Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κι εμενα με κοροιδευει αυτες τις μερες οτι αρχισα λεει να περπατάω πιο αργα...και να σηκώνομαι πιο αργα απο το κρεβάτι!! Καλα ρε λεώ μωρό εχω μεσα οχι βαμβακι!! και λέει σιγά 400 γρ ειναι μονο το μωρο!!! Για ολα κατι εχουν να πουν κατάλαβες???:D:D

400 το μωρό+ο πλακούντας+ο ομφάλιος λώρος+η μήτρα που μεγάλωσε πολύ+το αμνιακό υγρό...ουυυυυυυυυυ

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παντως, ακομη δεν κανω σκεψεις για το πως θα ειμαστε σαν οικογενεια μετα τη γεννα, και αυτο λογω του οτι δεν ξερω το φυλλο. γι'αυτο θελω να το μαθω, για να αρχισω να ονειρευομαι! ενω πιο πριν δεν καιγομουνα!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Κοιτα δεν είναι απόλυτο. εμένα ο γιος μου πέρνει κάθε μήνα έστω και 1 ποντο...τώρα είναι 22 μηνών και έχει ύψος 95 και είναι 12,500..όταν του ψωνίσω για τον χειμώνα θα του τα πάρω σίγουρα για 3.. τα 2 δεν του κάνουν με τίποτε...και πάντα απο τον καιρό που ήταν βρέφος του τα έπερνα μεγαλύτερα..

Εμένα πάντως μσολάβησαν μήνε ςπου πήρε 5-6 πόντους μαζεμένους και μήνες που δεν πήρε ούτε ένα. Είναι στο παιδί προφανώς. Πάντως 5 πόντοι είναι αρκετή διαφορά σε αυτή την ηλικία, αυτό θέλω να πω. Η ανιψιά του άντρα μου είναι 3 ετών και 1 μέτρο, σαν τον γιο μου. Οκ είναι κορίτσι αλλά έχουν και 1 χρόνο διαφορά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλώς το τσουρεκάκι. Καλή επιτυχία στην εξέταση, όλα καλά θα είναι! Εγώ σε κόβω για γιο πάντως, είδωμεν. Υγεία να έχει!

Δωράκι βάρος δεν έχει μόνο το έμβρυο πες του αλλά και ο πλακούντα και η μήτρα και το αμνιακό υγρό και ο όγκος του αίματός μας που αυξάνεται. Δεν είναι τυχαίο πως όταν γεννάς τα 12 κιλά είναι νορμάλ, πέρα από το βάρος του μωρού που κυμαίνεται στα 3-3,5 κιλά. Τα υπόλοιπα κιλά είναι όλα αυτά που σου είπα!

ευχαριστω!!! αντε να πεφτουν τα στοιχηματα!!!

εν τω μεταξυ, ο αντρας μου παιζει να μην ερθει στην εξεταση λογω δουλειας και του λεω ετσι και δεν ερθεις, θα σε αφησω να σκασεις μεχρι να γεννησω! δε θα πω σε κανεναν τι ειναι!!! χαχα!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς το τσουρεκάκι. Καλή επιτυχία στην εξέταση, όλα καλά θα είναι! Εγώ σε κόβω για γιο πάντως, είδωμεν. Υγεία να έχει!

Δωράκι βάρος δεν έχει μόνο το έμβρυο πες του αλλά και ο πλακούντα και η μήτρα και το αμνιακό υγρό και ο όγκος του αίματός μας που αυξάνεται. Δεν είναι τυχαίο πως όταν γεννάς τα 12 κιλά είναι νορμάλ, πέρα από το βάρος του μωρού που κυμαίνεται στα 3-3,5 κιλά. Τα υπόλοιπα κιλά είναι όλα αυτά που σου είπα!

Ναι ρε ξέρω απλα με πειραζε συνεχεια και με κοροιδευει!! Κι αυτος τα ξερει ολα αυτα γιατι τα εχουμε συζητησει!! Απλα πρεπει καπως να πειραξουμε την Δωρα καθε μερα να περναει η ωρα!! χα χα

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εμένα πάντως μσολάβησαν μήνε ςπου πήρε 5-6 πόντους μαζεμένους και μήνες που δεν πήρε ούτε ένα. Είναι στο παιδί προφανώς. Πάντως 5 πόντοι είναι αρκετή διαφορά σε αυτή την ηλικία, αυτό θέλω να πω. Η ανιψιά του άντρα μου είναι 3 ετών και 1 μέτρο, σαν τον γιο μου. Οκ είναι κορίτσι αλλά έχουν και 1 χρόνο διαφορά.

ελευθερια μου μην συγκρινεις αγορι με κοριτσι εχουν πολυ διαφορα!!!ετσι και αλιως ειναι αποψη μου αυτο ,τα κοριτσι ειναι καλητερα να ειναι λιγο πιο κοντα απο τα αγορια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα τσούπρες!Μόλις επέστρεψα απο τον γιατρο και καναμε τη β' επιπέδου!!!Όλα καλα!Ευτυχώς!!Η κάθε τσούπρα ειναι 400 γραμμαρια και συμβαδίζουν σε όλα!!!:)Λέω να παω να τους παρω τα 2 πρωτα τους ροζουλι ιδια φορμακια!!!!!!!!!!!!:):):)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

εγω ειμαι 1,60 κ ο αντρας μου 1,90. φανταζεστε να παρει το υψος μου το μωρο?? χαχα θα σκασει ο συζυγος!!!

το μωρο θα παρει και απο τους δυο σας!!!μην ανησυχεις!!!;)

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα τσούπρες!Μόλις επέστρεψα απο τον γιατρο και καναμε τη β' επιπέδου!!!Όλα καλα!Ευτυχώς!!Η κάθε τσούπρα ειναι 400 γραμμαρια και συμβαδίζουν σε όλα!!!:)Λέω να παω να τους παρω τα 2 πρωτα τους ροζουλι ιδια φορμακια!!!!!!!!!!!!:):):)

τελιααααααααααααααααααααα

μπραβο καλη μου!!!!ατε να αρχισουν τα ψωνια:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Λογικά είναι στο παιδί ναι.. σίγουρα 5 ποντοι είναι μεγάλη διαφορά. προχτές ήρθε μια φιλη με το γιο της που εχουν 2 μηνες διαφορά με τον γιο μου(αυτός είναι πιο μεγάλος) και περνούσε τον γιο μου περιπου 1 κεφαλή.. Αλλα και μάνα και πατέρας είναι πανύψηλοι..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ελευθερια μου μην συγκρινεις αγορι με κοριτσι εχουν πολυ διαφορα!!!ετσι και αλιως ειναι αποψη μου αυτο ,τα κοριτσι ειναι καλητερα να ειναι λιγο πιο κοντα απο τα αγορια!!!

Ναι αλλά μιλάμε για 1 χρόνο διαφορά! Άλλα κορίτσια στην ηλικία των 3 ετών είναι ψηλότερα και άλλα αγόρια στην ηλικία των 2 ετών κοντύτερα. Σε όλους κάνει εντύπωση που μοιάζουν ίσα σε ηλικία (την περνάει και 3 κιλά ο δικός μου) ενώ έχουν 1 χρόνο διαφορά.

Και σίγουρα τα κορίτσια καλύτερα να είναι πιο κοντά. Η ανιψιά μου είναι 1,85 και έχει θέμα. Περνάει τον αρραβωνιαστικό της 5 πόντους και το τακούνι το χει ξεχάσει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Συγχαρητήρια!!! Αντε όλα καλα ευτυχώς! 400 γραμμάρια μια χαρά είναι για την ηλικία και για δυδυμα ε;; Αντε και με για τα φορμάκια:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Μπράβο Λαμπρινή μου για τα κοριτσάκια σου!!! Με το καλο να κάνεις και τα ψωνάκια τους!!!

Παραμένει το δικό μου μπεμπάκι το πιο μικρούτσικο... χα χα

Ε ρε στα ωπα ωπα θα μου την εχετε ε?Κανονιστε...!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...