Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερααααααα...!Παρασκευη , Παρασκευη!!!Οχι οτι δουλευω σκληρα αλλα λεμε να φυγουμε για το σ-κ , να παμε στο εξοχικο να ξεφυγουμε λιγο!!

Τι ωραια ειναι η δροσουλα???Μ'αρεσει πολυ !Δωρα μου σε ζηλευω πολυ που εχετε κρυο, πολυ θα ηθελα και εγω κρυο κ κουβερτουλα αλλα και με την δροσια βολευομαι...

Λαμπρινη το θυμαμαι αυτο που μου ειχες πει για τον Αστερια κ το Motherbaby, εμεις απλα ριξαμε μια ματια στον πρωτο κ η ποιοτητα του μου φανηκε πολυ καλη σε σχεση με αλλα που ειχα δει.Μασιφ ξυλο κ η κουνια πολυ σταθερη!!!

Ελευθερια τι ωραια που σταματας την δουλεια..Ξεκουραση τωρα κ ολη μερα με το παιδακι σου..

Βρε κοριτσια και εγω εχω χαμηλο αιματοκριτη..την Δευτερα θα παω παλι για εξετασεις, αντε να δουμε...Η γιατρος μου εχει πει να παιρνω 2 χαπακια σιδηρο αλλα καμια φορα ξεχναω το 1 (ξερω χαζομαρες κανω αλλα τι να πω?)

Λεω την επομενη εβδομαδα που θα παω να μου τον αλλαξει, να παρω το λεγκοφερ.

Εσεις παιρνετε και φολλικο ?εγω το παιρνω μαζι με τον σιδηρο , hemafer fol.

Καλημέρα Σόφη κι εγώ legofer τα χάπια δε τα ήθελα και φολλικό finicine ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως γράφεται!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιούπι!!!!!!!!Σήμερα σταματάω, από αύριο σπίτι με τον Πρίγκηπά μου:):):)

Δωράκι παίρνω ήδη 2 σίδηρα για να έχω αυτόν τον αιματοκρίτη αλλά ξέρω τι πρέπει να κάνω. Να τρώω κάθε μέρα σπλήνα ή μοσχάρι και αυτό θα κάνω τώρα που θα είμαι σπίτι και θα μπορώ να κάνω και τα ιδιαίτερα για μένα! Έτσι το είχα κάνει και την προηγούμενη φορά και ανέβηκε τάκα τάκα ο άτιμος!

Τέλειο το χαλάκι, η αλήθεια είναι πως το κοριτσάκι το ντύνεις πιο παιχνιδιάρικα αν και εγώ είμαι γνωστή φανατική αγορομάνα. Αν δεν είχα γιο θα είχα λυσσάξει να κάνω αλλά αφού έχω καλό είναι και το κοριτσάκι. Υγεία να έχει το πουλάκι μου.

Επιτέλους καλή ξεκούραση πες μου ότι θα ήθελες και δεύτερο αγόρι σαν το άντρα μου που θέλει 3 αγόρια γιατι μανούλα μου του λέω συγκρότημα θα κάνουμε :shock::confused:

zxG9p3.png

owokp3.png

Εγώ παίρνω και φολλικό και σίδηρο. Σοφία στην αρχή έπαιρνα τα 2 σίδηρα σε διαφορετικές ώρες και το ένα το ξεχνούσα. Τώρα κάνω το άλλο, παίρνω και τις 2 αμπούλες μαζί, την ίδια ώρα και δεν τις ξεχνάω ποτέ. Τις πίνω κατά τις 5-6 το πρωί που σηκώνομαι για τουαλέτα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Γεωργία κατά βάθος το δεύτερο το ήθελα κορίτσι και είχα και ένσικτο εξ αρχής πως είναι κοριτσάκι. Αλλά αν ήταν αγόρι δεν θα με πείραζε καθόλου, θα έβγαζα και το όνομα του μπαμπά μου που τόσο το θέλω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγώ παίρνω και φολλικό και σίδηρο. Σοφία στην αρχή έπαιρνα τα 2 σίδηρα σε διαφορετικές ώρες και το ένα το ξεχνούσα. Τώρα κάνω το άλλο, παίρνω και τις 2 αμπούλες μαζί, την ίδια ώρα και δεν τις ξεχνάω ποτέ. Τις πίνω κατά τις 5-6 το πρωί που σηκώνομαι για τουαλέτα.

Λες να τα παιρνω κ τα 2 μαζι??Καλη ιδεα!Παντως λεω να παρω το legofer και ας μου δωσει κ felicine εξτρα...Θα το συζητησουμε με την γιατρο την επομενη Πεμπτη..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ρε κορίτσια και μεσα στο σπίτι κρυώνω... 21 βαθμούς εχω μεσα.. Μου φαίνεται απο βδομάδα θα στρώσω και τα χαλιά..μάλλον θα πω να μου τα στρώσουν!!χα χα χα

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια και μεσα στο σπίτι κρυώνω... 21 βαθμούς εχω μεσα.. Μου φαίνεται απο βδομάδα θα στρώσω και τα χαλιά..μάλλον θα πω να μου τα στρώσουν!!χα χα χα

εγω παντος εχω σκασει απο την ζεστη και δεν λενε να φτιαξουν και το κλιματιστικο και τρεχει ο ιδρωτας απο πανω μου δεν αντεχω αλλο:(:(:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω παντος εχω σκασει απο την ζεστη και δεν λενε να φτιαξουν και το κλιματιστικο και τρεχει ο ιδρωτας απο πανω μου δεν αντεχω αλλο:(:(:(

ΕΦΑΚΗ ΝΟΜΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΟΧΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟς.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

καλημερα κοριτσια! να σας πω τι σκεφτομουν τωρα? γενικα ειμαι του εξω, ακομα κ τωρα Παρασκευη+Σαββατο βγαινουμε παντα για ποτο κ θελω να συνεχισω για οσο ακομα αντεχω. με τον καπνο ομως τι γινεται? τωρα ακομα καλα καθομαστε εξω, τα βραδια ομως ηδη ξεκινησε ψυχρα, θα αναγκαστουμε να καθομαστε μεσα! δεν κανει μες τον καπνο, ε? εδω σκεφτομαι με χιλια ζορια αντεχω να μην καπνιζω στην εγκυμοσυνη θα παω να αναπνευσω τζαμπα καπνο εξω? απο την αλλη, να κλειστω σπιτι??

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...