Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κορίτσια καθήστε να δούμε πως θα είναι οι κοιλιές μας στον 9ο και μετά τα ξαναλέμε!! χα χα

Λιτσακι,τωρα σκέφτομαι να πάρω μια κουβέρτα αγκαλιά...

Εφη μου,είδες διαφορά θερμοκρασίας?? Σου στέλνω λίγο απο δω στείλε λίγο κι εσυ να το εξισορροπήσουμε!!

Αντωνία,άστους να κουρεύονται ρε στην δουλειά και βγές σε αναρρωτικη!!Σιγα μην σκάσεις!!!!

δωρα μου σου στελνω λιγη ζεστη!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια οσες εχετε φεις,δεχομαι πμ με στοιχεια για να σας βρω και να σας φακελωσω!:tongue:

εγω δεν πολυασχολουμαι,απλα ετσι να υπαρχει μια εικονα βρε αδερφε!

εστειλα πμ!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κοριτσια οσες εχετε φεις,δεχομαι πμ με στοιχεια για να σας βρω και να σας φακελωσω!:tongue:

εγω δεν πολυασχολουμαι,απλα ετσι να υπαρχει μια εικονα βρε αδερφε!

εγω εχω facebook νομιζω πως σε εχω ομως:rolleyes:δεν ειμαι και σιγουρη:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Λιτσα εχουμε 1 εβδομαδα διαφορα στο γαμο μας!!! Εγω 23 Οκτωβριου του 2010!!

την μερα που παντρευοσουν εγω εστρωνα κρεβατι!!χαχαχα

και που εισαι,εγω ακομη δεν παρηγγειλα φωτο!χαχαχααχα

ειμαι πολυ κοντα ομως!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

την μερα που παντρευοσουν εγω εστρωνα κρεβατι!!χαχαχα

και που εισαι,εγω ακομη δεν παρηγγειλα φωτο!χαχαχααχα

ειμαι πολυ κοντα ομως!!

Και εγω ρε συ πριν 2βδομαδες πηρα το ψηφιακο!! φαντασου!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοριτσαρες μου εμεις χτες παραγγειλαμε τα επιπλα της PALI απο τα prenatal.

κρεβατακι που εχει πανω ξυλο,πορτοκαλι,λαχανι. και σιμφουνιερα με ενσωματωμενο μπανακι μεσα και αλλαχτρα.καροτσι θα το παρουμε και αυτο μαλλον της peg-perego αλλα σκεφτομαστε κατα ποσο χρειαζετε το port bebe, στα prenatal εχουν μαζι με ολα car seat,port bebe,καροτσι 529 ευρο ενω καπου αλλου μας ειπαν οτι δεν χρειαζετε το port bebe δεν ξερω και τα εχουν γυρω στα 350.σκεφτομαι να βαλω το μωρο απευθειας στο κρεβατακι του και να παρω και ενα παρκοκρεβατο για οταν ειμαι κατω για να κοιματε το μωρο επηδει το σπιτι μου ειναι πανω κατω δεν ξερω.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

καλημερα κοριτσαρες μου εμεις χτες παραγγειλαμε τα επιπλα της PALI απο τα prenatal.

κρεβατακι που εχει πανω ξυλο,πορτοκαλι,λαχανι. και σιμφουνιερα με ενσωματωμενο μπανακι μεσα και αλλαχτρα.καροτσι θα το παρουμε και αυτο μαλλον της peg-perego αλλα σκεφτομαστε κατα ποσο χρειαζετε το port bebe, στα prenatal εχουν μαζι με ολα car seat,port bebe,καροτσι 529 ευρο ενω καπου αλλου μας ειπαν οτι δεν χρειαζετε το port bebe δεν ξερω και τα εχουν γυρω στα 350.σκεφτομαι να βαλω το μωρο απευθειας στο κρεβατακι του και να παρω και ενα παρκοκρεβατο για οταν ειμαι κατω για να κοιματε το μωρο επηδει το σπιτι μου ειναι πανω κατω δεν ξερω.

Καλημέρα Αννίτα!! Με γεια τα νεα επιπλάκια!!Με το καλό να έρθει και το μωρό να τα χαρεί!!

Για το καρότσι κι εγω δεν πήρα σετ με port bebe, πηρα καροτσι και καθισματακι αυτοκινητου ξεχωριστα...Θα δεις εσυ και θα σκεφτεις τι σε βολευει!! Οι περισσότερες εδω έχουν διαφορετικη άποψη σε αυτο..

Α!!Σου εστειλα και στο fb!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...