Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Νίκη μην ξύνεις την κοιλια χειρότερα θα νιώσεις.. εγω παντως με το ελαιόλαδο βρήκα την ησυχία μου. ουτε μια ραγάδα δεν έκανα στον πρωτο μου γιο..καθε πρωι mustella καθε βράδυ ελαιόλαδο...φαγούρα σχεδόν ποτέ!

Αννίτα που χάθηκες;; Να σε ρωτήσω, πόσα έδωσες για το Β επιπέδου; και οι υπόλοιπες κοπέλλες που την κάνατε ποσα σας χρέωσαν; παω την Δευτέρα τουλάχιστο να είμαι προετοιμασμένη..Δεν θυμάμαι απο την πρώτη φορά αλλά νομίζω ήταν παραπάνω απο την αυχενικη....

και εγώ mustella βάζω.....

εγώ έδωσα 180 ευρό αλλά οι τιμές είναι διάφορες...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μηπως σε πήραξε αυτό το τζελ... εσυ΄πόσα πλήρωσες για την Β επιπέδου;

αυτό σκεφτόμουνα κι εγώ μήπως είναι απο το τζελ, ειλικρινα εκανα μπάνιο και βαζω ενυδατική γιατί δεν αντεχω αλλά δεν κάνει διαφορά...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

και εγώ mustella βάζω.....

εγώ έδωσα 180 ευρό αλλά οι τιμές είναι διάφορες...

Για να προετοιμάζομαι ρωτάω....Ουφφφφ...στην αυχενική πόσα έδωσες; εγω 85 και 135 για τις αναλύσεις σύνολο 220....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Antonia mou gia sou apla sas stello apo mobile kai diskolevime ligo lipon edosa 250 euro stin kallika gia b epipedou

250 ε;; η Νίκη 180....

Δίκαιο έχεις Νίκη, οι τιμές είναι διάφορες.....

Κορίτσια εσεις έχετε facebook? στείλτε μου πμ να σας στείλω friend request!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Για να προετοιμάζομαι ρωτάω....Ουφφφφ...στην αυχενική πόσα έδωσες; εγω 85 και 135 για τις αναλύσεις σύνολο 220....

στην αυχενική είχα πάει κι εγώ στη καλλικα και έδωσα 200 ευρό μόνο για την αυχενική...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

250 ε;; η Νίκη 180....

Δίκαιο έχεις Νίκη, οι τιμές είναι διάφορες.....

Κορίτσια εσεις έχετε facebook? στείλτε μου πμ να σας στείλω friend request!!!

νικη κωνσταντινου εχω μια φωτογραφια με 2 αρκουδάκια

yiORT7o.jpgwYStp3.png

στην αυχενική είχα πάει κι εγώ στη καλλικα και έδωσα 200 ευρό μόνο για την αυχενική...

ρε παιδιά τι τιμές είναι αυτές;;; πως θα τα βγάλω πέρα;;; ουφφφφ χαλασε και το αυτοκινητο του άτρα μου και το πήρε στον μηχανικό του το ετοιμασε σήμερα και τον πήρε για να περάσει να το πάρει...600ευρώ στοίχησε...ΕΛΕΟΣ...εχουμε να πλερώσουμε το ρεύμα, τα σκύβαλα, το αποχετευτηκό, άδεια ιδιοκτησίας ακίνητης περιουσίας, έχω και την Β επιπέδου, έχω και τα ψώνια για το σπίτι......ευτυχώς που δεν έχει και εμβόλιο το παιδί αυτό τον μήνα γιατί θα αυτοκτονούσα ειλικρινά...........

Κοπέλλες η Β επιπέδου αν θυμάμαι καλά είναι η εξέταση που βλέπουμε τα όργανα, μετράμε δακτυλάκια κτλ κτλ;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Η καλλικα σαν ανθρωπος οχι ειναι μουτρο,αλλα πιστευω στην δουλεια της ειναι καλη θελει να ειναι σιγουρη για ολα πριν φυγεις απο εκει.εγω κοριτσια εβαζα mustella αλλα επηδει ειμαι υπερ των βιολογικων βαζω ενα λαδακι της welleda το αγορασα απο καταστημα βιολογικων προιοντων που ειμαι φανατικη.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

ρε παιδιά τι τιμές είναι αυτές;;; πως θα τα βγάλω πέρα;;; ουφφφφ χαλασε και το αυτοκινητο του άτρα μου και το πήρε στον μηχανικό του το ετοιμασε σήμερα και τον πήρε για να περάσει να το πάρει...600ευρώ στοίχησε...ΕΛΕΟΣ...εχουμε να πλερώσουμε το ρεύμα, τα σκύβαλα, το αποχετευτηκό, άδεια ιδιοκτησίας ακίνητης περιουσίας, έχω και την Β επιπέδου, έχω και τα ψώνια για το σπίτι......ευτυχώς που δεν έχει και εμβόλιο το παιδί αυτό τον μήνα γιατί θα αυτοκτονούσα ειλικρινά...........

Κοπέλλες η Β επιπέδου αν θυμάμαι καλά είναι η εξέταση που βλέπουμε τα όργανα, μετράμε δακτυλάκια κτλ κτλ;

ναι αυτή η εξεταση είναι και είναι πολύ σημαντική.

αχ σε καταλαμβαινω υπομονη

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...