Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0. 

Πριν προχωρήσεις κάνε τοον έλεγχο για μικρόβια στην μήτρα αφού έχεις κάνει όλα τ αλλά 

Και μετά συνέχισε 

Γνώμη μου φυσικά 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Οκ ευχαριστώ!!! Θα δω τώρα ποιο θα πάρω...

Και στην κοιλιά για ραγάδες δεν ξέρω ποιο να πάρω,μου πρότειναν 1-2 στο φαρμακείο αλλά δεν ξέρω ποιο να διαλέξω...

Καλη σας μερα και απο εμενα!:PΕγω στην 1η εγκυμοσυνη ειχα παρει απο μονη μου τη simulsium επειδη τοτε τη διαφημιζαν.Ακριβη αλλα αξιζε τα λεφτα της.Την εβαζα πρωι και βραδυ σε ολη την εγκυμοσυνη και δεν εκανα ουτε 1 ραγαδα.Φοβερη κρεμα!Στη 2η εγκυμοσυνη την ειχα αλλα αμελουσα να τη βαζω και ελεγα οτι αφου δεν ειχα κανει την 1η φορα θα ειναι θεμα δερματος!Ελα ομως που εκανα γυρω απο τον αφαλο!:(Τωρα την πηρα απο την αρχη του 3ου και τη βαζω καθημερινα 2 φορες και δεν προκειται να σταματησω!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!!! εδω ειμαι κ εγω! ξυπνησα σημερα στο σπιτακι μου κ ποσο το χαρηκα! πραγματικα αν δεν νιωθεις καλα θελεις μονο να εισαι σπιτι. ψυχολογικο ειναι μαλλον.. πρεπει να παω δουλεια σε λιγο κ βαριεμαι θανασιμα! τρωω fitness σκετα σαν τσιπς και μου αρεσουν παραπολυ! Λετε σημερα που μπηκα στην 10 εβδομαδα να αρχισουν να υποχωρουν οι χαζοωαυτιες? εχω σημερα ραντεβου με το γιατρο στις 7.. περιττο να πω ποση αγωνια εχω ..

november rain ειδες το μωρακι να κουνιεται ειπες? φοβερο ετσι? θελω κ εγω σημερα!! εγω ημουν σε μια παραλια χτες ολο με οικογενοιες κ παιδακια κ ελεγα μακαρι κ εγω του χρονου να εχω το μωρακι μου..ποσο το θελωωωω, να ειναι καλα τιποτα αλλο..

dolphin73 μου δεν εχω υπερβολικα υγρα καθολου..ειναι περιεργο αυτο?? για την δυσκοιλιοτητα που ειπες μου εδωσε ο γιατρος duphalac αλλα με το που το ηπια τα εβγαλα ολα απο την αηδια..χιλιες φορες το γαλα μαγνησιας.. με τα φρουτα δεν υπακουει παντα το δικο μου εντερο ειναι πολυ τεμπελικο!! αλλα προσπαθω να τρωω καθε μερα παρολη τη ναυτια κ την ξυνιλα. χτες εφαγα 2 ακτινιδια πριν κοιμηθω ακομα τιποτα δεν με επιασε.. δεν θελω να πινω κ συνεχεια βοηθηματα!! θα παρω κ τα all bran. να δουμε

Margo αν εισαι 10εβδ. +0ημ. οπως λεει το τικερακι σου σημαινει πως εισαι 10εβδ ακριβως!Αρα απο αυριο ξεκιναει η 11η εβδομαδα, δηλαδη αυριο που θα εισαι 10+1ημ. θα περπατας ηδη στην 11η εβδομαδα!

Margo αν εισαι 10εβδ. +0ημ. οπως λεει το τικερακι σου σημαινει πως εισαι 10εβδ ακριβως!Αρα απο αυριο ξεκιναει η 11η εβδομαδα, δηλαδη αυριο που θα εισαι 10+1ημ. θα περπατας ηδη στην 11η εβδομαδα!

σωστα!!!! δεν το ειχα καταλαβει!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Κορίτσια γεια σας κι από μένα.

Εγώ σήμερα έχω ξυπνήσει με πολύ πολύ χάλια διάθεση αλλά και σωματικά αισθάνομαι τελείως αδύναμη.

Το πρόβλημα που με απασχολεί είναι το εξής: τελευταίο υπέρηχο είχα κάνει 20 Ιουλίου που είχαμε ακούσει και καρδιά. Ο γιατρός είπε όλα καλά και να πάω κατ' ευθείαν για αυχενική. Ο γιατρός μου είναι Αθήνα γιατί είμαι από Αθήνα και αποφάσισα να γεννήσω Αθήνα.

Όμως έχω το ιστορικό παλλίνδρομης και με έχει πιάσει ένα φοβερό άγχος. Όμως εδώ στο Ρέθυμνο που μένω εκτός από μια εξαίρεση όλοι είναι ή χάλια ή σε κοιτάν στο πορτοφόλι ή κομπλεξικοί και παλιάς σχολής.

Λοιπόν πήρα στην εξαίρεση τηλέφωνο για υπέρηχο και το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού είναι Οκτώβρη. Φανταστείτε τι γίνετε.

Και σας ρωτώ λοιπόν. Πόσους υπέρηχους έχετε κάνει;

Jfnqp3.png

Τώρα που διάβασα το μήνυμα νομίζω ότι τα είπα λίγο απότομα. Συγγνώμη αλλά είναι οι περίεργες σκέψεις που είχε αναφέρει και η November rain σε άλλο μήνυμα της.

Απλά είμαι έτσι γιατί όταν έπαθα την παλίνδρομη με παρακολουθούσε ένας γιατρός από το νοσοκομείο Χανίων όπου νομίζω δεν είχα και την καλύτερη αντιμετώπιση στα ραντεβού μας.

Πάντως είναι πολύ σημαντικό να έχουμε εμπιστοσύνη στο γιατρό μας.

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ σήμερα έχω ξυπνήσει με πολύ πολύ χάλια διάθεση αλλά και σωματικά αισθάνομαι τελείως αδύναμη.

Το πρόβλημα που με απασχολεί είναι το εξής: τελευταίο υπέρηχο είχα κάνει 20 Ιουλίου που είχαμε ακούσει και καρδιά. Ο γιατρός είπε όλα καλά και να πάω κατ' ευθείαν για αυχενική. Ο γιατρός μου είναι Αθήνα γιατί είμαι από Αθήνα και αποφάσισα να γεννήσω Αθήνα.

Όμως έχω το ιστορικό παλλίνδρομης και με έχει πιάσει ένα φοβερό άγχος. Όμως εδώ στο Ρέθυμνο που μένω εκτός από μια εξαίρεση όλοι είναι ή χάλια ή σε κοιτάν στο πορτοφόλι ή κομπλεξικοί και παλιάς σχολής.

Λοιπόν πήρα στην εξαίρεση τηλέφωνο για υπέρηχο και το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού είναι Οκτώβρη. Φανταστείτε τι γίνετε.

καλως την! κοιτα επειδη περασα και εγω παλλινδρομη κ τον απριλιο ειχα κανει αποξεση σε καταλαβαινω απολυτα.. εγω σημερα θα παω στο γιατρο μου και εχω τρελλο ανχος. Εχω κανει μεχρι στιγμης 2 υπερηχους. σημερα θα ειναι ο τριτος. αν ηταν στο χερι μου θα εκανα καθε εβδομαδα αλλα δεν επιτρεπεται νομιζω τοσο συχνα. πρεπει να βρεις και εναν γιατρο κοντα σου κατα την γνωμη μου για οταν χρειαζεσαι. Δεν μπορει να εισαι αναγκασμενη να πηγαινεις αθηνα καθε φορα.

δεν μπορει να μην υπαρχει ενας καλος γιατρος στην κρητη.. ψαξτο κ κατι θα βρεις δεν μπορει..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα κ απο μενα! οταν λες να βαλεις τραγουδακια τι εννοεις??

Δε θυμάμαι μετα απο πια βδομάδα αλλα εβαζα τραγουδάκια να ακουν κ τα μωράκια μου. Τα ιδια τραγουδάκια ακουγαν κ οταν γεννηθηκαν κ ηρεμουσαν.

Ηλιάννα καλως όρισες καλή μου! Με το καλό το μικράκι σου!

Κασσάνδρα σε καταλαβαινω για τον γυν., εζησα κ εγω σε νησι κ ειναι ο φοβος κ ο τρομος οταν πρεπει να πας σε αυτους. Αλλα για εναν απλο υπερηχο στην βδομαδα που εισαι δε πειράζει να πας, ψαξε μηπως καπου βρεις νωριτερα. Εγω εχω κανει 4, γιατι ειδα κατι καφε υγρα κ πηγα να ελεγξω.

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Δε θυμάμαι μετα απο πια βδομάδα αλλα εβαζα τραγουδάκια να ακουν κ τα μωράκια μου. Τα ιδια τραγουδάκια ακουγαν κ οταν γεννηθηκαν κ ηρεμουσαν.

Ηλιάννα καλως όρισες καλή μου! Με το καλό το μικράκι σου!

Κασσάνδρα σε καταλαβαινω για τον γυν., εζησα κ εγω σε νησι κ ειναι ο φοβος κ ο τρομος οταν πρεπει να πας σε αυτους. Αλλα για εναν απλο υπερηχο στην βδομαδα που εισαι δε πειράζει να πας, ψαξε μηπως καπου βρεις νωριτερα. Εγω εχω κανει 4, γιατι ειδα κατι καφε υγρα κ πηγα να ελεγξω.

καλε πρωτη φορα το ακουω αυτο για τα τραγουδια, εγω που ακουω ροκ θα ηρεμει λες?:D

εγω εχω απο χθες το πρωι τρομερο πονοκεφαλο στο υψος των ματιων μονο στην αριστερη πλευρα. κοιμαμαι, ξυπναω κ παλι τα ιδια. το παθαινα καπου καπου κ πριν μεινω εγκυος αλλα οχι για τοσο πολυ. ειναι συμπτωμα της εγκυμοσυνης λετε?κοντευει να με τρελλανει,δεν ξερω τι να κανω

BJVqp3.png

εγω εκανα ενα που ειδαμε μονο σακο, ενα που ακουσαμε καρδια κ τελευταιο στις 22/7 που ημουν στην 8η εβδομαδα. τωρα κατευθειαν αυχενικη μου ειπε κ εμενα στις 23/8 θα παω. προσπαθω να μην το σκεφτομαι καθολου, εξαλλου πιστευω οτι αν ειναι να παει κατι στραβα-χτυπα ξυλο-το δω δεν το δω θα γινει

BJVqp3.png

Τώρα που διάβασα το μήνυμα νομίζω ότι τα είπα λίγο απότομα. Συγγνώμη αλλά είναι οι περίεργες σκέψεις που είχε αναφέρει και η November rain σε άλλο μήνυμα της.

Απλά είμαι έτσι γιατί όταν έπαθα την παλίνδρομη με παρακολουθούσε ένας γιατρός από το νοσοκομείο Χανίων όπου νομίζω δεν είχα και την καλύτερη αντιμετώπιση στα ραντεβού μας.

Πάντως είναι πολύ σημαντικό να έχουμε εμπιστοσύνη στο γιατρό μας.

Kαι εγω σε νησι ειμαι και επαθα και εγω παλινδρομη στην 1η μου εγκυμοσυνη πριν 11 χρονια, ηταν μονο 1 γιατρος στο νοσοκομειο τοτε και οχι εξωτερικος.Αυτος δεν την ειχε καταλαβει και επειδη ειχα κατι συμπτωματα που δε μου αρεσαν πηγα σε εξωτερικο κεντρο ακτινολογικο που κανουν υπερυχους και εκει το ειδαν.Βεβαια η αποξεση εγινε στην Αθηνα που εχω γιατρο και οπου γεννησα τα επομενα 2 παιδια.Στις εγκυμοσυνες μου ανεβηκα στην Αθηνα 3-4 φορες για τις συμαντικες εξετασεις:Αυχενικη,β'επιπεδου,στην αρχη της εγκυμ., και αλλη 1 φορα αρχες 8ου., και για τη γεννα.Εδω πηγαινα για υπερυχους στις αρχες μεχρι να το ακουσω καθε 2 εβδομαδες, οπως και τωρα εχω κανει 3.Οταν το ακους στον 4ο μετα ησυχαζεις ετσι και αλλιως.Οσο για τους υπερυχους δεν υπαρχει προβλημα απ'οσο ξερω.Ακτινογραφιες απαγορευονται στην εγκυμοσυνη.

Διαφημίσεις

Και εγω απο Αθηνα ειμαι και μενω Κεφαλλονια.Εχω τον γιατρο μου εκει και το πατρικο μου γι'αυτο και γεννησα εκει.Παντως με την επαρχια υπαρχει γενικα ενα θεμα με τους γιατρους, δεν εχεις και πολλες επιλογες.Επιτρεπεται ομως αυτη η εξαιρεση που λες να σου βαζει ραντεβου για Οκτωβρη?Καλα πες'του θα ερθω οταν γεννησω.Τωρα εχει και εδω 2 εξωτερικους γυναικολογους.Για τον 1 δε ξερω τι κανει αλλα ο αλλος οταν εισαι στην αρχη της εγκυμοσυνης κοιταει και σε βολευει καπως για να σε δει, η αν ειναι κατι εκτακτο.Και εχει και αυτος παρα πολυ δουλεια.

να σας ρωτησω οσες -δυστυχως -ειχατε ατυχη κυηση: εχει παντα συμπτωματα η αποβολη? αιμα, πονο , αργα ή γρηγορα κατι δεν καταλαβαινεις?

Εγω στην 1η παλινδρομη ειχαμε δει μονο σακο στην 9η εβδομαδα που πρεπει να βλεπεις εμβρυο και χτυπους και ειχα αρκετα καφε υγρα.Μετα 2 εγκυμοσυνες κανονικα, μετα 1 παλινδρομη που ενω ειχαμε δει εμβρυο δεν ακουσαμε καρδια και ειχα και καφε.Μετα αλλη μια παλινδρομη που ειχαμε δει εμβρυο με κτυπους χαμηλους ομως και ειχα καφε και καποια στιγμη το στηθος μου σταματησε να πονα, και στον υπερυχο ειχε σταματησει και η καρδια.Τωρα ειμαι στη 12η εβδομαδα και πιστευω πως παμε καλα.Παντως και οι 3 παλινδρ. ηταν μεχρι το πολυ την 8η εβδομαδα.

Βλέπω ότι έχετε ζήσει κι εσείς ανάλογη εμπειρία. Και για να μην είμαι υπερβολική πήρα και σε κάποια άλλη και έχει πρώτο διαθέσιμο ραντεβού 30 Αυγούστου. Γενικά επειδή ζω χρόνια εδώ έχω περάσει από διάφορους γυναικολόγους και για κάποιους έχω ακούσει τα χειρότερα. Επίσης το άλλο κορυφαίο που συμβαίνει εδώ είναι ότι σε δύο διαγνωστικά κέντρα που ρώτησα δεν κάνουν υπέρηχο αν είσαι έγκυος. Μου είπαν ότι πρέπει να πάω στο γυναικολόγο.

Τέλος πάντων. Θα το ψάξω και Χανιά τώρα.

Jfnqp3.png

Kαι εγω σε νησι ειμαι και επαθα και εγω παλινδρομη στην 1η μου εγκυμοσυνη πριν 11 χρονια, ηταν μονο 1 γιατρος στο νοσοκομειο τοτε και οχι εξωτερικος.Αυτος δεν την ειχε καταλαβει και επειδη ειχα κατι συμπτωματα που δε μου αρεσαν πηγα σε εξωτερικο κεντρο ακτινολογικο που κανουν υπερυχους και εκει το ειδαν.Βεβαια η αποξεση εγινε στην Αθηνα που εχω γιατρο και οπου γεννησα τα επομενα 2 παιδια.Στις εγκυμοσυνες μου ανεβηκα στην Αθηνα 3-4 φορες για τις συμαντικες εξετασεις:Αυχενικη,β'επιπεδου,στην αρχη της εγκυμ., και αλλη 1 φορα αρχες 8ου., και για τη γεννα.Εδω πηγαινα για υπερυχους στις αρχες μεχρι να το ακουσω καθε 2 εβδομαδες, οπως και τωρα εχω κανει 3.Οταν το ακους στον 4ο μετα ησυχαζεις ετσι και αλλιως.Οσο για τους υπερυχους δεν υπαρχει προβλημα απ'οσο ξερω.Ακτινογραφιες απαγορευονται στην εγκυμοσυνη.

Είναι ενθαρρυντικό που ζεις σε νησί και τελικά γεννάς Αθήνα. Μου δίνεις κουράγιο.

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...