Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το λαδακι για τις ραγαδες ειναι πολυ καλο, και η κοπελλα μου συστησε και τα welleda και για το μωρο επηδει δεν εχουν μεσα χημικα και που θα ετοιμαζω την βαλιτσα του τοκετου θα τα αγορασω να τα παρω μαζι μου στην κλινικη.σαμπουαν,αφρολουτρο για λουσιμο και λαδακι για μασαζ.σκοπευω να την ετοιμασω μεχρι το τελος οκτωμβριου που θα τελιωσει και ο 7 μηνας.

Τα βιολογικά της weleda χρησιμοποιώ για τον γιο μου από την στιγμή που γεννήθηκε. Κάποια στιγμή του δημιούργησε ατοπική δερματίτιδα, το έχω ακούσει και από άλλες μητέρες. Η καλέντουλα το προκαλεί. Για λίγο χρησιμοποιήσαμε frezyderm και από τότε ακόμη και μέχρι σήμερα weleda του βάζω παντού.

Στα βιολογικά είναι πανάκριβα όμως. Εδώ βρίσκω το αφρόλουτρο 15 Ευρώ, από το νετ το παίρνω περίπου 5-6 Ευρώ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αντωνία να χαίρεσαι τον αδερφό σου, πώς τον λένε και γιορτάζει?

Νίκη αν πετάξεις κοκκινίλες πάρε τηλ τον γιατρό σου!!!!

160 έδωσα εγώ στην Β' Επιπέδου.

Ευχαριστώ Ελευθερία μου! Κυριακος είναι ο αδελφος μου!!

Μέχρι τώρα προηγείτε η Αννιτα με 250!!! χαχαχα

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

λετε για ελαιολαδο δηλαδή;

θα δω αν συνεχισει και θα βάλω...

εφη μου με τη mustella εισαι ευχαριστημενη εσυ;

Βάζει και η Έφη Mustella? εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένη...μαλακώνει η κοιλιά μου, σαν το δερμα του μωρού γίνεται και απορροφάται αμέσως!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ένα φίλο Κυριάκο που έχω γιορτάζει κάπου τον Ιούλιο, 7 νομίζω. Να τον χαίρεστε λοιπόν!

Νίκη αν πετάξεις εξανθήματα να πάρεις τον γιατρό σου. Η απλή φαγούρα είναι νορμάλ, μεγαλώνει η κοιλιά, τσιτώνει το δέρμα και έχεις φαγούρα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αντωνία να χαίρεσαι τον αδερφό σου, πώς τον λένε και γιορτάζει?

Νίκη αν πετάξεις κοκκινίλες πάρε τηλ τον γιατρό σου!!!!

160 έδωσα εγώ στην Β' Επιπέδου.

ναι θα την πάρω τηλ αυριο γιατί σημερα δεν ειναι μέσα..

ξέρεις κάτι για τις κοκκινιλες;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Ένα φίλο Κυριάκο που έχω γιορτάζει κάπου τον Ιούλιο, 7 νομίζω. Να τον χαίρεστε λοιπόν!

Νίκη αν πετάξεις εξανθήματα να πάρεις τον γιατρό σου. Η απλή φαγούρα είναι νορμάλ, μεγαλώνει η κοιλιά, τσιτώνει το δέρμα και έχεις φαγούρα.

Σήμερα είναι του Αγιου Κυριακου του Αναχωρητού!

Ξέρω ότι εχει ακόμα μια γιορτη αλλά είναι Αγια Κυριακή νομίζω γιατι γιορτάζουν οι κοπέλλες. (η γιαγια μου και εξαδελφη μου) γι' αυτό το ξέρω:rolleyes: δεν θυμάμαι πότε είναι όμως η άλλη γιορτη..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ναι θα την πάρω τηλ αυριο γιατί σημερα δεν ειναι μέσα..

ξέρεις κάτι για τις κοκκινιλες;

Αν θυμάσαι παλιότερα είχα γράψει πως στν προηγουμενη εγκυμοσύνη, λίγο πριν γεννήσω, είχα βγάλει έκζεμα εγκυμοσύνης. Ήταν μικρά κόκκινα σπινθουράκια με διάφανο πύο και τρομερή φαγούρα. Το έκζεμα είναι συχνό φαινόμενο της εγκυμοσύνης και έχει διάφορες μορφές. Μπορεί να παρουσιαστεί σε οποιαδήποτε φάση της κύησης ακόμη και από πολύ νωρίς. Δεν είναι κάτι σοβαρό απλά ταλαιπωρείσαι και καλό είναι να ενημερώσεις την γιατρό σου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Βάζει και η Έφη Mustella? εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένη...μαλακώνει η κοιλιά μου, σαν το δερμα του μωρού γίνεται και απορροφάται αμέσως!

αντωνια ήθελα να πω και είπα έφη χαχαχα

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Αν θυμάσαι παλιότερα είχα γράψει πως στν προηγουμενη εγκυμοσύνη, λίγο πριν γεννήσω, είχα βγάλει έκζεμα εγκυμοσύνης. Ήταν μικρά κόκκινα σπινθουράκια με διάφανο πύο και τρομερή φαγούρα. Το έκζεμα είναι συχνό φαινόμενο της εγκυμοσύνης και έχει διάφορες μορφές. Μπορεί να παρουσιαστεί σε οποιαδήποτε φάση της κύησης ακόμη και από πολύ νωρίς. Δεν είναι κάτι σοβαρό απλά ταλαιπωρείσαι και καλό είναι να ενημερώσεις την γιατρό σου.

θσ πάρω αυριο αν δεν μου περασει,,, δεν θέλω να γεμίσω γιατί δεν αντεχω τώρα που απλα εχω φαγουρα

yiORT7o.jpgwYStp3.png

κοριτσια αν θελετε να μοιραζομαστε και συνταγουλλες μου αρεσει να δοκιμαζω καινουργια πραγματακια.σκεφτομαι να κανω την συνταγη της μαργαριτας το τυροψωμο αν και ο γιατρος μου ειπε να μην τρωω αλατι καθολου επηδει τα χερια μου φουσκωσαν,αλλα το τυρι εχει μεσα αλατι?

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

αντωνια ήθελα να πω και είπα έφη χαχαχα

Το κατάλαβα γιαυτό έκανα έτσι την ερώτηση χιχιχι!!

Αννίτα είχα περιέργια να σε δω, (μιας και είμαστε γειτόνισσες σχεδόν) για να δω αν γνωριζόμαστε αλλά όχι τελικά δεν σε έχω δει ποτε..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...