Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σου το ξαναλέω... Μην το σκέφτεσαι!!!! Θα το νιώσεις κι εσύ δεν θα την γλιτώσεις!! Οπως λέω κι εγω...θα το γεννήσουμε το μωρό με τον ενα ή τον άλλο τρόπο δεν μπορούμε να το καταπιούμε!!! :D:D:D

χαχα αυτο μου λεει ο αντρας μου! οταν του λεω φοβαμαι να γεννησω μου λεει χωνεψε το!!:shock:

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια! καλα ειστε? πως πατε? μπαινω λιγο αστραπη γιατι δεν εχω πολυ χρονο. εγω ολα καλα. περιμενω την τριτη να παω για β επιπεδου. ευτυχως περναει γρηγορα ο καιρος!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

ειναι λιγο πιο ψηλος ο δικος μου αλλα εχουμε ψηλους στην οικογενεια,εσεις εχετε ψηλους στην οικογενεια αννα μου??

Δε θα το ελεγα αυτο!!Χι, χι, .....

Εγω ειμαι 1,60 και ο αντρας μου 1,75.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια! καλα ειστε? πως πατε? μπαινω λιγο αστραπη γιατι δεν εχω πολυ χρονο. εγω ολα καλα. περιμενω την τριτη να παω για β επιπεδου. ευτυχως περναει γρηγορα ο καιρος!

Καλε που εισαι χαμένη εσυ?? Χαιρομαι που εισαι καλα!!!! Καλη επιτυχια στην εξεταση!!! Φιλακια πολλά και μην μας ξεχνάς οσο μπορείς!!!;)

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

χαχα αυτο μου λεει ο αντρας μου! οταν του λεω φοβαμαι να γεννησω μου λεει χωνεψε το!!:shock:

όλες φοβόμαστε Γεωργία μου.. ακόμα και εμείς που είναι η 2η μας φορα νιώθουμέ όπως την πρώτη φορά.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ειναι γαιδουρι καλε! ολο τετοια λεει!!:P

Κι εμενα με κοροιδευει αυτες τις μερες οτι αρχισα λεει να περπατάω πιο αργα...και να σηκώνομαι πιο αργα απο το κρεβάτι!! Καλα ρε λεώ μωρό εχω μεσα οχι βαμβακι!! και λέει σιγά 400 γρ ειναι μονο το μωρο!!! Για ολα κατι εχουν να πουν κατάλαβες???:D:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλη επιτυχια και με το καλο να δεις την κορη σου!! Εγω αυτο σου εχω πει, οτι ειναι κορη!!! Μπες να μας πεις νεα σου!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλε που εισαι χαμένη εσυ?? Χαιρομαι που εισαι καλα!!!! Καλη επιτυχια στην εξεταση!!! Φιλακια πολλά και μην μας ξεχνάς οσο μπορείς!!!;)

ασε, χαθηκα, το ξερω. εχω εκπαιδευομενη στο γραφειο και δεν μπορω να μπαινω το πρωι! τωρα βγηκε για δουλειες και βρηκα λιγο ευκαιρια! και το βραδυ δεν το συζηταω. πεφτω μαζι με τα μικρα για υπνο!!!

Διαφημίσεις

Κι εμενα με κοροιδευει αυτες τις μερες οτι αρχισα λεει να περπατάω πιο αργα...και να σηκώνομαι πιο αργα απο το κρεβάτι!! Καλα ρε λεώ μωρό εχω μεσα οχι βαμβακι!! και λέει σιγά 400 γρ ειναι μονο το μωρο!!! Για ολα κατι εχουν να πουν κατάλαβες???:D:D

του δικου μου η κλασσικη ατακα ειναι, οταν λεω πειναω, κουραστηκα κτλ, καλα πως κανεις ετσι, εγκυος εισαι?? χαχα κ γελαει σαν χαζο μετα:shock::shock:

BJVqp3.png

Θα σου πω. 5 πόντοι σε αυτή την ηλικία είναι αρκετή διαφορά γιατί το παιδί δεν παίρνει κάθε μήνα ύψος. Δηλαδή 5 πόντους μπορεί να πάρει σε 6-7 μήνες πλέον και πολύ σου λέω.

Κοιτα δεν είναι απόλυτο. εμένα ο γιος μου πέρνει κάθε μήνα έστω και 1 ποντο...τώρα είναι 22 μηνών και έχει ύψος 95 και είναι 12,500..όταν του ψωνίσω για τον χειμώνα θα του τα πάρω σίγουρα για 3.. τα 2 δεν του κάνουν με τίποτε...και πάντα απο τον καιρό που ήταν βρέφος του τα έπερνα μεγαλύτερα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Δε θα το ελεγα αυτο!!Χι, χι, .....

Εγω ειμαι 1,60 και ο αντρας μου 1,75.

εγω ειμαι 1.76 και ο πρωην συζηγος 1,78

αλλα στην οικογενεια μου εχουμε πολυ ψηλους ο πατερας μου 1,85 και εχω και κατι πρωτα ξεδερφια που ειναι 2,00 μετρα!!απο μενα πηρε το παιδι σε αυτο!!να παρη και κατι απο μενα γιατι απο χαρακτηριστηκα ειναι ο ιδιος ο πατερας του!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλη επιτυχια και με το καλο να δεις την κορη σου!! Εγω αυτο σου εχω πει, οτι ειναι κορη!!! Μπες να μας πεις νεα σου!!

χαχα!!! ευχαριστω!!! θα σας ενημερωσω την τριτη το βραδυ!! και αν με παρει ο υπνος παλι, την τεταρτη το πρωι!!! εχω αρχισει και αγωνιω για το φυλλο τελικα! θελω να μαθω τι ειναι!

Καλώς το τσουρεκάκι. Καλή επιτυχία στην εξέταση, όλα καλά θα είναι! Εγώ σε κόβω για γιο πάντως, είδωμεν. Υγεία να έχει!

Δωράκι βάρος δεν έχει μόνο το έμβρυο πες του αλλά και ο πλακούντα και η μήτρα και το αμνιακό υγρό και ο όγκος του αίματός μας που αυξάνεται. Δεν είναι τυχαίο πως όταν γεννάς τα 12 κιλά είναι νορμάλ, πέρα από το βάρος του μωρού που κυμαίνεται στα 3-3,5 κιλά. Τα υπόλοιπα κιλά είναι όλα αυτά που σου είπα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...