Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δωρα μου και λαμπρινι μου σας εκανα φιλες.to fb μου θελει ανανεωσει λογω του οτι ο υπολογιστης μου κανει προβληματα καθε λιγο το αμελησα.παω να κανω κανενα τοστ να φαω για προγευμα.ακουγετε ωραιο το κριθαρακι με λαχανικα και φετα γιαμ γιαμ.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α!!!Ξεχασα να σου πω..επειδη με την σαλτσα ξυνίζει λίγο,θα βάλεις και λίγη ζαχαρίτσα να φυγει το ξινο..

Λαχανικά οτι εχω κάθε φορα,πιπεριές οπωσδήποτε,κολοκυθάκι,μελιτζανα... Η μελιτζανα ειναι λιγο βαρια οποτε σημερα δεν θα βαλω...

ζαχαριτσα βαζω ετσι κ αλλιως στη σαλτσα!;)

πωπω,απο Δευτερα θα το κανω οπωσδηποτε!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Τι φαγητο εχετε σημερα;;

αρακα με καροτα σημερα(κυπριακα μπιζελι)

Δωρα μου καλημερα...

αντωνια, εφη τι μου κανετε?εγω εχω την τεταρτη γιατρο.θα μεγαλωσε το μπεμπακη μου τιν περασμενη φορα ηταν 750γρ.να δουμε ποσα βαζει.η γιατρος μου ειπε οτι ως συνηθως

οι λεπτες κοπελες βγαζουν λεπτα μωρα ισχυει αυτο?

καλημερα αννιτα μου!!!

Καλημέρα κορίτσια!!Αργοπορημένη και πάλι σήμερα με τις εξετάσεις μου με λιγώσατε και εσείς με τα ωραία φαγητά σας!!!Χθες ζυγίστηκα και έβαλα 3 κιλά από την αρχή κάπου τόσα είχα βάλει και στο μεγάλο αλλά επειδή με ξέρω από δω και πέρα θα γίνει το κακό!!!Λίτσα σου έστειλα κι εγώ τι καλά να δούμε και πως είμαστε.Φιλιά σε όλες

καλημερα γεωργια μου!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα κορίτσια, πώς πάνε τα κέφια σήμερα?

Η καμπύλη σακχάρου μου βγήκε άψογη, ο αιματοκρίτης ανέβηκε λίγο 31,2 είναι τώρα και μάλλον πρέπει να προσέξω περισσότερο την διατροφή μου. 10 Οκτώβρη έχω γιατρό και θα μου πει, από το τηλ δεν σχολίασε κάτι μόνο ό,τι η καμπύλη είναι μια χαρά.

Αναμένω να ενημερωθώ και πότε θα σταματήσω από την δουλειά, μπορεί και σήμερα. Έχω κάνει συμφωνία για εποχιακή εργασία και συγκεκριμένα μέχρι 30/09, οπότε πλησιάζει ο καιρός. Άντε να ξεκουραστώ να μείνω σπιτάκι με το παιδάκι μου.

Εσείς όλες καλά? Πάω πίσω να σας διαβάσω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα Ελευθερια!μια χαρα τα αποτελεσματα σου!μπραβο!!

αντε να τελειωνεις κ με τη δουλεια να χαλαρωσεις να ετοιμασεις και το εδαφος για την μπουμπου με την ησυχια σου!

GjJbp3.png7IWup3.png

Η καμπύλη σακχάρου μου βγήκε άψογη, ο αιματοκρίτης ανέβηκε λίγο 31,2 είναι τώρα και μάλλον πρέπει να προσέξω περισσότερο την διατροφή μου. 10 Οκτώβρη έχω γιατρό και θα μου πει, από το τηλ δεν σχολίασε κάτι μόνο ό,τι η καμπύλη είναι μια χαρά.

Αναμένω να ενημερωθώ και πότε θα σταματήσω από την δουλειά, μπορεί και σήμερα. Έχω κάνει συμφωνία για εποχιακή εργασία και συγκεκριμένα μέχρι 30/09, οπότε πλησιάζει ο καιρός. Άντε να ξεκουραστώ να μείνω σπιτάκι με το παιδάκι μου.

καλημερα ελευθερια!!τελεια τα αποτελεσματα σου!!μπραβο

αχ ωραια που θα καθησεις απο τωρα να ξεκουραστεις κιολας!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ελευθερία! μια χαρά τα αποτελέσματα!!

30/9 έχουμε σήμερα!! τι ωραία να ξέρεις ότι είναι η τελευταία μέρα στην δουλειά!!:D:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα κ απο εδω Γεωργια!!

καλα αποτελεσματα στις εξετασεις!μια χαρα ειναι τα κιλακια σου!

Καλημέρα!!!Μέχρι εδώ καλά είμαι Λιτσάκι όλη τη μέρα προσέχω φτούτα σαλάτες γαλατάκι γιαούρτι το μεσημεριανό μου ΑΛΛΑ το βράδυ ξυπνάει ο άλλος μου εαυτός και είμαι ικανή να φάω μια πίτσα!!Μόλις βάλω το μικρό για ύπνο γύρω στις 10:00 με 10:30 τότε γουρουνιάζω!!:-)

zxG9p3.png

owokp3.png

Μπράβο Ελευθερία μου άντε όλες μας με καλά αποτελέσματα.Να ξεκουραστείς με το καλό κοπέλα μου αν κι εγω λέω ότι στο σπίτι κουράζομαι περισσότερο εδώ θα κάνω κι ένα διάλειμμά στο σπίτι non stop!!Αλλά τουλάχιστον θα είσαι όλη μέρα με το παιδάκι σου!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα!!!Μέχρι εδώ καλά είμαι Λιτσάκι όλη τη μέρα προσέχω φτούτα σαλάτες γαλατάκι γιαούρτι το μεσημεριανό μου ΑΛΛΑ το βράδυ ξυπνάει ο άλλος μου εαυτός και είμαι ικανή να φάω μια πίτσα!!Μόλις βάλω το μικρό για ύπνο γύρω στις 10:00 με 10:30 τότε γουρουνιάζω!!:-)

εμ,αμα εισαι στην πεινα ολη μερα λογικο ειναι!χαχαχαχα

αντε καλε,ολες μας πιανουν γουρουνιες!εμενα μεσα στη μερα ευτυχως και μετα παλευω η με αναγουλες η με καουρες.αυτο το παθαινω ειτε εχω φαει πολυ,ειτε λιγο!!

κοριτσαρες θα σας αφησω γιατι καταφτανει ο ξαδερφος που θα φιλοξενησουμε σκ!!σας φιλω γλυκα!τα λεμε!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...