλλά είμαστε και εμείς 2 κορίτσια οπότε καταλαβαίνεις πως από κορίτσια ήμασταν φουλ. Αγόρι είναι μόνο ο γιος μου τον οποίο έχουν όλοι στα πούπουλα καθότι το μοναδικό μωρό και αγόρι μάλιστα. Αμάν κάναμε να δούμε τσουτσούνι:tongue:

Οι τσούπρες είναι γνωστό μοτίβο για εμάς αλλά όπως και να έχει άλλο να έχεις την δική σου κόρη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κορίτσια σορρυ τωρα που θα χαλάσω την κουβέντα σας...αλλά θελω να σας ρωτήσω λίγο κάτι. Έχετε υγρά εσείς περισσότερα?? Εγω τον τελευταιο καιρό εχω αρκετά μπορώ να πω...

αλλαζω τουλαχιστον 2 εσωρουχα τη μερα.. αρα καταλαβαινεις...

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

αλλαζω τουλαχιστον 2 εσωρουχα τη μερα.. αρα καταλαβαινεις...

Ναι ρε κι εγώ έτσι..Το πλυντήριο γεμίζει μόνο με τα δικά μου εσώρουχα!! Αμαν..αφου νομίζω οτι και απο την ουρήθρα μου φεύγουν!:oops:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τι να κάνουμε οι δόλιες μάνες τραβάμε κι όοολο το λούκι και το άγχος με τις εξετάσεις και τις αναμονές κι ένα τσιγαράκι είχαμε μας το κόψανε κι αυτό!!Όσο για το θηλασμό εμένα όλα ήταν εύκολα για αυτό δεν πρέπει να μιλάω ελπίζω να είναι το ίδιο και στο δεύτερο κι αυτό με το μεγάλο το σκέφτομαι κι εγώ λες να έχω θέμα?:confused::-(

εξαρτατε απο το παιδι.. εγω θα εχω σιγουρα πρόβλημα δεν το συζητω... ψες είχα άλλο τραπεζι και ειχε ενα μωρακι ενος χρονου και του έκανε την ζωη κόλαση...το παιδι μονο που έβλεπε τον γιο μου έκλαιγε...ολο μου έλεγαν "να προσεχεις το μικρο γιατι ετσι οπως αντιδρα αυτος θα σου το πνίξει καμια ώρα".. ισως ήθελε να παίξει το μωρουλινι μου φυσικα αλλα δεν ήξερε τον τρόπο..δεν ξέρω.. και είπα ότι όταν είναι μπροστα ο μεγάλος δεν θα παίρνουμε τον μικρο για να μην ζηλευει περισσότερο και του δίνω αφορμές..... Θα θέλει πολύ προσοχή...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι ρε κι εγώ έτσι..Το πλυντήριο γεμίζει μόνο με τα δικά μου εσώρουχα!! Αμαν..αφου νομίζω οτι και απο την ουρήθρα μου φεύγουν!:oops:

και εγω έχω πολλα υγρά...σαν......:oops::oops::oops:μίξες:oops::oops::oops: είναι.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εγώ έχω υγρά. Είχα περισσότερα στην αρχή, λιγότερα μετά τον 4ο μήνα. Τελικά δεν ήταν από τους μύκητες όπως νόμιζα γιατί και μετά την θεραπεία τα ίδια τα βλέπω. Αν δεν έχουν οσμή ή χρώμα μην σε ανησυχούν Δωράκια απλά φρόντιζε να είναι στεγνή και καθαρή η περιοχή γιατί αποτελούν εστία μόλυνσης.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

η γιατρος μου παντως μου ειπε, αφου αποκλεισαμε πιθανοτητες μολυνσης, οτι ειναι ορμονικο!

εγω πηγα χθες στο παζαρι που γινεται καθε χρονο εδω κ εφοδιαστηκα κατι ωραια βαμβακερα σε ολα τα χρωματα!κ φωναζε κ η μανα μου που πηρα στιγκακια!!συγνωμη, απαγορευεται στην εγκυμοσυνη???:confused::confused:

BJVqp3.png

Εγώ έχω υγρά. Είχα περισσότερα στην αρχή, λιγότερα μετά τον 4ο μήνα. Τελικά δεν ήταν από τους μύκητες όπως νόμιζα γιατί και μετά την θεραπεία τα ίδια τα βλέπω. Αν δεν έχουν οσμή ή χρώμα μην σε ανησυχούν Δωράκια απλά φρόντιζε να είναι στεγνή και καθαρή η περιοχή γιατί αποτελούν εστία μόλυνσης.

Μωρέ ναι αφού αλλάζω συνέχεια εσώρουχο είμαι οκ.. Αλλά πραγματικά θα ξεμείνω σε λίγο απο βρακιά!!!:tongue::tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δεν αποκλείεται. Εγώ έχω και ελαφριά ακράτεια. Προφανώς επειδή γέννησα φυσιολογικά και πήρα κάμποσα εσωτερικά ράμματα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα και όσο περνάει ο καιρός και πιέζει το μωρό θα χειροτερεύει. Αλλά είπαμε, υπομονή!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τα ίδια κι εγώ και στον πρώτο έτσι αφού όταν φοράω κολάν μου φαίνεται ότι και αυτό λερώνεται :oops:και αυτή η συχνοουρία δεν παλεύεται:mad:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...