Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!

Ηλιάννα καλώς ήρθες!!!!

Κορίτσια με την διατροφή κι εγώ τρώω κανονικά απλά αποφεύγω τηγανητα και γλυκα.

Margo μου,ενα θέμα με την δισκοιλιότητα το έχω κι εγώ αλλά έτσι ήμουν κ πρίν.Κάθε δυο τρείς μέρες...

Υγρά κολπικά κι εγώ δεν μπορώ να πώ οτι έχω... Νορμάλ κατάσταση...

Χτές έκανα ακόμα ένα μπανάκι αλλά επειδή αντιηλιακό δεν ξέρω τι πρέπει και τι κάνει να βάζω βγήκα χωρίς προστασία...

Οι πιο παλιές μανούλες ή και οι καινούριες ξέρετε αν επιτρέπεται αντηλιακό του ΚΟΡΡΕ που είναι φυτικό????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

που ειστε βρε κοριτσια, δεν ξυπνησατε ακομη? και γω λεω θα βρω καμια τωρα. ειμαι με τη μικρη μου η οποια ξυπνησε απο τις 7.30 και τωρα τρωει το ποντικι του υπολογιστη. ο αντρας μου ωραια αδεια πηρε, παλι στη δουλεια πηγε σημερα! ο μεγάλος ευτυχως κοιμαται ακομη!

κοριτσακι εσυ εχεις κανει κοιλιτσα η οχι ακομη? εγω φαινομαι απο τωρα! εχω παρει κ 2 κιλακια!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα κοριτσια και ευχαριστω για το καλωσορισμα οπως θα βλεπετε εχω ενα αγορακι 7,5μηνων ευτχυως ειναι πολυ ησυχος δεν με εχει δυσκολεψει ακομα..Θηλαζουμε αποκλειστικα και μακαρι να μην υπαρξει προβλημα με την εγκυμοσυνη ωστε να το συνεχισουμε για ενα 6μηνο ακομα...Εγω δουλευω καθημερινα και τον μικρο τον εχει η μαμα μου...Σε αυτη την εγκυμοσυνη(οπως και στην προηγουμενη)την βγαζω αγκαλια με την λεκανη αλλα θα περασει που θα παει...Γιατρο εχω ξανα στις 19/8να δουμε πως παει η εγκυμοσυμη αυτα απο μενα :)

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!

Ηλιάννα καλώς ήρθες!!!!

Κορίτσια με την διατροφή κι εγώ τρώω κανονικά απλά αποφεύγω τηγανητα και γλυκα.

Margo μου,ενα θέμα με την δισκοιλιότητα το έχω κι εγώ αλλά έτσι ήμουν κ πρίν.Κάθε δυο τρείς μέρες...

Υγρά κολπικά κι εγώ δεν μπορώ να πώ οτι έχω... Νορμάλ κατάσταση...

Χτές έκανα ακόμα ένα μπανάκι αλλά επειδή αντιηλιακό δεν ξέρω τι πρέπει και τι κάνει να βάζω βγήκα χωρίς προστασία...

Οι πιο παλιές μανούλες ή και οι καινούριες ξέρετε αν επιτρέπεται αντηλιακό του ΚΟΡΡΕ που είναι φυτικό????

εγω πηρα κανονικο αντιλιακο. απο φαρμακειο βεβαια αλλα δεν θυμαμαι την μαρκα τωρα..παντως μην παρεις propoline ειναι σαν στοκος και δεν απλωνεται με τιποτα. του κορρε ειναι μια χαρα ειχα παρει περσυ. τωρα που ημουν διακοπες απλα ημουν σνεχεια στη σκια κ ειμαι κ μαυρισμενη οποτε δεν εβαζα..

Τι κανεις εσυ καλα τα περνας? η κοιλιτσα σου πως ειναι τωρα που εισαι 4 μηνων?

φιλακιαααααα να περνας καλα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα κοριτσια και ευχαριστω για το καλωσορισμα οπως θα βλεπετε εχω ενα αγορακι 7,5μηνων ευτχυως ειναι πολυ ησυχος δεν με εχει δυσκολεψει ακομα..Θηλαζουμε αποκλειστικα και μακαρι να μην υπαρξει προβλημα με την εγκυμοσυνη ωστε να το συνεχισουμε για ενα 6μηνο ακομα...Εγω δουλευω καθημερινα και τον μικρο τον εχει η μαμα μου...Σε αυτη την εγκυμοσυνη(οπως και στην προηγουμενη)την βγαζω αγκαλια με την λεκανη αλλα θα περασει που θα παει...Γιατρο εχω ξανα στις 19/8να δουμε πως παει η εγκυμοσυμη αυτα απο μενα :)

φοβερο αυτο με τη λεκανη.... ποτε διορθωθηκε την προηγουμενη φορα? ρωταω γιατι ειμαι κ εγω μια πονεμενη ιστορια της λεκανης..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Αφου ειχα χασει 5κιλα στη ποηγουμενη εγκυμοσυνη σταματησανε οι εμετοι γυρω στην 13-14η βδομαδα,βεβαια ειχα και πιο μετα αλλα πολυ αραια ειναι πιστευω καθαρα θεμα οργανισμου...εδω δεν θα τα καταφερω να εχω εμετους μεχρι τοτε ελπιζω να σταματησουν μεχρι να ξαναπαω για δουλεια..

εγω πηρα κανονικο αντιλιακο. απο φαρμακειο βεβαια αλλα δεν θυμαμαι την μαρκα τωρα..παντως μην παρεις propoline ειναι σαν στοκος και δεν απλωνεται με τιποτα. του κορρε ειναι μια χαρα ειχα παρει περσυ. τωρα που ημουν διακοπες απλα ημουν σνεχεια στη σκια κ ειμαι κ μαυρισμενη οποτε δεν εβαζα..

Τι κανεις εσυ καλα τα περνας? η κοιλιτσα σου πως ειναι τωρα που εισαι 4 μηνων?

φιλακιαααααα να περνας καλα!

Ok θα πάρω μάλλον ένα του Κορρέ τελικά που είναι και φυτικό...

Όσο για την κοιλίτσα μου... άρχισε να φαίνεται άρα το συμπέρασμα είναι πως σίγουρα δεν την λες κοιλίτσα!! Το σχήμα της είναι πιο στρογγυλεμένο απο την προηγούμενη εβδομάδα... Δείχνω έγκυος δηλ και όχι χοντρή!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Όσο για την κοιλίτσα μου... άρχισε να φαίνεται άρα το συμπέρασμα είναι πως σίγουρα δεν την λες κοιλίτσα!! Το σχήμα της είναι πιο στρογγυλεμένο απο την προηγούμενη εβδομάδα... Δείχνω έγκυος δηλ και όχι χοντρή!!

εγω αντηλιακο πηρα της frezyderm το παιδικο . μου το συστησε μια φιλη μου φαρμακοποιος, ειναι λιγο ακριβουτσικο ομως

BJVqp3.png

εγω αντηλιακο πηρα της frezyderm το παιδικο . μου το συστησε μια φιλη μου φαρμακοποιος, ειναι λιγο ακριβουτσικο ομως

Οκ ευχαριστώ!!! Θα δω τώρα ποιο θα πάρω...

Και στην κοιλιά για ραγάδες δεν ξέρω ποιο να πάρω,μου πρότειναν 1-2 στο φαρμακείο αλλά δεν ξέρω ποιο να διαλέξω...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Οκ ευχαριστώ!!! Θα δω τώρα ποιο θα πάρω...

Και στην κοιλιά για ραγάδες δεν ξέρω ποιο να πάρω,μου πρότειναν 1-2 στο φαρμακείο αλλά δεν ξέρω ποιο να διαλέξω...

για την κοιλια μου εχει δωσει ηδη η φιλη μου ενα σωρο δειγματα για να διαλεξω! αλλα δεν ξεκινησα να βαζω ακομα!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω πηρα το αντηλιακο της νιβεα με 30δεικτη προστασιας αν και δεν βλεπω να πηγαινω για μπανιο φετος..Για τις ραγαδες εγω εβαζα βαζελινη την κλασικη και δνε εβγαλα ουτε 1,αλλα πιστευω ειναι και θεμα δερματος καθαρα!εγω απο κοιλια πλακα ακομα μονο ενα ελαφρυ πρηξιμο!

εγω να σας πω την αληθεια μικρυνε κιολας η κοιλια μου! επινα πολυ αλκοολ και κυριως μπυρες κ ειχα πεταξει ...μπυροκοιλια! τωρα που εχω πανω απο 1 μηνα να πιω εχει πεσει αισθητα η κοιλια μου! ειμαι σε αποτοξινωση που λεει κ ο αντρας μου. γι αυτο κ δεν καταλαβαινει κανεις οτι ειμαι εγκυος. γιατι ενω ημουν νορμαλ στα κιλα μου,η κοιλια προεξειχε απο το σωμα μου εδω κ μηνες!

BJVqp3.png

αχ τι ωραια εχεις ξεκαθαρακοιλια εγκυου!!!! εγω δειχνω απλα χοντρη! χαχαχαχααχαχαχαχα (η δικη μου ειναι περισσοτερο απο την δυσκοιλιοτητα!!!)

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εγω να σας πω την αληθεια μικρυνε κιολας η κοιλια μου! επινα πολυ αλκοολ και κυριως μπυρες κ ειχα πεταξει ...μπυροκοιλια! τωρα που εχω πανω απο 1 μηνα να πιω εχει πεσει αισθητα η κοιλια μου! ειμαι σε αποτοξινωση που λεει κ ο αντρας μου. γι αυτο κ δεν καταλαβαινει κανεις οτι ειμαι εγκυος. γιατι ενω ημουν νορμαλ στα κιλα μου,η κοιλια προεξειχε απο το σωμα μου εδω κ μηνες!

χαχαχαχαχαχαχαα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...