Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εφαγα και ηρθα!!ειναι καμια εδω?ή μονη μου μιλω??

εσκασα στην ζεστη!!ουφ βρηκε την μερα να χαλασει το κλιματηστικο:(:(

Εφη κάθε μέρα τέτοια ώρα συνεφιάζει και σκοτινιάζει..μετα όπως στρώνει..ελπιζω να μην χαλάσει σημερα γιατι έχω τραπεζι σήμερα στης μαμας μου είναι η γιορτη του αδελφού μου και θα καθήσουμε έξω επειδη δεν έχει πολύ χώρο μέσα. Απο αυριο θέλω και εγω να στρώνω χαλια στο σπιτι μου:P:p:p

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εφη κάθε μέρα τέτοια ώρα συνεφιάζει και σκοτινιάζει..μετα όπως στρώνει..ελπιζω να μην χαλάσει σημερα γιατι έχω τραπεζι σήμερα στης μαμας μου είναι η γιορτη του αδελφού μου και θα καθήσουμε έξω επειδη δεν έχει πολύ χώρο μέσα. Απο αυριο θέλω και εγω να στρώνω χαλια στο σπιτι μου:P:p:p

να σας ζησει αντωνια μου!!δεν νομιζω να σας βρεξει εδω παντος σκαει ο τζιτζικας,μαλλον θα σχολασω δεν αντεχω αλλο την ζεστη!!!!

θα τα πουμε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα τσούπρες!Μόλις επέστρεψα απο τον γιατρο και καναμε τη β' επιπέδου!!!Όλα καλα!Ευτυχώς!!Η κάθε τσούπρα ειναι 400 γραμμαρια και συμβαδίζουν σε όλα!!!:)Λέω να παω να τους παρω τα 2 πρωτα τους ροζουλι ιδια φορμακια!!!!!!!!!!!!:):):)

Μπράβο γειτόνισσα :D:D:D άρχισε να ψωνίζεις τώρα που έφυγε το άγχος πωπω ολόκληρες κοπέλες!!!ΡΟΟΟΟΖΖΖΖ!!!Θέλω κι εγώωωωωω:D

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

να σας ζησει αντωνια μου!!δεν νομιζω να σας βρεξει εδω παντος σκαει ο τζιτζικας,μαλλον θα σχολασω δεν αντεχω αλλο την ζεστη!!!!

θα τα πουμε!!

Ευχαριστώ!! Μακαρι να μας την χαρίσει και σήμερα να περάσουμε καλα απόψε και απο αύριο θελω βροχές:D

Στο καλό Έφη..καλη ξεκούραση..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Gia sas koritsakia ti mou kanete exi kamia mesa na kopsoume kamia kouventa?ego molis efaga ta fasolia mou kai xekourazome ine kourasmena ta podia mou simera

Γειά σου Αννίτα μου! Είμαι εδώ,έφαγα κι εγώ αρακα! Ρε συ είσαι πολύ κοντά να μπεις στην τελική ευθεία δηλ. να μπει στις 30 εβδομάδες...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Gia sou dora mou nai kontevo se ligo vasika ime stis 27 tora apla logo kessarikis stis 17 pano kato tou dekevri to tikeraki dixni ligo parapano:)ti kanis simera piga kai agorasa kai rouxa gia pio kala gia kanena gamo kai mia zoni pou stirizi tin mesi apo prenatal:D

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσια... τι κανετε;

έχω τρομερη φαγουρα στη κοιλια:(:(:(. δεν αντεχω γεμίζω κοκκινιλες....

Νίκη μην ξύνεις την κοιλια χειρότερα θα νιώσεις.. εγω παντως με το ελαιόλαδο βρήκα την ησυχία μου. ουτε μια ραγάδα δεν έκανα στον πρωτο μου γιο..καθε πρωι mustella καθε βράδυ ελαιόλαδο...φαγούρα σχεδόν ποτέ!

Αννίτα που χάθηκες;; Να σε ρωτήσω, πόσα έδωσες για το Β επιπέδου; και οι υπόλοιπες κοπέλλες που την κάνατε ποσα σας χρέωσαν; παω την Δευτέρα τουλάχιστο να είμαι προετοιμασμένη..Δεν θυμάμαι απο την πρώτη φορά αλλά νομίζω ήταν παραπάνω απο την αυχενικη....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

νικου βαζεις κρεμα για ραγαδες??Προσπαθησε να ενυδατωνεις οσο μπορεις την περιοχη εκει..

ναι βάζω από το πρώτο μήνα και κρέμα για ραγάδες και ενυδατική συνεχώς.... από εχτες που έφυγα απο τη γιατρό με επιάσε

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ναι βάζω από το πρώτο μήνα και κρέμα για ραγάδες και ενυδατική συνεχώς.... από εχτες που έφυγα απο τη γιατρό με επιάσε

Μηπως σε πήραξε αυτό το τζελ... εσυ΄πόσα πλήρωσες για την Β επιπέδου;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...