Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσαρες μου εμεις χτες παραγγειλαμε τα επιπλα της PALI απο τα prenatal.

κρεβατακι που εχει πανω ξυλο,πορτοκαλι,λαχανι. και σιμφουνιερα με ενσωματωμενο μπανακι μεσα και αλλαχτρα.καροτσι θα το παρουμε και αυτο μαλλον της peg-perego αλλα σκεφτομαστε κατα ποσο χρειαζετε το port bebe, στα prenatal εχουν μαζι με ολα car seat,port bebe,καροτσι 529 ευρο ενω καπου αλλου μας ειπαν οτι δεν χρειαζετε το port bebe δεν ξερω και τα εχουν γυρω στα 350.σκεφτομαι να βαλω το μωρο απευθειας στο κρεβατακι του και να παρω και ενα παρκοκρεβατο για οταν ειμαι κατω για να κοιματε το μωρο επηδει το σπιτι μου ειναι πανω κατω δεν ξερω.

με γεια τα καινουργια σας Αννιτα μου!!με το καλο και τα υπολοιπα.

οντως πολλοι τα εχουν κατευθειαν στην κουνια και μια χαρα βολευονται.εγω εχω δανεικο πορτ μπεμπε αλλα αν δε μου το εδιναν πιθανον να μην αγοραζα.σκεφτομαι να την κοιμιζω κατευθειαν κουνια κ εγω.το παρκοκρεβατο καλη ιδεα ακουγεται.

Τι φαγητο εχετε σημερα;;

πενες καρμποναρα!

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα κοριτσαρες μου εμεις χτες παραγγειλαμε τα επιπλα της PALI απο τα prenatal.

κρεβατακι που εχει πανω ξυλο,πορτοκαλι,λαχανι. και σιμφουνιερα με ενσωματωμενο μπανακι μεσα και αλλαχτρα.καροτσι θα το παρουμε και αυτο μαλλον της peg-perego αλλα σκεφτομαστε κατα ποσο χρειαζετε το port bebe, στα prenatal εχουν μαζι με ολα car seat,port bebe,καροτσι 529 ευρο ενω καπου αλλου μας ειπαν οτι δεν χρειαζετε το port bebe δεν ξερω και τα εχουν γυρω στα 350.σκεφτομαι να βαλω το μωρο απευθειας στο κρεβατακι του και να παρω και ενα παρκοκρεβατο για οταν ειμαι κατω για να κοιματε το μωρο επηδει το σπιτι μου ειναι πανω κατω δεν ξερω.

Καλημέρα Αννίτα!! το port bebe νομίζω δεν χρειάζετε! εγω σκέφτηκα ότι τι να το πάρω άδικα για 1-2 μηνες δηλαδη;; και εγώ στο κρεβατάκι απευθειας και εστεισα το παρκοκρέβατο στο σαλόνι και το έβαζα εκεί.. στους 1-2 μήνες τον έβαζα και μέσα στο relax που του άρεσε παρα πολύ!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

οντως πολλοι τα εχουν κατευθειαν στην κουνια και μια χαρα βολευονται.εγω εχω δανεικο πορτ μπεμπε αλλα αν δε μου το εδιναν πιθανον να μην αγοραζα.σκεφτομαι να την κοιμιζω κατευθειαν κουνια κ εγω.το παρκοκρεβατο καλη ιδεα ακουγεται.

πενες καρμποναρα!

Αυτο ήταν στρώσε κ για μενα μερίδα!!Για τις πένες λέω... Ερχομαι..Θεσ/νίκη είσαι?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Συμφωνω με την Αντωνία το port bebe δεν χρειάζεται...

Ασε που πολλοί παιδίατροι λένε οτι απαγορεύεται να εχεις το μωρο στο πορτ μπεμπε!!! Για να κοιμάται... Θέλει στο κρεβατάκι του!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Αυτο ήταν στρώσε κ για μενα μερίδα!!Για τις πένες λέω... Ερχομαι..Θεσ/νίκη είσαι?

Αθηνα!:(

κ εγω ειμαι τρελη μακαρονου!!!καμπαμαρου εντελως!!

αχ πες λιγο πως το κανεις το κριθαρακι!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Δωρα μου καλημερα...

αντωνια, εφη τι μου κανετε?εγω εχω την τεταρτη γιατρο.θα μεγαλωσε το μπεμπακη μου τιν περασμενη φορα ηταν 750γρ.να δουμε ποσα βαζει.η γιατρος μου ειπε οτι ως συνηθως

οι λεπτες κοπελες βγαζουν λεπτα μωρα ισχυει αυτο?

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Αθηνα!:(

κ εγω ειμαι τρελη μακαρονου!!!καμπαμαρου εντελως!!

αχ πες λιγο πως το κανεις το κριθαρακι!!

Γιατί μπερδεύτηκα και νόμιζα είσαι απο Θεσ/νίκη??Τεσπα...

Λοιπόν δεν είναι δύσκολο,κάνεις ψητά τα λαχανικά ή τηγανητα...Εγω τα κανω ψητα..Βράζεις χώρια λίγη σάλτσα όπως για μακαρόνια... Βάζεις μέσα τα λαχανικά όταν κρυώσει η σάλτσα...Μετά αν θες ή βράζεις λίγο το κριθαράκι και το γυρνάς σε μια γαστρα ή σε ένα πυρέξ.Αν θες δεν το βράζεις και το βάζεις ωμό αλλά θα αργήσει πιο πολύ!! Ρίχνεις τα λαχανικά με την σάλτσα..Αλατι πιπέρι,ρίγανη (α!βάζω και ψιλοκομμένη φρεσκια ντομάτα) και ρίχνω και κομματάκια φετα και το βαζω φουρνο με λίγο νεράκι να μην το σκεπάζει αν ειναι ήδη βρασμενο,να το σκεπάζει αν ειναι ωμό!! Αυτο!!! Γινεται τελειο!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!Αργοπορημένη και πάλι σήμερα με τις εξετάσεις μου με λιγώσατε και εσείς με τα ωραία φαγητά σας!!!Χθες ζυγίστηκα και έβαλα 3 κιλά από την αρχή κάπου τόσα είχα βάλει και στο μεγάλο αλλά επειδή με ξέρω από δω και πέρα θα γίνει το κακό!!!Λίτσα σου έστειλα κι εγώ τι καλά να δούμε και πως είμαστε.Φιλιά σε όλες

zxG9p3.png

owokp3.png

Μμμμμ... Πολύ καλή ερώτηση...

Εγω είπα να κάνω κριθαρακι στο φούρνο με λαχανικά και φετα....:rolleyes:

πενες καρμποναρα!

Μιαμ μιαμ μιαμ... πινασα!! Έφερα τυροπιτάκια προς το παρόν αλλά μέχρι το βράδυ πρέπει να σκεφτώ και εγώ τι θα κάνω... καλές οι ιδέες σας πάντος.. να σας πω σήμερα βαριέμαι να κάνω κάτι δύσκολο.. οπότε τα μακαρόνια θα ειναιη εύκολη λύση νομίζω..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Δωρα μου καλημερα...

αντωνια, εφη τι μου κανετε?εγω εχω την τεταρτη γιατρο.θα μεγαλωσε το μπεμπακη μου τιν περασμενη φορα ηταν 750γρ.να δουμε ποσα βαζει.η γιατρος μου ειπε οτι ως συνηθως

Ε εδώ μπορώ να πώ οτι δεν ισχύει αυτό!!Μια φίλη μου ξεκίνησε εγκυμοσύνη με 90 κάτι κιλά και έβγαλε μωρο 3100..Μικρό γενικά!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!Αργοπορημένη και πάλι σήμερα με τις εξετάσεις μου με λιγώσατε και εσείς με τα ωραία φαγητά σας!!!Χθες ζυγίστηκα και έβαλα 3 κιλά από την αρχή κάπου τόσα είχα βάλει και στο μεγάλο αλλά επειδή με ξέρω από δω και πέρα θα γίνει το κακό!!!Λίτσα σου έστειλα κι εγώ τι καλά να δούμε και πως είμαστε.Φιλιά σε όλες

Γεωργία στείλε και σε μας πμ για fb!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δαωρακι ειμαι απο Θεσσαλονικη αλλα μενω Αθηνα!γι'αυτο μπουρδουκλωθηκες!

πω πω η συνταγη ειναι τελεια!απο λαχανικα τι βαζεις;

Α!!!Ξεχασα να σου πω..επειδη με την σαλτσα ξυνίζει λίγο,θα βάλεις και λίγη ζαχαρίτσα να φυγει το ξινο..

Λαχανικά οτι εχω κάθε φορα,πιπεριές οπωσδήποτε,κολοκυθάκι,μελιτζανα... Η μελιτζανα ειναι λιγο βαρια οποτε σημερα δεν θα βαλω...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δωρα μου καλημερα...

Καλα είμαστε Αννίτα μου εσύ τι κάνεις;; διαβασες αυτα που σου έγραψα για τα μαθηματα θηλασμού που ρωτούσες εχτές;; οι υπόλοιπες παρακολουθείτε κάτι τέτοιο;

Συνήθως οι μικροκαμωμένες κοπέλες βγαζουν μικρά μωρά..δεν νομίζω να είναι απολυτο όμως αυτό..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...