Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια αν θελετε να μοιραζομαστε και συνταγουλλες μου αρεσει να δοκιμαζω καινουργια πραγματακια.σκεφτομαι να κανω την συνταγη της μαργαριτας το τυροψωμο αν και ο γιατρος μου ειπε να μην τρωω αλατι καθολου επηδει τα χερια μου φουσκωσαν,αλλα το τυρι εχει μεσα αλατι?

Ναι έχει...καλύτερα να το αποφύγεις... η πίεση σου είναι εντάξει;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντωνια μου θα γεννησω στην κλινικη ληδρα στην γιατρο την ζωη την ντοντου.ναι θα κανουμε καισαρικη ,υπολογιζουμε μεσα του δεκεμβρη 17-20 περιπου.τωρα να δουμε να μας πανε ολα καλα γιατι περασα πολλα μεχρι να ερθω εδω.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

Αντωνια μου θα γεννησω στην κλινικη ληδρα στην γιατρο την ζωη την ντοντου.ναι θα κανουμε καισαρικη ,υπολογιζουμε μεσα του δεκεμβρη 17-20 περιπου.τωρα να δουμε να μας πανε ολα καλα γιατι περασα πολλα μεχρι να ερθω εδω.

επειδη δεν εχω ιδεα που είναι αυτη η κλινικη; πρώτη απο ολες μας γεννας...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Ολα καλα θα πάνε μην αγχώνεσε....Εφαγες τον γαιδαρο και μένει η ουρά που λέμε...

Κοριτσια φεύγω!

Θα τα πούμε μετα!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Το κατάλαβα γιαυτό έκανα έτσι την ερώτηση χιχιχι!!

Αννίτα είχα περιέργια να σε δω, (μιας και είμαστε γειτόνισσες σχεδόν) για να δω αν γνωριζόμαστε αλλά όχι τελικά δεν σε έχω δει ποτε..

Αντωνια στο σπιτι μας το καινουργιο 2 χρονια εχει που πηγαμε για αυτο δεν με ξερεις ,η μαμα μου μενει στην τρικουππη.εισαι γνωστη φυσιογνωμια απο οτι καταλαβα εισαι και μικρουλλα.εγω πηγα σχολειο κωνσταντινουπολεως.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια...Πως παει??

Εγω πληρωσα 150 για την β' επιπεδου κ την εκανα στον Θεωδοροπουλο, στο ιατρειο του..

Λαμπρινη με το καλο τα κοριτσια σου..συγχαρητηρια για τα καλα σου νεα..!!

Νικη αν ειναι βαλε λιγο ταλκ-πουδρα δηλαδη εκει που ξυνεσαι γιατι ξερω οτι ειναι εκνευριστικο να σε τρωει το δερμα σου...!Εγω εχω αλλεργια κ απο τοτε που εμεινα εγκυος καθε βραδυ σχεδον με τρωνε τα ποδια μου...Τα αλειφω λοιπον με πουδρα για τα μωρα και ανακουφιζομαι...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

κοριτσια βαριεμαι περιμενω τον αντρα μου να ερθει να παμε καμια βολτα και περπατημα.εσεις περπατατε?μου ειπε ο γιατρος οτι κανει καλο.την τεταρτη θα παμε να δουμε το μπεμπακι μας αχ τι ωραια.ανυπομονω να γεννηθει.

κοριτσια θα παρακολουθησετε μαθηματα θηλασμου?μου ειπαν οτι υπαρχουν.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...