Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

gia sou sofi ti kanis

Καλα εδω μολις μπηκα και βλεπω ολες πηγαν για υπνο...Να σε ρωτησω εσυ ποσα κιλα εχεις παρει??Εχω αρχισει να ανησυχω ...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδω ειμαι κι εγω... Χαζευω στο ιντερνετ καμια συνταγη...

Ααααααααα χαζευεις και δεν μου δινεις σημασια ε??Ελεγα πριν για τα μακαρονια..κοιτα το σχολιο μου...χαχαχα!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ααααααααα χαζευεις και δεν μου δινεις σημασια ε??Ελεγα πριν για τα μακαρονια..κοιτα το σχολιο μου...χαχαχα!

Ναι ρε σορρυ!!! :D:D:D

Μωρε ειναι δυσκολο καθε μερα τι να μαγειρευεις..Εγω πλεον στερεψα απο ιδεες!!

Τι λεει τι κανεις εσυ?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι ρε σορρυ!!! :D:D:D

Μωρε ειναι δυσκολο καθε μερα τι να μαγειρευεις..Εγω πλεον στερεψα απο ιδεες!!

Τι λεει τι κανεις εσυ?

Καλα ειμαι...Οντως δυσκολο καθε μερα εγω οταν μαγειρευω κοιταω να μενει κ για καμια μεριδα πραπανω να φαμε κ την επομενη..αυτες τις μερες ειχαμε κ απο τις προηγουμενες κ ετσι απαλλαχθηκα απο το μαγειρεμα...Βεβαια κρατιεμαι για να φαω μακαρονια το σαββατοκυριακο...!!

Ειχαμε παει στην κουμπαρα μου ,μολις μπηκε στον 9ο κ εχει παρει ηδη 18 κιλα οπως ελεγα κ πριν...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι...Οντως δυσκολο καθε μερα εγω οταν μαγειρευω κοιταω να μενει κ για καμια μεριδα πραπανω να φαμε κ την επομενη..αυτες τις μερες ειχαμε κ απο τις προηγουμενες κ ετσι απαλλαχθηκα απο το μαγειρεμα...Βεβαια κρατιεμαι για να φαω μακαρονια το σαββατοκυριακο...!!

Ειχαμε παει στην κουμπαρα μου ,μολις μπηκε στον 9ο κ εχει παρει ηδη 18 κιλα οπως ελεγα κ πριν...

Καλά είναι ρε οκ... στα φυσιολογικα την λες... Τι να πει και η ξαδερφη μου που ειχε βαλει 45 θυμασαι που το ειπα και χτες??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλά είναι ρε οκ... στα φυσιολογικα την λες... Τι να πει και η ξαδερφη μου που ειχε βαλει 45 θυμασαι που το ειπα και χτες??

Το θυμαμαι αυτο με τα 45!!Αν ειναι δυνατον!Μετα επανηλθε κανονικα στα κιλα της?

Παντως ο γιατρος την εχει σε μικρο περιορισμο γιατι τα θεωρει πολλα..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Το θυμαμαι αυτο με τα 45!!Αν ειναι δυνατον!Μετα επανηλθε κανονικα στα κιλα της?

Παντως ο γιατρος την εχει σε μικρο περιορισμο γιατι τα θεωρει πολλα..

Ε οκ επανηλθε δεν μπορω να πω...

Αλλα ετρωγε λεει μια φρατζολα με ζαμπον και κασερια για πρωινο και φαντασου τι ετρωγε ολη την υπολοιπη μερα...

Καλα τωρα με αγνοείς εσυ??? Αργείς να απαντήσεις Σοφάκι!!:D:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μια φραντζολα?Υπερβολικο ε??βρε πως μπαινουν τα ατιμα τα κιλα!!Κοιταω κατι κρεβατακια στο νετ γι'αυτο αργω..

Να σε ρωτησω ποτε λετε να τα παραγγειλετε αυτα?Εγω λεω κατα το Νοεμβρη..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Μια φραντζολα?Υπερβολικο ε??βρε πως μπαινουν τα ατιμα τα κιλα!!Κοιταω κατι κρεβατακια στο νετ γι'αυτο αργω..

Να σε ρωτησω ποτε λετε να τα παραγγειλετε αυτα?Εγω λεω κατα το Νοεμβρη..

Εγω και τωρα αν μπορούσα θα τα έκλεινα αλλα οκ ειναι λιγο νωρίς για τα κρεβατακια νομίζω... Κι εμείς για Νοέμβρη λέμε... εγω τωρα την Κυριακή με το καλό θα πάρω χαλί για το δωμάτιο της μπέμπας απο το πανηγύρι μας.. Πιστεύω να βρω το πολύ στα 50?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγω και τωρα αν μπορούσα θα τα έκλεινα αλλα οκ ειναι λιγο νωρίς για τα κρεβατακια νομίζω... Κι εμείς για Νοέμβρη λέμε... εγω τωρα την Κυριακή με το καλό θα πάρω χαλί για το δωμάτιο της μπέμπας απο το πανηγύρι μας.. Πιστεύω να βρω το πολύ στα 50?

Συμφωνω και εγω μαζι σου..καλα θα ηταν και τωρα αλλα ας κρατηθουμε λιγο..Οσο για το χαλι εμεις πηραμε περυσι κ ταιριαζει με το δωματιο..ειναι λαχανι-κιτρινο οπως κ οι τοιχοι(λαχανι-μπεζ).

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Σοφη δές λίγο και τα επιπλα που σου λέω οτι μου άρεσαν σαν ποιότητα όταν τα ειδα απο κοντα... http://www.licno.gr/pub/

Τα θυμαμαι τα εχω ξαναδει στο ιντερνετ ...ωραια φαινονται.Βεβαια αν τα ειδες απο κοντα σιγουρα θα ξερεις την ποιοτητα τους.

Και εμεις που πηγαμε κ ειδαμε καποια αλλα , απο φωτογραφια ηταν τελεια κ απο κοντα οχι κ τοσο..

Αφου λες τα ειδες απο κοντα να τα εμπιστευτεις...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Συμφωνω και εγω μαζι σου..καλα θα ηταν και τωρα αλλα ας κρατηθουμε λιγο..Οσο για το χαλι εμεις πηραμε περυσι κ ταιριαζει με το δωματιο..ειναι λαχανι-κιτρινο οπως κ οι τοιχοι(λαχανι-μπεζ).

Εγω πάλι θέλω να μην εχουν χρώματα τα έπιπλα..Θελω να ειναι ουδέτερα και απλά να δωσω πινελιές με αξεσουαρ..με την κουνουπιερα,με τις κουρτινες,με το χαλι,με τα σχεδιακια στον τοιχο... Σκεφτομαι στον τοιχο να βαλω πεταλουδίτσες και λουλούδια αυτοκόλλητα μάλλον απο τα jumbo..θα τα έχεις δει ρε συ αφου η μαμα σου δουλευει εκει...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγω πάλι θέλω να μην εχουν χρώματα τα έπιπλα..Θελω να ειναι ουδέτερα και απλά να δωσω πινελιές με αξεσουαρ..με την κουνουπιερα,με τις κουρτινες,με το χαλι,με τα σχεδιακια στον τοιχο... Σκεφτομαι στον τοιχο να βαλω πεταλουδίτσες και λουλούδια αυτοκόλλητα μάλλον απο τα jumbo..θα τα έχεις δει ρε συ αφου η μαμα σου δουλευει εκει...

Γουστα ειναι αυτα ,καντο οπως το εχεις στο μυαλο σου...!Πρεπει να τα εχω δει τα αυτοκολλητα γιατι η μανα μου ειναι στο τμημα με τα ειδη σπιτιου..Μαλλον εκει τα εχουν..Και εμεις θα βαλουμε αυτοκολλητα που θα ειναι σχετικα με την προικα του μωρου..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...