Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , karlajo είπε:

πήγα 3 ώρες μετά που ξύπνησα όπως μου είπαν!η ε2 πόσο πρέπει να είναι?είμαι 36 και έχω αμη 1,89

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

πρίν από 30 λεπτά , MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

δωρα μου πολυ ωραιο το κριθαρακι σου θα το δοκιμασω οποσδηποτε.μου αρεσουν πολυ τα λαχανικα.ειναι πολυ ωραια που εχετε κρυο ποσο το πεθυμησα.

Αντωνια μου διαβασα για τον θηλασμο και εχεις δικαιο εγω πιστευω οτι ειναι ολα ενστικτο αλλιως οι γυναικες στην αφρικη πως τα καταφερνουν?

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια δείτε τι γλυκό χαλάκι...!!!

http://www.homeeshop.gr/product.asp?catid=5045

Ααααχ τέλειο:-):smile::-) και ΡΟΖ:D:D:D!!Με ξεσηκώνεις ξέρεις ότι παρακαλώ για κοριτσάκι άντε να φτάσει η μέρα μου για Β να δούμε 4/10 φτάνουμε!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Ααααχ τέλειο:-):smile::-) και ΡΟΖ:D:D:D!!Με ξεσηκώνεις ξέρεις ότι παρακαλώ για κοριτσάκι άντε να φτάσει η μέρα μου για Β να δούμε 4/10 φτάνουμε!!!

κοντευεις και εσυ !!μεχρι να τελειωσει και οκτωβρης ολες θα εχουμε κανει β επιπεδου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Δεν έμαθες το φύλο ακόμα; νόμιζα ότι περιμένεις αγοράκι:rolleyes::rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

δωρα μου πολυ ωραιο το κριθαρακι σου θα το δοκιμασω οποσδηποτε.μου αρεσουν πολυ τα λαχανικα.ειναι πολυ ωραια που εχετε κρυο ποσο το πεθυμησα.

Αντωνια μου διαβασα για τον θηλασμο και εχεις δικαιο εγω πιστευω οτι ειναι ολα ενστικτο αλλιως οι γυναικες στην αφρικη πως τα καταφερνουν?

Αννίτα μου κι εγω θήλασα 14 μήνες χωρίς να έχω ασχοληθεί καθόλου στην αρχή ούτε κάν σκέφτηκα αν θα θηλάσω ή όχι επειδή στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα τραβήγματα με αμνιοπαρακεντήσεις και τέτοια μέχρι τελευταία στιγμή κοίταζα να είναι καλά μετά μου το φέρανε το θήλασα και συνέχισα.Βέβαια και λίγο πληροφόρηση δε βλάπτει εμένα μου τα είπε η μαία την ώρα του τοκετού.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Δεν έμαθες το φύλο ακόμα; νόμιζα ότι περιμένεις αγοράκι:rolleyes::rolleyes:

Μωρέ γερά να είναι αλλά να αν βγείς στα μαγαζιά και δεις τα κοριτσίστικα χαζεύεις δεν ξέρεις τι να διαλέξεις!!!Μας βγαίνει το κοριτσάκι από μέσα μας και θέλουμε να κάνουμε το μωρό barbie να το ντύνουμε να το ξεντύνουμε να του βάζουμε κοκκαλάκια!!!:D

zxG9p3.png

owokp3.png

Αυτη η εταιρεια στο Περιστερι ειναι πολυ κοντα μας και υπαρχει περιπτωση να την επισκεφτω..Βεβαια εχω ακουσει κ καλα κ ασχημα λογια γι'αυτο λιγο φοβαμαι.Σιγουρα ομως απο κοντα θα καταλαβω τι ποιοτητα εχουν.Εμεις πηγαμε σε ενα αλλο εργοστασιο που λεγεται Αστεριας, στο ιντερνετ τα σχεδια ειναι χαλια αλλα απο κοντα η ποιοτητα τους ειναι πολυ καλη πραγματικα!!!Μαλλον εκει θα καταληξουμε εκτος αν βρουμε τιποτα καλυτερο...

Καλημερααααα!!Σόφη ο αστεριας εχει πολυ καλα πράγματα ποιοτικώς!και εμεις εκει θα ψωνιζαμε αλλα μου αρεσε η κουνια απο εκεινο το εργοστασιο στο Περιστερι που κουνιοταν και τελικα με βολεψε πολυ!αλλα ο αστεριας ειναι πολυ καλη βιοτεχνια!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα!!Σόφη ο αστεριας εχει πολυ καλα πράγματα ποιοτικώς!και εμεις εκει θα ψωνιζαμε αλλα μου αρεσε η κουνια απο εκεινο το εργοστασιο στο Περιστερι που κουνιοταν και τελικα με βολεψε πολυ!αλλα ο αστεριας ειναι πολυ καλη βιοτεχνια!

Λαμπρινή ποια κούνια λες οτι εχεις? Αυτην που ειναι και κουνια και μετα γινεται κρεβατακι?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γιούπι!!!!!!!!Σήμερα σταματάω, από αύριο σπίτι με τον Πρίγκηπά μου:):):)

Δωράκι παίρνω ήδη 2 σίδηρα για να έχω αυτόν τον αιματοκρίτη αλλά ξέρω τι πρέπει να κάνω. Να τρώω κάθε μέρα σπλήνα ή μοσχάρι και αυτό θα κάνω τώρα που θα είμαι σπίτι και θα μπορώ να κάνω και τα ιδιαίτερα για μένα! Έτσι το είχα κάνει και την προηγούμενη φορά και ανέβηκε τάκα τάκα ο άτιμος!

Τέλειο το χαλάκι, η αλήθεια είναι πως το κοριτσάκι το ντύνεις πιο παιχνιδιάρικα αν και εγώ είμαι γνωστή φανατική αγορομάνα. Αν δεν είχα γιο θα είχα λυσσάξει να κάνω αλλά αφού έχω καλό είναι και το κοριτσάκι. Υγεία να έχει το πουλάκι μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μωρέ κάτι ήθελα να πω και το ξέχασα....

Ααααα να σας προτείνω βιβλίο για θηλασμό:

http://www.skroutz.gr/books/123907.%CE%98%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B7.html

http://www.skroutz.gr/books/123906.%CE%98%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B7.html

Τα πιο έγκυρα και ολοκληρωμένα βιβλία που υπάρχουν στα Ελληνικά και αφορούν τον θηλασμό. Η συγγραφέας είναι παιδίατρος στην Θεσσαλονίκη, όποια είναι κοντά ας την επισκεπτεί. Ο πρώτος τόμος αναφέρει όσα πρέπει να ξέρει μια μητέρα πριν θηλάσει αλλά και διάφορα θέματα που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια του θηλασμού. Ο δεύτερος αναφέρεται περισσότερο σε προβλήματα που προκύπτουν αλλά δεν είναι απαραίτητο να τον έχετε.

Εγώ έχω και τους 2, πολλές φορές χρειάστηκε να ανατρέξω εκεί αυτούς τους 21 μήνες που θήλασα τον γιο μου. Τώρα ξέρω τα βιβλία σχεδόν απέξω:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερααααααα...!Παρασκευη , Παρασκευη!!!Οχι οτι δουλευω σκληρα αλλα λεμε να φυγουμε για το σ-κ , να παμε στο εξοχικο να ξεφυγουμε λιγο!!

Τι ωραια ειναι η δροσουλα???Μ'αρεσει πολυ !Δωρα μου σε ζηλευω πολυ που εχετε κρυο, πολυ θα ηθελα και εγω κρυο κ κουβερτουλα αλλα και με την δροσια βολευομαι...

Λαμπρινη το θυμαμαι αυτο που μου ειχες πει για τον Αστερια κ το Motherbaby, εμεις απλα ριξαμε μια ματια στον πρωτο κ η ποιοτητα του μου φανηκε πολυ καλη σε σχεση με αλλα που ειχα δει.Μασιφ ξυλο κ η κουνια πολυ σταθερη!!!

Ελευθερια τι ωραια που σταματας την δουλεια..Ξεκουραση τωρα κ ολη μερα με το παιδακι σου..

Βρε κοριτσια και εγω εχω χαμηλο αιματοκριτη..την Δευτερα θα παω παλι για εξετασεις, αντε να δουμε...Η γιατρος μου εχει πει να παιρνω 2 χαπακια σιδηρο αλλα καμια φορα ξεχναω το 1 (ξερω χαζομαρες κανω αλλα τι να πω?)

Λεω την επομενη εβδομαδα που θα παω να μου τον αλλαξει, να παρω το λεγκοφερ.

Εσεις παιρνετε και φολλικο ?εγω το παιρνω μαζι με τον σιδηρο , hemafer fol.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Εσεις παιρνετε και φολλικο ?εγω το παιρνω μαζι με τον σιδηρο , hemafer fol.

Καλημέρα Σοφη!

Εγω παίρνω 2 σίδηρο την μέρα και χώρια φολλικο.. Θα σου πει ο γιατρος σου βρε σιγουρα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...