Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα τσούπρες!Μόλις επέστρεψα απο τον γιατρο και καναμε τη β' επιπέδου!!!Όλα καλα!Ευτυχώς!!Η κάθε τσούπρα ειναι 400 γραμμαρια και συμβαδίζουν σε όλα!!!:)Λέω να παω να τους παρω τα 2 πρωτα τους ροζουλι ιδια φορμακια!!!!!!!!!!!!:):):)

Μπραβο, Λαμπρινη ωραια τα νεα σου!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο Λαμπρινή μου για τα κοριτσάκια σου!!! Με το καλο να κάνεις και τα ψωνάκια τους!!!

Παραμένει το δικό μου μπεμπάκι το πιο μικρούτσικο... χα χα

Ε ρε στα ωπα ωπα θα μου την εχετε ε?Κανονιστε...!!!

Παιδι μου δεν εχει καμμια σημασια αυτο!! Μπορει να ειναι τωρα μικρο και σε ενα μηνα να εχει παρει πολυ βαρος.Η να ειναι μικρο στον 8ο μηνα και να γεννηθει 3κιλα και παραπανω!!

απ ο τι νομιζω ειναι το καθεμια στα κιλα του!και ειναι και στον ιδιο σακο...εγω στην αρχη τις εγκυμοσυνης ειχα χασει 2-3 κιλα και τωρα τα εχω ξαναπαρει!δεν εχω παχυνει στο σωμα αλλα εχω κανει μεγαλη κοιλια σαν να ειμαι 7 μηνων εγκυος...απορω στον 8ο πως θα φαινομαι??!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Παιδι μου δεν εχει καμμια σημασια αυτο!! Μπορει να ειναι τωρα μικρο και σε ενα μηνα να εχει παρει πολυ βαρος.Η να ειναι μικρο στον 8ο μηνα και να γεννηθει 3κιλα και παραπανω!!

συμφωνω απολυτα με την αννα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα τσούπρες!Μόλις επέστρεψα απο τον γιατρο και καναμε τη β' επιπέδου!!!Όλα καλα!Ευτυχώς!!Η κάθε τσούπρα ειναι 400 γραμμαρια και συμβαδίζουν σε όλα!!!:)Λέω να παω να τους παρω τα 2 πρωτα τους ροζουλι ιδια φορμακια!!!!!!!!!!!!:):):)

μπραβο μπραβο!!! συγχαρητηρια!!! αχ, σε φανταζομαι, σαν κουκλες θα τις εχεις!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

μπραβο μπραβο!!! συγχαρητηρια!!! αχ, σε φανταζομαι, σαν κουκλες θα τις εχεις!!!!

Να γεννηθουν με το καλο και μετα θα ειμαι ευτυχισμενη!Να δω του γιου μου πως θα του φανει με 2 τσουπρες,,,προς το παρον φιλαει την κοιλια μου και λεει:μα μα το νυνι!!!χιχι!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Να γεννηθουν με το καλο και μετα θα ειμαι ευτυχισμενη!Να δω του γιου μου πως θα του φανει με 2 τσουπρες,,,προς το παρον φιλαει την κοιλια μου και λεει:μα μα το νυνι!!!χιχι!

οταν γεννηθουν και δει δυο "νινια" αναρωτιεμαι πως θα του φανει!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

καλημερα κοριτσακια,αχ τι ωραιος καιρος ειναι αυτος??ειναι και αλλες που ανυπομονουν να χειμωνιασει η μονο εγω?σημερα απο την ωρα που ηρθα στην δουλεια εχω πνιγει τωρα ηρεμησα λιγο,εν το μεταξυ εχω τρελη ταση για εμετο δεν ξερω ρε γμτ!!!!!Σημερα το απογευμα θα ρθει η πεθερα μου να βοηθησει τον αντρα μου να στρωσουν τα χαλια και να κατεβασουν τα χειμωνιατικα ρουχα-κουβερτες κλπ,εγω απλα θα δινω διαταγες :D

Γεια σου Ηλιαννα!!

Εγω θα σας αφησω τωρα γιατι ερχονται οπου να'ναι και θελω να ετοιμασω τραπεζι!!

Τα λεμε το απογευμα!

Διαφημίσεις

οταν γεννηθουν και δει δυο "νινια" αναρωτιεμαι πως θα του φανει!!

Νομιζω ότι θα αρχισει να γελαει δυνατα!!!χιχι!!!πλακα θα εχει παντως!Άντε να δουμε ως το τέλος!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Γεια σου Ηλιάννα μου!!! Με το καλό κι εσύ!!

Κοριτσια σας αφηνω κι εγω για να κοψω σαλατα και να στρωσω τραπεζι!! Τα λεμε με οσες ειναι μεσα και το απογευμα..

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...