Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

και εγω εδω κοιμηθηκε ο μικρος και χαλαρωνω!!!Τι καλο φαγατε φουσκιτσα?

Είχα κάνει αρακά το μεσημέρι.. περίσσεψε ενα πιατο οπότε και για αυριο τωρα πρεπει να σκεφτουμε τι θα μαγειρεψουμε!! Εσεις τι φαγατε??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

εμενα ειχε κανει η μαμα μου μακαρονια με κιμα και ετσι τα τιμησα δεοντως μολις πηγα σπιτι

ποσο πολύ μου αρέσουν τα μακαρόνια...θα μπορούσα να τρωω συνεχεια όλη μέρα!! ουφφφ...αυριο τι τρώμε όμως πάλι??:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

φουσκιτσα γιατι δεν κανεις καμια σουπιτσα αυριο?θα βγω τωρα να ξαπλωσω γιατι εχ εγερτηριο στις 6,30φιλια καλο βραδυ

θα κανω μαλλον...

Φιλια καλό σου βράδυ!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ωπ Δωρα μεσα εισαι..??Ειισαι μακαρονου απο οτι καταλαβα ε??

Και εγω θα μπορουσα να τρωω μακαρονια καθε μερα αλλα λεω να προσωχω τωρα με την εγκυμοσυνη...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Μολις γυρισαμε απο την κουμπαρα μου , ειναι εγκυος , μολις μπηκε στον 9ο και εχει ηδη παρει 18 κιλα!!!Αρκετα μου φαινονται..εμενα μου ελεγαν συνεχεια να τρωω μιας και με βλεπουν λιγοφαγη...χιχιχιχι!

Βεβαια τα εχει παρει παντου γενικως κ δεν κακοφαινεται οταν την βλεπεις αλλα ειναι πρησμενη πολυ..

Λετε να γινουμε και εμεις ετσι??Οπως κ να'ναι με λιγα η πολλα θα γινουμε κορμαρες μετααααααααα....

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Μολις γυρισαμε απο την κουμπαρα μου , ειναι εγκυος , μολις μπηκε στον 9ο και εχει ηδη παρει 18 κιλα!!!Αρκετα μου φαινονται..εμενα μου ελεγαν συνεχεια να τρωω μιας και με βλεπουν λιγοφαγη...χιχιχιχι!

Βεβαια τα εχει παρει παντου γενικως κ δεν κακοφαινεται οταν την βλεπεις αλλα ειναι πρησμενη πολυ..

Λετε να γινουμε και εμεις ετσι??Οπως κ να'ναι με λιγα η πολλα θα γινουμε κορμαρες μετααααααααα....

gia sou sofi ti kanis

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...