Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Τα θυμαμαι τα εχω ξαναδει στο ιντερνετ ...ωραια φαινονται.Βεβαια αν τα ειδες απο κοντα σιγουρα θα ξερεις την ποιοτητα τους.

Και εμεις που πηγαμε κ ειδαμε καποια αλλα , απο φωτογραφια ηταν τελεια κ απο κοντα οχι κ τοσο..

Αφου λες τα ειδες απο κοντα να τα εμπιστευτεις...

Εχω δει πολλές εταιριες απο κοντα.. Ηρα,ΝΕΚ,Pierre gardin...κ άλλες αλλά απο κοντά τα πιο δεμένα και σταθερα επιπλα μου φανηκαν τα licno... Μαλλον με βλέπω εκεί να καταλήγω... Ειναι επίσης μια εταιρια στο Περιστέρι το motherbaby,αν πας απο εκει καθόλου πες μου για την ποιότητα λίγο...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν μου ειπες απο τιμες που κυμαινονται??Φτηνα , ακριβα?

τα licno? Δεν θυμάμαι να σου πω για όλα αλλά ο κυριος στο μαγαζι μου ειχε πει το πιο ακριβο κρεβατακι στα 450? χωρις στρωμα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εχω δει πολλές εταιριες απο κοντα.. Ηρα,ΝΕΚ,Pierre gardin...κ άλλες αλλά απο κοντά τα πιο δεμένα και σταθερα επιπλα μου φανηκαν τα licno... Μαλλον με βλέπω εκεί να καταλήγω... Ειναι επίσης μια εταιρια στο Περιστέρι το motherbaby,αν πας απο εκει καθόλου πες μου για την ποιότητα λίγο...

Αυτη η εταιρεια στο Περιστερι ειναι πολυ κοντα μας και υπαρχει περιπτωση να την επισκεφτω..Βεβαια εχω ακουσει κ καλα κ ασχημα λογια γι'αυτο λιγο φοβαμαι.Σιγουρα ομως απο κοντα θα καταλαβω τι ποιοτητα εχουν.Εμεις πηγαμε σε ενα αλλο εργοστασιο που λεγεται Αστεριας, στο ιντερνετ τα σχεδια ειναι χαλια αλλα απο κοντα η ποιοτητα τους ειναι πολυ καλη πραγματικα!!!Μαλλον εκει θα καταληξουμε εκτος αν βρουμε τιποτα καλυτερο...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Αυτη η εταιρεια στο Περιστερι ειναι πολυ κοντα μας και υπαρχει περιπτωση να την επισκεφτω..Βεβαια εχω ακουσει κ καλα κ ασχημα λογια γι'αυτο λιγο φοβαμαι.Σιγουρα ομως απο κοντα θα καταλαβω τι ποιοτητα εχουν.Εμεις πηγαμε σε ενα αλλο εργοστασιο που λεγεται Αστεριας, στο ιντερνετ τα σχεδια ειναι χαλια αλλα απο κοντα η ποιοτητα τους ειναι πολυ καλη πραγματικα!!!Μαλλον εκει θα καταληξουμε εκτος αν βρουμε τιποτα καλυτερο...

ποια σελιδα εχουν στο ιντερνετ αυτοι που λες?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

ποια σελιδα εχουν στο ιντερνετ αυτοι που λες?

Γραψε αστεριας bebe στο google κ θα στο βγαλει.Απο το ιντερνετ δεν λεει πολλα ομως...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Δωρα μου σε κλεινω παω για υπνο..Κοιταξε αυτο που σου ειπα κ τα λεμε κ αυριο..Φιλακια!Καλη σου νυχτα!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Δωρα μου σε κλεινω παω για υπνο..Κοιταξε αυτο που σου ειπα κ τα λεμε κ αυριο..Φιλακια!Καλη σου νυχτα!

Καληνύχτα Σοφη μου!! Τα λέμε αυριο...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αντωνια στο σπιτι μας το καινουργιο 2 χρονια εχει που πηγαμε για αυτο δεν με ξερεις ,η μαμα μου μενει στην τρικουππη.εισαι γνωστη φυσιογνωμια απο οτι καταλαβα εισαι και μικρουλλα.εγω πηγα σχολειο κωνσταντινουπολεως.

Ε τι μικρουλα..26 είμαι!! εγώ πήγα Λύκειο Αποστολου Βαρνάβα!

Αντωνια αν θες καμια μερα να βρεθουμε να τα πουμε.

γεια σου και τα λεμε.

Φυσικά!! ωραία θα ήταν, να το κανονίσουμε!

κοριτσια βαριεμαι περιμενω τον αντρα μου να ερθει να παμε καμια βολτα και περπατημα.εσεις περπατατε?μου ειπε ο γιατρος οτι κανει καλο.την τεταρτη θα παμε να δουμε το μπεμπακι μας αχ τι ωραια.ανυπομονω να γεννηθει.

κοριτσια θα παρακολουθησετε μαθηματα θηλασμου?μου ειπαν οτι υπαρχουν.

Αννίτα μια φιλη μου μαρακολούθησε μαθήματα θηλασμου στο Μακάριο. Μολις γέννησε τα ξέχασε όλα..αφου για να καταλάβεις με φώναζε να της δείξω πως να κρατα το μωρό και πως να το θηλασει. Πιστεύω ότι αμα θέλεις πραγματικά να θηλασεις το ένστικτο σου θα ξυπνήσει και θα τα καταφέρεις μια χαρα. τώρα αν χρειάζεσε διάφορες σχετικές πληροφορίες νόμίζω ότι τα βιβλία εγκυμοσύνης/θηλασμού θα σε βοηθήσουν αρκετά..

εμενα μου είπε η γιατρος όταν πήγα για β επιπεδου να ξεκουραζομαι, εγω πιστευα ότι θα μου ελεγε να περπαταω και τελικά μου είπε να ξεκοραζομαι γιατί σκληραίνει η κοιλιά μου κατω χαμηλα

΄

Εμένα μου είπε να περπατώ... μου είπε ότι κάνει πολύ καλό αλλά κάνεις και γυμναστική και βοηθά με τα κιλά! επίσης το περπάτημα τον τελευταίο μήνα βοηθά για έναν εύκολο τοκετό.. εγω δεν περπατούσα η αλήθεια είναι γιατι ήτανε και χειμώνας και κρύωνα και βαριόμουν να βγώ απο το σπίτι:rolleyes: η κουμπάρα μου η οποία στον 8ο περπατούσε 1 ώρα την μέρα όντως γέννησε μέσα σε 7 ώρες το πρώτο της και σε 5 ώρες το 2ο της:shock::shock:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Χαρουμενη σε κόβω σήμερα...:D:D

Πως και σχόλασες γρήγορα εχτές;

σημερα θα σχολασω στες 2 πως να μην ειμαι χαρουμενη:rolleyes::rolleyes: εχτες δεν ειχα κλιματηστικο και μετα τες δυο η ζεστη ηταν αφορητη για αυτο σχολασα!!δεν φτιαχτηκε ακομα,ελπιζω μεχρι την δευτερα να το φτιαξουν!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

σημερα θα σχολασω στες 2 πως να μην ειμαι χαρουμενη:rolleyes::rolleyes: εχτες δεν ειχα κλιματηστικο και μετα τες δυο η ζεστη ηταν αφορητη για αυτο σχολασα!!δεν φτιαχτηκε ακομα,ελπιζω μεχρι την δευτερα να το φτιαξουν!!

Και εγώ 2 σήμερα:tongue:

Παλι καλα που σε αφήνουν. εγω αν τους έλεγα θα σχολάσω λόγω ζέστης θα με κατσαδιαζαν:shock:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Και εγώ 2 σήμερα:tongue:

Παλι καλα που σε αφήνουν. εγω αν τους έλεγα θα σχολάσω λόγω ζέστης θα με κατσαδιαζαν:shock:

εγραψα ωρες αδεια και εφυγα δεν μου τα χαρισαν,εκτος αυτου χαρη του κανω που ερχομαι αν θελουν αλιος παιρνω την αναρροτικη μου και δεν θα ξερουν τι να κανουν!!κανεις δεν ξερει να κανει την δουλεια μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...