Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

GEOMI σε εκανα φιλη και απο οτι καταλαβα εισαι απο Κρητη?Ρεθυμνο? Απο ποιο μερος ακριβως ?Ειναι ο ανδρας μου απο Χανια κ παμε καθε χρονο..τα πεθερικα μου μενουν εκει κατα βαση...

στην Αθηνα σε ποια κρητικα μαγαζια πατε??

Χα χα θα βγούμε ξαδέρφες σε λίγο δε θέλει πολύ εκεί κάτω:DΕγώ είμαι από τον Πλατανέ στο Ρέθυμνο 4χλμ έξω από την πόλη παραθαλάσσια κι εμείς ΚΑΘΕ καλοκαίρι χωρίς συζήτηση.Στην Αθήνα ή στον Ομαλό θα μας βρείς (έχει τέλεια φαγητά) ή στο Κρήτη.Αυτό το Σκ έχουμε ρεπό θα κάτσουμε σπίτι χιχι

zxG9p3.png

owokp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΓΟΥΛΛΑ ΓΙΑ ΚΕΙΚ?

Αννιτα μου εφτιαξα προχθες κεικ με σοκολατα-μπανανα-καρυδια ..Σ'αρεσει να σου πω??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Απο την μέρα που έμεινα έγκυος το 1ο μου όλοι έξω έβγαιναν για τσιγάρο...΄μέχρι τώρα δεν επιτρέπω σε κανένα να καπνίσει σπίτι μου. μόλις γέννησα το ξαναρχισα και εβγαινα και εγώ έξω δεν με ένοιαζε..

Θα θηλάσεις; μόλις γέννησα τον γιό μου έλεγα του άντρα μου στηνκλινικη ΄φέρε μου τσιγάρα.. φυσικα δεν κάπνισα γιατι θηλασα (υποτιθετε) αλλα μολις σταμάτησα τον θηλασμό ξεκινησα αμέσως.. δεν άντεξα.. τωρα την 2η φορά είναι χειρότερα για μ'ενα...

για θηλασμο δεν ξερω, οτι προκυψει!δεν ξερω κατα ποσο θα εχω υπομονη αν δεν παει καλα το πραγμα! αλλα αν δεν τα καταφερω θα καπνισω ΣΙΓΟΥΡΑ!!

BJVqp3.png

Τι εννοείς τελείως; 2 εβδομάδες αφου γέννησα το ξαναρχισα.. τωρα μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος το έκοψα ξανα....4 μήνες έμειναν.......

28/10/9 ε;;; 2 χρόνια είναι αυτά! μπραβο σου!!

Καλά η καρδούλα μου το ξέρει φυσάνε αλλού τον καπνό από σεβασμό οι άνθρωποι κι εγω λέω καλέ μη το σπαταλάτε από δω απο δω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.Άσε που μετράω λέω 3 μήνες ακόμα και 12 θηλασμός σε δυο χρονάκια βαριά θα ρίξω κάτι φούμες!!!:shock::D

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Καλά η καρδούλα μου το ξέρει φυσάνε αλλού τον καπνό από σεβασμό οι άνθρωποι κι εγω λέω καλέ μη το σπαταλάτε από δω απο δω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.Άσε που μετράω λέω 3 μήνες ακόμα και 12 θηλασμός σε δυο χρονάκια βαριά θα ρίξω κάτι φούμες!!!:shock::D

χαχα κ εγω ετσι κανω μερικες φορες! φυσαει ο αντρας μου τον καπνο κ παω κ στεκομαι μπροστα του!:D

τι το θυμηθηκα πρωι πρωι , θα βγουμε κ εξω αποψε , τωρα μου λειπει πιο πολυ!!!:-(

BJVqp3.png

Χα χα θα βγούμε ξαδέρφες σε λίγο δε θέλει πολύ εκεί κάτω:DΕγώ είμαι από τον Πλατανέ στο Ρέθυμνο 4χλμ έξω από την πόλη παραθαλάσσια κι εμείς ΚΑΘΕ καλοκαίρι χωρίς συζήτηση.Στην Αθήνα ή στον Ομαλό θα μας βρείς (έχει τέλεια φαγητά) ή στο Κρήτη.Αυτό το Σκ έχουμε ρεπό θα κάτσουμε σπίτι χιχι

Α τελεια ..τα ξερω κ τα 2 αν και δεν πολυσυχναζουμε ..πηγαινουμε συνηθως σε κρητικα μεζεδοπωλεια ...η κουζινα τους ειναι θε'ι'κη δεν το συζητω..Βεβαια απο τοτε που εμεινα εγκυος δεν εχω πολλη ορεξη κ οτι τρωω μου πεφτει βαρυ γι'αυτο κ δεν παμε τοσο συχνα ...Αλλα τα λαχταρω!!!

Και η κρητικη μουσικη τελεια..Ο ανδρας μου οταν τον γνωριζα επαιζε μουσικη σε μαγαζια αλλα μετα απο καποια χρονια τα παρατησε γιατι δεν ελεγε η νυχτα..!Ρεθυμνο το χωριο σου ειναι 4 χλμ πριν μπουμε(οπως ερχομαστε απο χανια ) ή μετα?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

χαχαχα πλάκα έχεις! εγω λόγω της κακης μου εμπειριας απο την πρώτη φορα τώρα είπα ότι δεν θα θηλάσω.. ασε που ο γιος μου θα με σκοτώσει και εμένα και το μικρό αν το δει πανω στο στήθος μου.. οχι δεν θα αντέξω τόοοση πίεση...θα πάρω το χαπακι....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εγώ ευτυχώς δεν καπνίζω και όταν βγω θα πάω στην φαση που ειμαι τωρα σε μαγαζί λίγο πιο άνοιχτο και μεγάλο σαν χώρο για να μην έχει πολύ καπνο...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

οκ λοιπον οριστε το κεικ που λεω :

υλικα:

300γρ αλευρι που φουσκωνει μονο του

2κουτ.γλυκου μπεικιν παουντερ

1/4 κουτ.γλυκου αλατι

125 γρ βιταμ

200γρ ζαχαρη

3 αβγα

1 βανιλια

2 μεγαλες ωριμες μπανανες λιωμενες με πηρουνι

80 Ml γαλα

180 γρ κουβερτουρα σε νιφαδες

100 γρ καρυδια (κομμενα στο μπλεντερ)

εκτελεση:

*ανακατευω σε ενα μπολ αλευρι, μπεικιν, αλατι,βανιλια

*Χτυπαω στο μιξερ βουτυρο, ζαχαρη,αυγα

* χαμηλωνω την ταχυτητα κ ριχνω τις μπανανες,γαλα κ μειγμα με αλευρι κλπ

*τελος ριχνω σοκολατα κ καρυδια κ ανακατευω με ενα κουταλι.

*αλευρωνω κ βουτυρωνω την φορμα

*ψηνω στους 190 για 15-20 λεπτα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Εγώ ευτυχώς δεν καπνίζω και όταν βγω θα πάω στην φαση που ειμαι τωρα σε μαγαζί λίγο πιο άνοιχτο και μεγάλο σαν χώρο για να μην έχει πολύ καπνο...

τωρα θα με πειτε απαιτητικη κ εγωιστρια κ δικιο θα εχετε, αλλα θελω να βγω κ να παω στα μπαρακια που συχναζουμε, που ειναι κ η παρεα μας, αλλιως δεν μου κανει κ πολυ ορεξη! κ δυστυχως ειναι πολυ μικρα αυτα τα μαγαζια κ γεματα καπνο!:mad:

μαλλον θα βγαινω για πιο λιγο, πχ 11-1 ,θα χω ωραριο οπως στο σχολειο:D

BJVqp3.png

Α τελεια ..τα ξερω κ τα 2 αν και δεν πολυσυχναζουμε ..πηγαινουμε συνηθως σε κρητικα μεζεδοπωλεια ...η κουζινα τους ειναι θε'ι'κη δεν το συζητω..Βεβαια απο τοτε που εμεινα εγκυος δεν εχω πολλη ορεξη κ οτι τρωω μου πεφτει βαρυ γι'αυτο κ δεν παμε τοσο συχνα ...Αλλα τα λαχταρω!!!

Και η κρητικη μουσικη τελεια..Ο ανδρας μου οταν τον γνωριζα επαιζε μουσικη σε μαγαζια αλλα μετα απο καποια χρονια τα παρατησε γιατι δεν ελεγε η νυχτα..!Ρεθυμνο το χωριο σου ειναι 4 χλμ πριν μπουμε(οπως ερχομαστε απο χανια ) ή μετα?

Όπως έρχεστε από Χανιά μέτά το Ρέθυμνο (αααχχ μου λείπει)!Ο άντρας μου τότε μπορεί να ξέρει τον άντρα σου γιατι ασχολείται περισσότερο από μένα με την μουσική (μη σε μπερδεύει η φωτό ο άντρας μου είναι Βεροιώτης γέννημα θρέμμα αλλά οι κακές συναναστροφές με τις κρητικές;)).Αν θέλει κανονίζουμε κάποιο βραδάκι να πάμε σε κρητικο μεζεδοπωλείο εσείς που πάτε?

zxG9p3.png

owokp3.png

χαχαχα πλάκα έχεις! εγω λόγω της κακης μου εμπειριας απο την πρώτη φορα τώρα είπα ότι δεν θα θηλάσω.. ασε που ο γιος μου θα με σκοτώσει και εμένα και το μικρό αν το δει πανω στο στήθος μου.. οχι δεν θα αντέξω τόοοση πίεση...θα πάρω το χαπακι....

Τι να κάνουμε οι δόλιες μάνες τραβάμε κι όοολο το λούκι και το άγχος με τις εξετάσεις και τις αναμονές κι ένα τσιγαράκι είχαμε μας το κόψανε κι αυτό!!Όσο για το θηλασμό εμένα όλα ήταν εύκολα για αυτό δεν πρέπει να μιλάω ελπίζω να είναι το ίδιο και στο δεύτερο κι αυτό με το μεγάλο το σκέφτομαι κι εγώ λες να έχω θέμα?:confused::-(

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...